021-66719101
021-66719101
دوستان عزیز جدیدا شرکت پخش کننده گیرنده دیجیتال Ester T-15 اقدا به توزیع این گیرنده کرده است . خواهشمندم اگر کسی قبلا این گیرنده را خریداری کرده است جزئیات بیشتری در مورد این دستگاه مانند کیفیت ساخت ، گیرندگی ، سرعت تعویض کانال ، کیفیت و برد کنترل از راه دور ، پخش فرمت های مختلف و سایز و رنگ زیرنویس آن در اختیار بقیه قرار دهد . با تشکر
سلام دوستان یه تایپیک زیدم کسی جوابمونو نداد حداقل اینجا کسی کمک کنه
این سامسونگ مدل ht d555 که دوتا باندش وایرلسه آیا در حال پخش کسی کنارش باشه یا از کنارش رد شده نویز و پارازیت میندازه و یا خش خش میکنه ؟؟؟چون بعضی فروشنده ها میگ وایرلس نبر این ایرادارو داره میخواستم ببینم راست میگن یا کسی که تجربه داشتن سینما خانگی وایرلس رو داره این مشکل رو حس کرده ؟؟
و آیا میشه این دوباند وایرلس رو به صورت سیم به دستگاه وصل کرد یا نه ممنونمیشم کمکم کنید .
سلام.
نه همچین مشکلی نیست.
می تونید با سیم هم به دستگاه متصل کنید.
سلام ، با تشکر ، ظاهرا شما تنها کسی هستید که در فروم rs33 داره !! منم به توصیه شما رفتم یکی خریدم و خیلی هم راضیم (ممنون ) . فقط یک مشکل دارم که اعصابمو خورد کرده!! نمی تونم تنظیمات صدای رسیورو انجام بدم یعنی وقتی داره اهنگ پخش میشه از تو کنترل دکمه رسیورو می زنم و بعدش هر کدام از دکمه های auto/direct, satnadard , adv surr, audio parameter ,setup را میزنم می نویسه cant sel !! هر کاری میکنم درست نمی شه !! فقط todoruki کار میکنه . نمایندگی هم که زنگ زدم نتونستن کمکی کنن .می خواستم ببینم شما مشکلی ندارین ؟
سلام.آقایون یک سوال داشتم. آیا بلوری پلیر سونی مدل سه بعدی ( bdp-s480) زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه یانه؟ آیا دستگاهی بالاتر و بهتر از این سراغ دارین؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین چون قصد دارم بخرم.
دلیلی نداشت فقط گفت برای موزیک های این جوری صدای 60 به بعد رو رعایت کنید !!
مبارک باشه
دوست عزیز اگه دکه todoroki روی هر حالت روشن باشه (چراغ قرمزه)تمامی تنظیم ها off میشه و به حالت پیش فرض todoroki میشه . اگه میخوای با setup کار کنی باید todoroki رو خاموش کنی .![]()
آقا آپدیت مدل TAKVISION TK-130 HD رو اگه کسی داره بذاره
کانالهارو قاطی کرده شبکه ورزش رفته روی کانال 800 بقیه کانالها همینطور 801, 802, ...
ستینگش روی LCN هست
يه فيلم با زيرنويس مورد نظرتون ببريد نمايندگي و تست كنيد.
براي فيلم كپي و زيرنويس دار همين دستگاه هم خيلي گرونه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)