حتما فیلم را دانلود کنید وگرنه میفهمم چیزایی که نباید میفهمیدم.
حتما فیلم را دانلود کنید وگرنه میفهمم چیزایی که نباید میفهمیدم.
Last edited by Hidden-Hunter; 08-08-2012 at 20:52.
خودم تو این انجمن بودم ، بعید بدونم یه اجرا کردن تروجان یا بکدور یا دروپر یه ویندوز بخواد!
ما که زیرو اکسس تست زدیم و مشکی نبود و با کسپرسکی رفع الودگی کردیم.
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینو عرض کنم: اون قسمت از جمله شما که زیرش خط کشیدم برام جالبه! نمیدونم چه چیزی وجود داره که با ندیدن فیلم توسط کاربرای اینجا، شما اون چیزها را میفهمید....
======
خب، توی فیلم یکسری تنطیمات را دیدیم که در مورد اکثرش قبلا صحبت شده. مثلا در مورد قسمت +D و برای All Applications قبلا یادم میاد با دوستم جناب karkas20 قبلا صحبت کردیم در تاپیک کومودو(الان لینکش را گم کردم )...یا تنظیمات دیگر در قسمت آنتی ویروس و ... من خودم چیز قابل بحثی نمیبینم...
فقط در مورد فایروال:
بخش Port Sets را کاملا خالی کردید که من نمیپسندم. یا دو رولی که برای System و OS ساختید خیلی مورد توجه من قرار نگرفت....
و اون پورتهایی که بستید عرض کنم که شما یکسری پورتهای کم استفاده ( یا درست تر بگم، پورتهایی که استفاده های خاص دارند) را به دلیل اینکه شخص شما از اون پورتها استفاده نمیکنید را بستید، اسمش را هم گذاشتید پورتهای تروجان!، البته هر اسم دیگری هم میتونستید روی اون پورتهای معرفی شده بزارید.(بهترین اسم براش اینه: پورتهایی که من استفاده نمیکنم!)
به هر حال اگر کاربرانی علاقه مند بودند و به مشکلی بر نمیخورند میتونند از سه بخش مختلف کومودو اون تنظیماتی که دوست دارند را انجام بدن.(مسئولیت هم پای خودشون)
کشف ویروس جدید همخانواده استاکسنت![]()
شرکت کاسپرسکی از کشف ویروس جدیدی خبر داد که گفته میشود با ویروس استاکسنت ارتباط دارد.
شرکت امنیتی کاسپرسکی روسیه در اطلاعیهای اعلام کرد که ویروسی را با نام "گاس" کشف کرده که هدف از تولید آن سرقت اطلاعات مالی از قربانیان و جاسوسی در نقل و انتقالات بانکی به ویژه در منطقه خاورمیانه بوده است.
این ویروس همچنین قادر است تا اطلاعات مربوط به لاگینها در شبکههای اجتماعی، ایمیلها و پیامهای خصوصی قربانیان را به سرقت ببرد.
لابراتوار این شرکت مستقر در مسکو عنوان کرده است که این ویروس تازه کشف شده از نظر ساختار و عملکرد با ویروس "فلیم" شباهتهایی دارد، ویروسی که برای سرقت اطلاعات از کامپیوترها طراحی و تولید شده بود. این در حالی است که پیشتر گفته شده بود ویروس "فلیم" با ویروس مخرب استاکسنت شباهتهایی دارد.
متخصصان کاسپرسکی معتقدند که این ویروس به احتمال زیاد در همانجایی ساخته شده است که پیشتر ویروسهای "فلیم" و "استاکسنت" در آنجا ساخته شده بودند.
Last edited by ALI . R; 12-08-2012 at 11:59.
21 نمونه جدید
پسورد :123
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
12از21
شناسایی نشده
سلام.
Avira Free 2012
15 + 1 مورد : یه مورد رو درحالت High Heuristic Level شناخت.(patch_51.zip)
باقیمانده ها:
![]()
امسی سافت 19 از 21
باقیمانده:
ResourceChange.exe
skymonk_16068378_50_let1.exe
با سلام
با کسپر
باقیمانده ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و عملکرد کسپر در مورد مخرب yuyinzimuqبعد از اجرا در برنامه سندباکسی ( بقیه عملکرد خاصی نداشتن)
نفهمیدم این عربیه یا فارسی
تغییر dns فکر می کنم
ارتباط
Last edited by K1lou; 13-08-2012 at 10:18.
من این 21 ویروس رو با privatefirewall تست کردم و حدود 30 40 تا عکس از هشدارهای این فایروال انداختم ولی چون Shadow mode بودم و حواسم نبود سیستم رو ریستارت کردم همه عکس ها پاک شد![]()
![]()
چند دقیقه طول کشید این کار و دیگه هم حال ندارم انجامش بدم
ولی باید بگم کار privatefirewall عالی بود و کوچکترین فعالیت های این ویروس ها رو زیر نظر داشت و انواع پیغام ها مثل کی لاگر , تزریق فایل آلوده , ساخت پروسس و وصل شدن به اینترنت رو میداد
اگر این فایروال کمی بر روی اینترفیس خودش کار بکنه و امکاناتش رو بیشتر بکنه بدون شک از بهترین ها خواهد بود که البته الان هم به نظر من از بهترین هاست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)