بله شاپرک چند وقتیه جزو درگاه های های بانک ملت شده قبلی هم هنوز خیلی جاها هست.خیالت راحت امنه. من اتفاقآ همین الان با کروم توش بودم شما یه بار این کش ها رو پاک کن شاید درست شد.
بله شاپرک چند وقتیه جزو درگاه های های بانک ملت شده قبلی هم هنوز خیلی جاها هست.خیالت راحت امنه. من اتفاقآ همین الان با کروم توش بودم شما یه بار این کش ها رو پاک کن شاید درست شد.
به گفته یکی از دوستان همین چند تا صفحه قبل اعتبار ترافیک اعتباری 40 روزش ولی اعتبار ترافیک دائمی دائمیه. درست نمیدونم ولی تا اونجایی که یادمه اون 1 گیگ ترافیکی که سر هر ماه به صورت اتوماتیک شارژ میشه جزو اعتباریا حساب میشه و اونایی که بین هر ماه خودت شارژ میکنی یا خود سیستم بخاطر تموم شدن اعتبارت شارژ میکنه جزو دائمیا حساب میشه.
سلام
دوستان من اخیرا به مشترکای مخابرات پیوستم و از طرح ذرین استفاده میکنم.بعد از حدود دو هفته توی قسمت گزارش مصرف که رفتم حس میکنم همینجوری کیلویی کنتور انداخته و بیشتر از اون مقداری که استفاده کردم نشون میده در ضمن اینم بگم که من همیشه چیز پی ان کانکت میکنم.خیالم راحت باشه که مخابرات تو پاچم نمیکنه؟
خیالت راحت باشه که مخابرات داره تو پاچت میکنهالبته جای نگرانی نیست چرا که مخابرات تو پاچه هممون میکنه.
سلام مال من واسه کمپین سال 92 هست دقیقا بعد اینکه چندماه پیش کمپین گزاشتن که شما هم همونو میگی اینجور شد
این کم کردن مخابرات دیگه داره عادی میشه مشکل اینجاست که سازمان دولتی هست یعنی کاری نمیشه کرد![]()
امیدوارم اوضاع شما مثل قبل بشه الان منم نگران شدم چند ماه دیگه خواستم تمدیدش کنم چی به سرم میاد تف به این مخابرات....این خر تو خری مخابرات واقعآ ادمو عذاب میده
همین الان یه شکایت فرستادم اما دکمه ارسال شکایتو زدم هیچی نشد نمیدونم رفت یا نه
متنش این بود
به نام خدا
با سلام موارد اصلی شکایت اینجانب به ترتیب زیر است:
1- کم فروشی ، عدم فروش سرویس های نامحدود و متنوع به صورت همیشگی به طوری که سرویس هایی غیراز 128 کیلوبیت
که محدود بوده و شبانه رایگان ندارد ، سرویس های دیگر فقط در مناسبت های خاص هر سال یک یا دو بار تنها در چند روز ارائه میشوند.
2- کم شدن شارژ اینترنت بیشتر از مقدار مصرف شده به صورتی که گاهی اوقات 2 یا 3 برابر مقدار مصرف شده از حساب کاربر کم میشود ، لازم به ذکر میباشد که موارد فوق به صورت نا منظم و در زمانهای خاص اتفاق می افتد و کنترل دقیق آن و ارزیابی مقدار دزدیده شده از توان کاربران خارج بوده و نیاز به رسیدگی حرفه ای را داراست لذا در مواقع شکایت به سازمان مربوطه شاکی اطلاعات کافی را نداشته و عملا از توضیح مشکل خود قاصر است و متشاکی نیز استفاده کامل را از این مسئله برده و میبرد.
3- پشتیبانی این شرکت از لحاظ پاسخ گویی مشکلی نداشته ، اما در موارد بسیاری پاسخ گو دانش کافی جهت رسیدگی به مشکلات تماس گیرنده را ندارد ، اما مهمترین مورد مربوط به پشتیبانی نداشتن قدرت این بخش در مواردیست که مربوط به قسمت های دیگر این سازمان میباشد به طوری که اگر به عنوان مثال در منطقه ای قطعی اینترنت پیش آمده باشد نهایت توان این بخش اطلاع رسانی به بخش مربوط به آن است به طوری که برای خود بنده پیش آمده که مدتی طولانی قطعی اینترنت داشته و پس از تماسهای مکرر حرف آخر پشتیبانی
از زبان پاسخگو به این صورت بود : ما خودمان از رو رفتیم اینقدر به اینها گفتیم !
که با وجود عدم دسترسی به بخش تعمیرات توسط مشتریان این خود مشکل بزرگیست
با آرزوی سالی پربار ، با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس فوق مربوط به یکی از سایتهای ایرانیست که در تاپیک مربوطه مشترکین اصفهان مشکلات خود را بازگو میکنند که به بیش از 650 صفحه پر از گلایه رسیده است
اگه رفته باشه اس ام اسش برات میاد.احتمالا نرفته.با یه مرورگر دیگه بفرست
خوب گفتیا این تاپیک خودش بزرگترین سند شکایت ماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)