سلام بچه ها یهههههههه جایی رو معرفی کنین من acer aspire 4741g بتونم بگیرم شماره ای هسسسسسسسسسسسست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها یهههههههه جایی رو معرفی کنین من acer aspire 4741g بتونم بگیرم شماره ای هسسسسسسسسسسسست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام لپ تاپ asus مدل a42ja با n82jq چه فرقی با هم میکنن؟؟از نظر کیفیت صداو سیستم و......کدومشون برای بازی بهتره؟؟
2-تو این برند های لپ تاپ کدوم لپتاپ خرابی کمتری دارن؟؟کدومشون کمتر داغ میکنن؟؟
ممنون اگه میشه زودتر جواب بدین می خوام زودتر بخرم.![]()
سلام
مي خوام 5010 inspiron بگيرم.از كجا؟چه گارانتي؟چه قيمت؟(core i3,graphic ati).
تفاوت اون ها در کارت گرافیکشون هست ، بقیه تفاوت هاشون هم زیاد به چشم نمیاد.
برای بازی کارت گرافیک 5730 بهتر هست......
تقریبا اکثر سازندگان لپتاپ خرابی کمی دارند که یکی از اونها هم ایسوس هست
به هر حال با این پردازنده و گرافیک مسلما داغ میکنه در بازی ها..... شک نکن
خوب بستگی به خودتون داره...
اما من به خاطر باتری بهتر و وزن کمتر و زیبایی بیشتر مدل ایسوس رو انتخاب میکردم
بلاخره ASUS N82JQ رو خریدم !!!
فعلا" که خوبه ! windows experience index :5.8
دست همگی درد نکنه برای پیشنهاداتتون !!! ولی پیشنهاد من اینه که اگر می خواید laptop رو زیاد اینور اونور ببرید
این انتخاب بهتریه از Lenovo!!!
lenovo باطریش زیاد جالب نیست اما کارت گرافیکش مسلما " بهتر از این مدل asus هست !!
لطفا پاسخ بدید.
اینجا نسبت پرسش و پاسخ متعادل نیست! باید پاسخوی بیشتری وجود داشته باشه.
Last edited by Nocturne; 31-12-2010 at 04:01.
مدل xps 15 جدیده و بررسی اون هم در سایت notebookcheck هست.... خوندنش زیاد وقتتون رو نمیگیره.
در مورد باتری و داغ کردن و .... اینها توضیح داده شده
دیگر مدل های اینسپتبرون هم ارزش خریدن ندارند و مدل های بهتری نسبت به اونها در بازار هست
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
به نظر شما برای این محدوده قیمته ؟؟؟
باید در تاپیک زیر 1 تومان مطرح میکردین
از هر جا دوست دارید بگیرید !
گارانتی دلیران و زیگورات و امرتات و اریس خوب هستند
Last edited by biostar; 31-12-2010 at 10:35.
من واقعا موندم چیکار کنم.از یه طرف asusn82 زیبایی و باتری خوب و وزن سبکتری داره از یه طرفم lenevoy560 گرافیک بهتر هارد بیشتر داره.هردو تو یه محدوده قیمتی هم هستن.گرافیک واسم مهمه همونطور که باتری واسم مهمه.موندم چیکار کنم؟شما جای من بودید چیکارمیکردید.من دانشجوی کامپیوترم زیاد laptopرو جابجا نمیکنم.راهنمایی کنید دوستان
من یک لپ تاپ نیاز دارم که بیشترين کاری که قطعا با لپ تاپ میکنم کار محاسباتی سنگینه .
ولی خب در کنارش کارهای روزمره و ... هم هست !
از دوستان خواهش میکنم اگه نظری در مورد این مدلها و یا اگه پیشنهاد بهتری تو این رنج ( نهایتا 1200) دارند ، منو راهنمایی کنند.
hp 3150
acer 5742
asus n61
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)