1 gig حجم اضافه = 1 ماه پینگ 700
1 gig حجم اضافه = 1 ماه پینگ 700
به جای هدیه ای کاش سرعت ها رو درست میکردن ولی با این هدیشون باعث شدن که شبک شلوغ بشه و سرعتا هم افتضاح تر، در نتیجه کم تر کسی میتونه این حجما رو در حالت استفاده عادی مصرف کنه.
این هم از هدیه دادن مخابرات بدون افزایش پهنای باند. اومدن دستشو درست کنن زدن سرشو شکستن.
Last edited by AliMirzaie; 31-01-2013 at 00:21.
هدیه کدومه؟! این خسارت روز خرابی بود مثلا!! جای 25 روز 15 روز!!!
ایول داره واقعا این مخابرات کرمانشاه!!!! از قیمت گذاری اول از کیفت آخره
نرسیدم شارژ رو مصرف کنم رانژه خط برداشته شد ... البته توفیری نداشت با پینگ ۶۰۰ خوش زه حال اونایی که از نت فقط دانلود می خوان .. نه پشتیبان مجانی جایی ان که تایم اوت و پینگ عذابشون بده و نه اصلا براشون اهمیتی داره ... اونم دانلودی که به مدد فری جون به مقداری از سرعت برسه
آسیاتک هم امروز اصلا اوضاع خوبی نداره و پینگ روی 600 الی 700 است و سرعت دانلود هم اوضاع خوبی نداره (خدا نکنه این افت از قبل برنامه ریزی شده باشه)
درسته ... وضعیت پارس انلاین خراب شده ...
از بچه های حسابگر؛ اوضاع چطوره اونجا؟
بله مشکل من هم دقیقا بعد از عوض کردن پورت (خونهی جدید) شروع شد. پورت رو هم ظاهرا عوض کردن ولی مشکل سرجاش موند (از دانش بالای عزیزان دستاندرکار...)
چندین و چندبار اومدن هرکی یه چیز میگفت هیچکی هم کار اساسی نکرد (مشکل از سیمکشی آپارتمان نیست). سطح نویز بالا بود اگه درست یادم باشه ۷ تا بیشتر SNR نداشتم و تضعیف خط هم بالا بود (بالای ۵۰ فکر کنم) عملا قطع بود!!!
متاسفانه من کرمانشاه نیستم که پیگیری کنم دورادور خبرا رو میگیرم ولی ظاهرا یه سرویس بیسیم انداختن بهمون که اونم در حد دیال آپه!!! من خودم تعجب کردم چون وایمکس اگه باشه رگولاتوریش ۲ تاست یا ایرانسل یا مبین نت دیگه ندیده بودم مخابرات خودش اونم از طریق BTS ظاهرا با مودمهای معمولی وایرلس اینترنت بده!!
در نهایت دوستان راهی هست که بشه به یه اینترنت نصف و نیمه در حد همین خراب شده رسید؟ از شرکت دیگه (مثلا حسابگر) بگیرم مشکل رو حل میکنن؟ پول اضافی هم حاضرم بدم ولی مشکل حل بشه
پ.ن: البته این قضیه ربطی به کندی سرعت فعلی نداره، یکی از اونائی که میومد واسه درست کردن میگفت بدون اینکه پهنای باند رو زیاد کنن همینطور دیمی کل شهرستانها رو هم اشتراک فروختن بعد کم آوردن یه کارائی کردن که منجر به این گند شده....یه زمانی کرمانشاه نسبت به باقی استانها سرویس نسبتا خوبی داشت الان بدترین سرویس ممکنه!! حالا نمیدونم ربطی به اون چلغوزی که جدیدا رئیس شده داره یا نه!
دوست عزیز مشکل دقیقا همینه!!! همه میدونن تا تابستون امسال میخواستی از مخابرات نت بگیری کم کم یکی دو ماه صف داشت.... اما یهو جوگیر شدن گفتن ما که تقاضا داریم، چرا نفروشیم! خلاصه اینکه گند زدن به سرویس ها.... اینم داستان بقیه شرکتاست! اول که میاد خوبه، بعدش که مشتری جمع شد یا تعرفه خیلی بالا میره یا کیفیت افتضاح میشه!!! که مخابرات کرمانشاه روی همه شرکتارو سفید کرد. ... هم کیفیتش داغون شد هم تا جایی پیش رفت که قیمت 256 الان 2.5 برابر قیمت تهرانه البته 2250 کم داره که دقیق شه
الان با این وضعت به نظرم برو یه شرکت دیگه
خود من snr خطم 28 بود بعد تعویض پورت ( که downstream خطم بالا بره) تبدیل به 20 شد و downstream هم بالا نرفت....
آپم هم کم شد!!!! ما پشیمون شدیم، همون پورت قبلیو لطف کنید بدید.... :-S
تست سرعت سرویس دو مگ محدود!!! متاسفانه چون با گوشی دارم آپ میکنم، مجبورم عکس پنل رو تو یه پست دیگه بفرستم، دو تا عکس رو uc ساپورت نمیکنه
اگه این نوار قلب کسی که مسؤول ارایه این سرویس هاست بود، میشد امید به بهبود داشت!!! البته معمولا افت قلب اینطوری نیست که بیاد پایین.![]()
Last edited by ShadowDragon; 31-01-2013 at 11:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)