سیگنال منطقه ات رو تو نقشه ای که از گوگل مپ میده چک کن اگه فوله که دیگه مشکلی نداره
من راحت شبی دو گیگ دانلود میزنم . تا حالا هم دو دفعه قطعی داشته که با تجربه های قبلی من برایم راضی کننده اس، ایرانسل دانلود رایگان نداره از این جهت زیاد جالب نیست
سیگنال منطقه ات رو تو نقشه ای که از گوگل مپ میده چک کن اگه فوله که دیگه مشکلی نداره
من راحت شبی دو گیگ دانلود میزنم . تا حالا هم دو دفعه قطعی داشته که با تجربه های قبلی من برایم راضی کننده اس، ایرانسل دانلود رایگان نداره از این جهت زیاد جالب نیست
Last edited by mx_2dar; 12-03-2012 at 20:31.
با توجه به این که من سرویسم کم سرعته شبی 300 مگ دانلود دارم اما در کل خیلی راضیم ایرانسل توی شهر ها سیگنال خوبی داره و پوشش سراسری نیست به همین خاطر مثلا وقتی توی یکی از شهرستان ها بودی یا خواستی بری به یکی از شهرستان ها دیگه ایرانسل نداری ولی مبین نت همیشه هست من هم تا حالا 1 بار قطعی داشتم بمدت 1 ساعت در کل خیلی راضیم
سلام خشته نباشید کسی هست که دستوارت مودم dx - 350 رو داشته باشه مثل مودم tp-link که وقتی بزنی show all اطلاعات مودم رو بهتون میگه حالا این دستور توی مودم وایمکس کار نمیده کسی میدونی چی باید بزنم ؟![]()
جالبه نه
لطفا نوع سرویستونو ذکر کنید
این مبین نت چرا سرعت اپلودش اینقدر کمه ایرانسل 1 مگ رو 512 میبنده اونوقت مبین نت 1 مگ رو روی 256 خیلی جالبه
512
7 گیگ![]()
Last edited by zer0oo; 13-03-2012 at 00:08.
منظورتون رو متوجه نمیشم دوست عزیز. توی کنترل پنل مودم اکثر اطلاعات مودم رو نوشته که آدرسش اینه:
192.168.1.1
اگر واقعا سرعتت 340 بود زمانت میشد:
تازه وقتی سرعتت رو 100 در نظر بگیریم جالبتر هم میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر خطای idm هست که سرعتت رو برای چند لحظه بالاتر نشون میده. در صورتی که حتی 1 لحظه هم سرعتت از اونچه که باید باشه بالاتر نرفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
من هر دو رو دارم و به نظرم ایرانسل بهتر و پایدار تر هست و سرویس های نا محدودش واقعا نا محدوده
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)