تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 1298 اولاول ... 1595596096496556566576586596606616626636697097591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

راستی بچه ها ، چند وقتیه برای شارژ کردن از طریق کارت ، بجای درگاه پرداخت الکترونیک بانک ملت ، وارد سایت شاپرک میشه ! کسی از امنیت این سایته خبر داره ؟

فعلا یکی از ضعفهاش که باهاش مواجه شدم اینه که فقط از طریق کامپیوتر میشه وارد سایتش شد (و اگه درست یادم مونده باشه فقط با فایرفاکس) و پرداخت رو انجام داد . درگاه بانک ملت با همین تبلتم و با هر بروازری که میخواستم جواب میداد اما این آشغال جدید فقط شده مایه دردسر. خدا کنه حداقل امن باشه .

یعنیا ، هر سال دریغ از پارسال :mad::mad::mad:
    بله شاپرک چند وقتیه جزو درگاه های های بانک ملت شده قبلی هم هنوز خیلی جاها هست.خیالت راحت امنه. من اتفاقآ همین الان با کروم توش بودم شما یه بار این کش ها رو پاک کن شاید درست شد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من اینترنت مخابرات طرح زرین دارم
    لطفا بهم بگین فرق ترافیک دائمی باقیمانده با ترافیک اعتباری باقیمانده چیست؟
    آیا اینها محدودیتی هم دارند؟
    مرسی
    به گفته یکی از دوستان همین چند تا صفحه قبل اعتبار ترافیک اعتباری 40 روزش ولی اعتبار ترافیک دائمی دائمیه. درست نمیدونم ولی تا اونجایی که یادمه اون 1 گیگ ترافیکی که سر هر ماه به صورت اتوماتیک شارژ میشه جزو اعتباریا حساب میشه و اونایی که بین هر ماه خودت شارژ میکنی یا خود سیستم بخاطر تموم شدن اعتبارت شارژ میکنه جزو دائمیا حساب میشه.

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    دوستان من اخیرا به مشترکای مخابرات پیوستم و از طرح ذرین استفاده میکنم.بعد از حدود دو هفته توی قسمت گزارش مصرف که رفتم حس میکنم همینجوری کیلویی کنتور انداخته و بیشتر از اون مقداری که استفاده کردم نشون میده در ضمن اینم بگم که من همیشه چیز پی ان کانکت میکنم.خیالم راحت باشه که مخابرات تو پاچم نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خیالت راحت باشه که مخابرات داره تو پاچت میکنه البته جای نگرانی نیست چرا که مخابرات تو پاچه هممون میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

سلام. منم الان یه مگ کمپین دارم که چند ماه پیش ثبت نام کردم سرعتم هم روی 180 - 190 هست. شما از کی این مشکل براتون پیش اومد دقیقآ وقتی که تمدیدش کردید؟؟؟؟ اخه بودن کسانی که تمدید هم کردن ولی هیچ مشکل خاصی نداشتن کلآ این مخابرات خیلی عوضیه مردم رو به هزار چشم متفاوت میبینه و به هر منطقه یه جور سرویس میده.
    سلام مال من واسه کمپین سال 92 هست دقیقا بعد اینکه چندماه پیش کمپین گزاشتن که شما هم همونو میگی اینجور شد

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

این کم کردن مخابرات دیگه داره عادی میشه مشکل اینجاست که سازمان دولتی هست یعنی کاری نمیشه کرد

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام مال من واسه کمپین سال 92 هست دقیقا بعد اینکه چندماه پیش کمپین گزاشتن که شما هم همونو میگی اینجور شد
    امیدوارم اوضاع شما مثل قبل بشه الان منم نگران شدم چند ماه دیگه خواستم تمدیدش کنم چی به سرم میاد تف به این مخابرات.... این خر تو خری مخابرات واقعآ ادمو عذاب میده

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

همین الان یه شکایت فرستادم اما دکمه ارسال شکایتو زدم هیچی نشد نمیدونم رفت یا نه

متنش این بود

به نام خدا
    با سلام موارد اصلی شکایت اینجانب به ترتیب زیر است:
    1- کم فروشی ، عدم فروش سرویس های نامحدود و متنوع به صورت همیشگی به طوری که سرویس هایی غیراز 128 کیلوبیت
    که محدود بوده و شبانه رایگان ندارد ، سرویس های دیگر فقط در مناسبت های خاص هر سال یک یا دو بار تنها در چند روز ارائه میشوند.

2- کم شدن شارژ اینترنت بیشتر از مقدار مصرف شده به صورتی که گاهی اوقات 2 یا 3 برابر مقدار مصرف شده از حساب کاربر کم میشود ، لازم به ذکر میباشد که موارد فوق به صورت نا منظم و در زمانهای خاص اتفاق می افتد و کنترل دقیق آن و ارزیابی مقدار دزدیده شده از توان کاربران خارج بوده و نیاز به رسیدگی حرفه ای را داراست لذا در مواقع شکایت به سازمان مربوطه شاکی اطلاعات کافی را نداشته و عملا از توضیح مشکل خود قاصر است و متشاکی نیز استفاده کامل را از این مسئله برده و میبرد.

3- پشتیبانی این شرکت از لحاظ پاسخ گویی مشکلی نداشته ، اما در موارد بسیاری پاسخ گو دانش کافی جهت رسیدگی به مشکلات تماس گیرنده را ندارد ، اما مهمترین مورد مربوط به پشتیبانی نداشتن قدرت این بخش در مواردیست که مربوط به قسمت های دیگر این سازمان میباشد به طوری که اگر به عنوان مثال در منطقه ای قطعی اینترنت پیش آمده باشد نهایت توان این بخش اطلاع رسانی به بخش مربوط به آن است به طوری که برای خود بنده پیش آمده که مدتی طولانی قطعی اینترنت داشته و پس از تماسهای مکرر حرف آخر پشتیبانی
    از زبان پاسخگو به این صورت بود : ما خودمان از رو رفتیم اینقدر به اینها گفتیم !
    که با وجود عدم دسترسی به بخش تعمیرات توسط مشتریان این خود مشکل بزرگیست
    با آرزوی سالی پربار ، با تشکر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آدرس فوق مربوط به یکی از سایتهای ایرانیست که در تاپیک مربوطه مشترکین اصفهان مشکلات خود را بازگو میکنند که به بیش از 650 صفحه پر از گلایه رسیده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

همین الان یه شکایت فرستادم اما دکمه ارسال شکایتو زدم هیچی نشد نمیدونم رفت یا نه

متنش این بود

به نام خدا
    با سلام موارد اصلی شکایت اینجانب به ترتیب زیر است:
    1- کم فروشی ، عدم فروش سرویس های نامحدود و متنوع به صورت همیشگی به طوری که سرویس هایی غیراز 128 کیلوبیت
    که محدود بوده و شبانه رایگان ندارد ، سرویس های دیگر فقط در مناسبت های خاص هر سال یک یا دو بار تنها در چند روز ارائه میشوند.

2- کم شدن شارژ اینترنت بیشتر از مقدار مصرف شده به صورتی که گاهی اوقات 2 یا 3 برابر مقدار مصرف شده از حساب کاربر کم میشود ، لازم به ذکر میباشد که موارد فوق به صورت نا منظم و در زمانهای خاص اتفاق می افتد و کنترل دقیق آن و ارزیابی مقدار دزدیده شده از توان کاربران خارج بوده و نیاز به رسیدگی حرفه ای را داراست لذا در مواقع شکایت به سازمان مربوطه شاکی اطلاعات کافی را نداشته و عملا از توضیح مشکل خود قاصر است و متشاکی نیز استفاده کامل را از این مسئله برده و میبرد.

3- پشتیبانی این شرکت از لحاظ پاسخ گویی مشکلی نداشته ، اما در موارد بسیاری پاسخ گو دانش کافی جهت رسیدگی به مشکلات تماس گیرنده را ندارد ، اما مهمترین مورد مربوط به پشتیبانی نداشتن قدرت این بخش در مواردیست که مربوط به قسمت های دیگر این سازمان میباشد به طوری که اگر به عنوان مثال در منطقه ای قطعی اینترنت پیش آمده باشد نهایت توان این بخش اطلاع رسانی به بخش مربوط به آن است به طوری که برای خود بنده پیش آمده که مدتی طولانی قطعی اینترنت داشته و پس از تماسهای مکرر حرف آخر پشتیبانی
    از زبان پاسخگو به این صورت بود : ما خودمان از رو رفتیم اینقدر به اینها گفتیم !
    که با وجود عدم دسترسی به بخش تعمیرات توسط مشتریان این خود مشکل بزرگیست
    با آرزوی سالی پربار ، با تشکر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آدرس فوق مربوط به یکی از سایتهای ایرانیست که در تاپیک مربوطه مشترکین اصفهان مشکلات خود را بازگو میکنند که به بیش از 650 صفحه پر از گلایه رسیده است
    اگه رفته باشه اس ام اسش برات میاد.احتمالا نرفته.با یه مرورگر دیگه بفرست

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خوب گفتیا این تاپیک خودش بزرگترین سند شکایت ماست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •