تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 1124 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669709759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

1 gig حجم اضافه = 1 ماه پینگ 700

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به جای هدیه ای کاش سرعت ها رو درست میکردن ولی با این هدیشون باعث شدن که شبک شلوغ بشه و سرعتا هم افتضاح تر، در نتیجه کم تر کسی میتونه این حجما رو در حالت استفاده عادی مصرف کنه.
    این هم از هدیه دادن مخابرات بدون افزایش پهنای باند. اومدن دستشو درست کنن زدن سرشو شکستن.
    Last edited by AliMirzaie; 31-01-2013 at 00:21.

3. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

هدیه کدومه؟! این خسارت روز خرابی بود مثلا!! جای 25 روز 15 روز!!!

ایول داره واقعا این مخابرات کرمانشاه!!!! از قیمت گذاری اول از کیفت آخره

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نرسیدم شارژ رو مصرف کنم رانژه خط برداشته شد ... البته توفیری نداشت با پینگ ۶۰۰ خوش زه حال اونایی که از نت فقط دانلود می خوان .. نه پشتیبان مجانی جایی ان که تایم اوت و پینگ عذابشون بده و نه اصلا براشون اهمیتی داره ... اونم دانلودی که به مدد فری جون به مقداری از سرعت برسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مثل اینکه مخابرات نمیخواد درست شه

7. این کاربر از **--** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آسیاتک هم امروز اصلا اوضاع خوبی نداره و پینگ روی 600 الی 700 است و سرعت دانلود هم اوضاع خوبی نداره (خدا نکنه این افت از قبل برنامه ریزی شده باشه)

9. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آسیاتک هم امروز اصلا اوضاع خوبی نداره و پینگ روی 600 الی 700 است و سرعت دانلود هم اوضاع خوبی نداره (خدا نکنه این افت از قبل برنامه ریزی شده باشه)

درسته ... وضعیت پارس انلاین خراب شده ...

از بچه های حسابگر؛ اوضاع چطوره اونجا؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان وضعیت اینترنت الان چطوره؟ میگن مخابرات به خاطر مشکل کمیت یه جاهائی رو ماهواره‌ای کرده و تو مناطقی باعث نویز شدید روی سیستم‌ها شده و خلاصه خودشون توش موندن....درسته؟
    چون من مشکل نویز داشتم و به یکیشون گفتم بیاد و جوابش این بود، حتی گفتم سیم جداگانه خارج آپارتمان بکشه و ... اینو گفت. حالا نمیدونم فقط خواست از زیر کار در بره یا واقعا مخابرات مشکل داره!!!
    من از مرکز بعثت؟؟ (میدان نفت) اینترنت میگیرم
    منم شدید نویز داره اما مشکل من از وقتی شروع شد که پورتم عوض شد
    بله مشکل من هم دقیقا بعد از عوض کردن پورت (خونه‌ی جدید) شروع شد. پورت رو هم ظاهرا عوض کردن ولی مشکل سرجاش موند (از دانش بالای عزیزان دست‌اندرکار...)
    چندین و چندبار اومدن هرکی یه چیز میگفت هیچکی هم کار اساسی نکرد (مشکل از سیم‌کشی آپارتمان نیست). سطح نویز بالا بود اگه درست یادم باشه ۷ تا بیشتر SNR نداشتم و تضعیف خط هم بالا بود (بالای ۵۰ فکر کنم) عملا قطع بود!!!
    متاسفانه من کرمانشاه نیستم که پیگیری کنم دورادور خبرا رو میگیرم ولی ظاهرا یه سرویس بیسیم انداختن بهمون که اونم در حد دیال آپه!!! من خودم تعجب کردم چون وایمکس اگه باشه رگولاتوریش ۲ تاست یا ایرانسل یا مبین نت دیگه ندیده بودم مخابرات خودش اونم از طریق BTS ظاهرا با مودم‌های معمولی وایرلس اینترنت بده!!

در نهایت دوستان راهی هست که بشه به یه اینترنت نصف و نیمه در حد همین خراب شده رسید؟ از شرکت دیگه (مثلا حسابگر) بگیرم مشکل رو حل میکنن؟ پول اضافی هم حاضرم بدم ولی مشکل حل بشه

پ.ن: البته این قضیه ربطی به کندی سرعت فعلی نداره، یکی از اونائی که میومد واسه درست کردن میگفت بدون اینکه پهنای باند رو زیاد کنن همینطور دیمی کل شهرستان‌ها رو هم اشتراک فروختن بعد کم آوردن یه کارائی کردن که منجر به این گند شده....یه زمانی کرمانشاه نسبت به باقی استانها سرویس نسبتا خوبی داشت الان بدترین سرویس ممکنه!! حالا نمیدونم ربطی به اون چلغوزی که جدیدا رئیس شده داره یا نه!

12. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بله مشکل من هم دقیقا بعد از عوض کردن پورت (خونه‌ی جدید) شروع شد. پورت رو هم ظاهرا عوض کردن ولی مشکل سرجاش موند (از دانش بالای عزیزان دست‌اندرکار...)
    چندین و چندبار اومدن هرکی یه چیز میگفت هیچکی هم کار اساسی نکرد (مشکل از سیم‌کشی آپارتمان نیست). سطح نویز بالا بود اگه درست یادم باشه ۷ تا بیشتر SNR نداشتم و تضعیف خط هم بالا بود (بالای ۵۰ فکر کنم) عملا قطع بود!!!
    متاسفانه من کرمانشاه نیستم که پیگیری کنم دورادور خبرا رو میگیرم ولی ظاهرا یه سرویس بیسیم انداختن بهمون که اونم در حد دیال آپه!!! من خودم تعجب کردم چون وایمکس اگه باشه رگولاتوریش ۲ تاست یا ایرانسل یا مبین نت دیگه ندیده بودم مخابرات خودش اونم از طریق BTS ظاهرا با مودم‌های معمولی وایرلس اینترنت بده!!

در نهایت دوستان راهی هست که بشه به یه اینترنت نصف و نیمه در حد همین خراب شده رسید؟ از شرکت دیگه (مثلا حسابگر) بگیرم مشکل رو حل میکنن؟ پول اضافی هم حاضرم بدم ولی مشکل حل بشه

پ.ن: البته این قضیه ربطی به کندی سرعت فعلی نداره، یکی از اونائی که میومد واسه درست کردن میگفت بدون اینکه پهنای باند رو زیاد کنن همینطور دیمی کل شهرستان‌ها رو هم اشتراک فروختن بعد کم آوردن یه کارائی کردن که منجر به این گند شده....یه زمانی کرمانشاه نسبت به باقی استانها سرویس نسبتا خوبی داشت الان بدترین سرویس ممکنه!! حالا نمیدونم ربطی به اون چلغوزی که جدیدا رئیس شده داره یا نه!
    دوست عزیز مشکل دقیقا همینه!!! همه میدونن تا تابستون امسال میخواستی از مخابرات نت بگیری کم کم یکی دو ماه صف داشت.... اما یهو جوگیر شدن گفتن ما که تقاضا داریم، چرا نفروشیم! خلاصه اینکه گند زدن به سرویس ها.... اینم داستان بقیه شرکتاست! اول که میاد خوبه، بعدش که مشتری جمع شد یا تعرفه خیلی بالا میره یا کیفیت افتضاح میشه!!! که مخابرات کرمانشاه روی همه شرکتارو سفید کرد. ... هم کیفیتش داغون شد هم تا جایی پیش رفت که قیمت 256 الان 2.5 برابر قیمت تهرانه البته 2250 کم داره که دقیق شه

الان با این وضعت به نظرم برو یه شرکت دیگه

خود من snr خطم 28 بود بعد تعویض پورت ( که downstream خطم بالا بره) تبدیل به 20 شد و downstream هم بالا نرفت....

آپم هم کم شد!!!! ما پشیمون شدیم، همون پورت قبلیو لطف کنید بدید.... :-S

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تست سرعت سرویس دو مگ محدود!!! متاسفانه چون با گوشی دارم آپ میکنم، مجبورم عکس پنل رو تو یه پست دیگه بفرستم، دو تا عکس رو uc ساپورت نمیکنه

اگه این نوار قلب کسی که مسؤول ارایه این سرویس هاست بود، میشد امید به بهبود داشت!!! البته معمولا افت قلب اینطوری نیست که بیاد پایین.
    Last edited by ShadowDragon; 31-01-2013 at 11:15.

16. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •