سلام الان دقیقا چه طرح هایی دانلود شبانه دارد؟طرح من 128 سه ماهه 12 گیگ هست آیا این دانلود شبانه دارد؟
سلام الان دقیقا چه طرح هایی دانلود شبانه دارد؟طرح من 128 سه ماهه 12 گیگ هست آیا این دانلود شبانه دارد؟
منظورشون از جواب 5 اینه که ممکنه کسی از اکانت شما سوء استفاده مرده باشه و با اکانت شما وصل شده و دانلود کرده باشه
در صورتی که آريالای مهندس نمیدونند که ما 24 ساعته مودمامون روشنه و احتمال سوء استفاده 0 ه چون وقتی خودمون کانکت هستیم دیگه کسی نمیتونه کانکت بشه
آقای مهندس ملک جعفریان ما 24 ساعته مودمامون روشنه من الان 6 ماهه که مودممو خاموش نکردم !! با این وجود حجم داره کم میشه احتمال سوء استفاده رو 0 در نظر بگیرید
بهرحال سعید جان کمپین یک طرح سراسری بوده و با شبانه رایگان یکساله واگذارشده این جور ظرح ها رو نمی تونن بردارن برای بقیه طرح ها هم امید وارم همچین اتفاقی نیفته
سلام
در مورد اول بگم که چه 2020 ای؟ 2020 که یا همش مشغوله یا صبح ساعت 8 ام که زنگ میزنی میگه شما نفر 50 ام هستین و وقتی هم که صبر میکنی تا 10 اومد بعدش قطع شد!
گفتم این مورد حتما ظرف یک ماه آینده حل خواهد شد
2- بازرسی ام که کلا جواب نمیدن (ایمیل)
میتوانید به ایمیل من هم ارسال نمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پشتیبانی که مشغوله خب برا شما خیلی خوبه دیگه نه ؟البته حتما دوست دارین مشغول باشه چون که هرچی کاربر بیچاره بیشتر پشت خط بمونه بیشتر پول تو جیب مخابرات میره!
اصلا این جوری نیست این مورد حل میشود
4- حجم که یهویی نیستو نابود میشه با 600 مگی که دیروز دیدم کم شده و8.4 گیگیم که موقع خرابیتون کم شدش میشه 9 گیگ از بنده کم شده که بخای حساب کنی
9*4240=38280 تومن خیلی مفت تو جیب مخابرات رفت!
در پست های قبلی توضیح دادم حتما پورت خودتان را با تماس با 2020 محدود به مک آدرس مودم یا کامپیوتر خود کنید
5-چرا وقتی پهنای باند دکم داشتین هی فروختین به کاربرا که وظع اینجوری بشه؟ جز سود بیشتر دلیل دیگه ای نداره!
پهنای باند استان خوب است در زمان رایگان برای آنگه سرعت مناسب به همه برسد سرعت را محدود تر کرده ایم
6- چرا هنوز که هنوزه رو درو دیوار پی سی ام دیده میشه؟ طبق قانون نباید باشن
صعی در جابجایی آن داریم و این کار زمان خودش را میطلبد
7-ضمنا این سامانه گلد نت که من نمیدونم پشتش به کجا گرمه با این همه خرابی و ....که تا حالا به بار آورده عوض نشده با سیستم دیگه ای؟
پشت شرکت گلدنت به جایی گرم نیست این شرکت هم مثل دیگر شرکتهای ایرانی است که میبایستی جهت تولیدات ایرانی حمایت شود
8- چرا شماره ایکه مربوط به پشتیبانی اینترنت کارمندان هست جواب ننمیدن الان 2 روزه دارم زنگ میزنم!بگین تلفونو جواب بدن!
مگه شماره مربوط به پشتیبانی داریم ؟
اینم برای دوستان (
(ضمنا آمار دایری علکی به تهران ندین و رییس مرکز هارو هم مجبور نکنین که بیان تلفن وصل کنن کمی واقع بین باشین وقتی تقاضا نیست برا کی وصل کنن).
مگه آ»ار الکی به تهران ارسال میشود اگر اطلاعی دارید برای من ایمیل نمائید
منم منظورم دقیقا همینه! اینکه ما خودمون میدونیم چجوری از مودمامون محافظت کنیم! باز میان میگن که فلان... این کار ها رو ما قبلا کردیم و مطمئنا جواب اون سوال این نیست!
ببینید شاید برندارن اما سرعت دانلود شبانه رو به 20 میرسونن ! سرویس نقره ای که بنده خدا 200 و خورده ای پول داده حالا مجبوره یک سال شبا با 20 دانلود کنه
در صورتی که پورت روی 1.5 مگ هستش !!! !
با سلام
شماره ای که سرویس دارید را ایمیل کنید تا بررسی شود
لطفا شماره سرویس به ایمیل ارسال شود یا sms تا بررسی و پاسخ داده شود
با تشکر
اره سعید جان منم ازهمین ناراحتم دیگه چرا هیچ فرقی بین طرح ها نزاشتن اون طرح64 با نقره ایی و طلایی یکی شده واینکه هیچ وقت مخابرات عادت نداشت نرم افزاری محدود کنه اما نتاسفانه داره اینکاررو می کنه
بازم می گم برای چندمین بار اقای ملک جعفریان سرعت شبانه رو برگردونید که ما فقط به امید شبانه رفتیم طرح بالاتر اونم یکساله بدون حق کنسلی رو گرفتیم
Last edited by babak2111; 31-10-2013 at 00:07.
1 ) نمونه اش یکی از دوستان دیروز 2 گیگ شارژ کرده و امروز 1 صفحه باز کرده و 2 گیگ پریده !
برای این چه پاسخی دارید ؟ در صورتی که در این اوضاع نا به سامان این 2 هفته دانلودی هم نداشته بگیم برای جبران این 2 گیگ صفر شده ! ...
یا یکی از همین دوستان هیمنجا 12 گیگش پریده ... ! ...
من خودم 4 گیگم پرید ...
شماره سرویس ایمیل یا sms شود تا بررسی کنیم
=====================================
2 ) مشکل بعدی سرعت ! -- کم شدن پینگ !!!!!!! که اساسی ترین مشکلاست ! .. یک REMOTE حتی برای حل میشکل دوستانم از طریق اینترنت نمیتونم توسط نرم افزار Team Viewer بزنم ..
یا انجام دادن بازی های آنلاین ... !
سرعت دانلود در شبانه که اونی نیست که در قرار داد اولیه بوده !
قبلا گفتم برای آنگه شب رایگان هست همه شب کارا هجوم میارند و بجهت کنترل سرعت و رعایت عدالت سرعت ها کاهش میابد
3 ) فیلتر شدن های بی خودی .. که با ریفرش دوباره اوکی میشه .. ولی من خودم به خاطر این مسئله فرمی رو پر کردم که پرید .. !
فیاتر مربوط به شرکت زیر ساخت بوده و ار شرکت مخابرات خارج است
4 ) حذف بدون خبر و اطلاعیه شبانه که خیلی ها حجمشون رفت !
سرویس های شب رایکان جذف نشد بلکه دیگر واگذار نشد و انهایی که سرویس داشتند تا پایان قرار داد ادامه میدادند
5 ) میخواین شبانه رو بردارید !!! این دیگه چرا :| ... اوکی میخواین بردارید و طیق گفتتون هزینه میاد پایین مثلا چقدر میشه ؟!!! ؟؟؟ $ ???
شبانه بنا به نوع سرویس تغییر میکند حذف یا روی سرویسی در مدت زمان خاص بفروش میرسد این از سیاستهای سرویس دهندگان میباشد .
6 ) چرا در فیـــــــبر نوری انحصار ایجاد کردید ؟
اصلا انجصاری نیست شرکتهای pap جاضر نیستند تجهیزات خودشان را در کنار تجهیزات فیبر نوری نصب نمایند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)