من با 256 به سختی و با توقف های گاها چند ثانیه ی می بینم.
این بسته به وضع نت در اون زمان و شبکه آنلاینی که می بینی هم داره.
فکر می کنم با 512 در حد قابل قبول بتونی ببینی. (کیفیت متوسطو دارم میگما)
من با 256 به سختی و با توقف های گاها چند ثانیه ی می بینم.
این بسته به وضع نت در اون زمان و شبکه آنلاینی که می بینی هم داره.
فکر می کنم با 512 در حد قابل قبول بتونی ببینی. (کیفیت متوسطو دارم میگما)
وضعیت سرعت ایرانسل چند ماه است که خیلی بد شده به غیر از اول و آخر ماه روزهای دیگه هم افت سرعت و قطعی زیاد داره بخصوص غرب تهران
دوستان من اكانت خودم وصل هستش بعد ميرم داخل تنظيمات مودم قسمت وايمكس قبل از @ رو نام كاربري دوستم رو ميدم و رمزش رو هم ميزنم و ذخيره ميكنم بعد از status قسمت وايمكس disconnect network ميكنم ودوباره وصل ميكنم بعد ميرم داخل اينترنت هيچي نمياره كار نميكنه. مشكل كجاست؟؟ سرويس نامدحود 1 ساله هست.
سرعت خیلی افتضهیعنی وضعیت جوّی اینقدر تاثیر داره ؟
ecare هم که باز نمیشه اصلاً![]()
مودم و اکانت به هم دیگه وصل هستند یعنی که توی مودم خودت نمیتونی از اکانت دیگری استفاده کنی و برعکس
من 1مگ دارم سرعت به نظرم پایین نیومده این چند روز من الان با قدرت سیگنال 60% سرعت 130 دارم دانلود و 65 کیلوبایت آپلود میکنم دو روز پیش کرج بودم قدرت سیگنال 100% بود سرعت دانلود تا 250 میرفت
بستگی به محل و قدرت سیگنال همش داره
دوست عزیز اون دوستم دیسکانکت بود به من داد استفاده کنم یا وقتی که خونه نیست زدم باز هم نشد. اصلا ربطی به این نداره شما با یوزر و پسوردت در هر مودمی میتونی استفاده کنی. چون خود من یوزر و پسوردم رو دادم به دوستم با مودم usb خودش استفاده کرد. یا خودش 128 داره داد به کسه دیگه استفاده کرد. نمیدونم برای من چرا اینطوری میشه.
معمولا تا 1 ساعت بعد عوض کردن سرور ایرانسل به قول خودمونی یکم گیج میشه
من روزی 2 بار عوض میکنم
یه ADSL دارم وقتی میخوام برم جایی یه واینکس با دوستم شریکی دارم
معمولا جند دقیقه باید صبر کنی
خوش به حالتون. من توي مشهد توي خونهمون قدرت سيگنالم 100% هست و سرعت دانلودم در بهترين حالت (استفاده از دانلود منجر) به 119 ميرسه.
البته بگم سرعتم افت نداشته.
سلام
معمولا اگر بعد از عوض کردن رمز ، یوزر و پس ورد جدید رو ذخیره کنی و سیستم رو خاموش کنی ( یه جوری که چراغ مودم کلا خاموش بشه - یعنی برق سیستم کلا قطع بشه ) و بعد مجدد سیستم را روشن کنی و کانکت بشی مشکل به وجود نمی یاد. اما اگر با این کار هم مشکلت حل نشد باید با 707 تماس بگیری تا یوزر و پس رو چک کنن.
خوش باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)