تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 966 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669709759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

بروبچه ها کسایی که ثبت نام کردید برای شما هم فردا کلاس توجیهی گذاشتن با والدین برید ؟
    ضروری که نیست رفتنش ؟
    برای ما (دانشگاه پرند) 6 مهر گذاشتند نگفتند که مادر و پدر هم باید باشند

2. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

برای ما (دانشگاه پرند) 6 مهر گذاشتند نگفتند که مادر و پدر هم باید باشند
    چی هست اصلا ؟ چیو میخوان توجیه کنن ؟ رودهن همچین نزدیک نیست بخوام برم اونجا ببینم اهمیت نداشته بعد برای پیش دانشگاهی هم قبلش همچین برنامه ای گذاشته بودن رفتم یهشت چرت و پرت میگفتن و از افتخارات کنکوریشون میگفتن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

چی هست اصلا ؟ چیو میخوان توجیه کنن ؟ رودهن همچین نزدیک نیست بخوام برم اونجا ببینم اهمیت نداشته بعد برای پیش دانشگاهی هم قبلش همچین برنامه ای گذاشته بودن رفتم یهشت چرت و پرت میگفتن و از افتخارات کنکوریشون میگفتن
    اینم در همون حد هست چرت و پرت می گن و دانشگاه و استادهاش رو معرفی می کنند

5. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اینم در همون حد هست چرت و پرت می گن و دانشگاه و استادهاش رو معرفی می کنند

خوب ممنون از اینکه بیشتر پشیمونم کردی از رفتن

7. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
    اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
    2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
    ولی وقتی میری تو مشاهده کلاس ها نشون میده همش هم پره!!!
    کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منم همینطور. تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
    و اینکه انتخاب واحد به چه صورت هست ؟ اگه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تا ابد ممنونش میشم ( البته کامل و دقیق بگه ) TNX

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان اینا رو اگه جواب بدین ممنون میشم و اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم . از اونایی که تهران جنوب بودن به شدت تقاضای همکاری میشه

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
    اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
    2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
    ولی وقتی میری تو مشاهده کلاس ها نشون میده همش هم پره!!!
    کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1. جلسه معارفه ارتباطی با کلاس ها نداره.
    2. دلیل پیغام "کلاسی یافت نشد" هم خودتون گفتید، چون پره این پیام ظاهر میشه احتمالاً.

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

منم همینطور. تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
    و اینکه انتخاب واحد به چه صورت هست ؟ اگه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تا ابد ممنونش میشم ( البته کامل و دقیق بگه ) TNX
    اینکه دانشگاه از کی باز میشه رو نمیشه زمان خاصی گفت چون مثل مدرسه و دبیرستان کلاس ها با هم هماهنگ نیستن و برگزاری یه کلاس منوط به حضور استاد و حضور تعدادی از دانشجویان هست. به طور کلی 3 مهر شروع کلاس های دانشگاهست اما بحث تشکیل شدنشون جداست و نمیشه برگزار شدن یا نشدن یه کلاس رو به بقیه تعمیم داد. مهلت انتخاب واحد هم کاملاً دست دانشگاه شماست، پس به سایت دانشگاه مراجعه کنید (همچنین میتونید از گزینه زمان بندی ثبت نام در بخش کاربری خودتون استفاده کنید)؛ اما بهتره هر چه سریع تر انتخاب واحد کنید، فرصت رو هدر ندید. بله میشه همونارو برنداشت ولی اگر از همین ترم اول سر ناسازگاری با چارتتون بذارید بعداً به مشکل برمیخورید. ضمن اینکه دروسی که پیش نیاز ترم های آینده هست، حتماً باید بردارید.
    انتخاب واحد هم که وارد بخش کاربری خودتون در سایت دانشگاهتون میشید و گزینه ی انتخاب واحد رو میزنید و از لیست دروس ارائه شده دروسی که میخواید انتخاب کنید رو تیک میزنید و ثبت دروس میزنید؛ یا اینکه مشخصه درس رو یادداَشت می کنید و در قسمت انتخاب واحد در فیلد مربوطه وارد می کنه و دکمه ثبت رو فشار میدید.
    Last edited by mohsen_rkh; 21-09-2011 at 14:14.

13. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

متشکر . این جدولی هست که به ما دادن ( روند نما ) با توجه به این ها بهترین انتخاب واحد از نظر شما چیه ؟ ترم اولیم مونده تا راه بیفتیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم راهنمایی کنید. انتخاب واحد رو هم زده تا 90 / 07 / 06

جلسه توجیهی هم همونطور که دوستان گفتن 12 ام هست. البته قبلش یه اردو گزاشتن که تراکت ش رو دیدم.

متشکر میشم اگه دوستان پیشنهاداتشون رو برای انتخاب واحد و نظراتشون رو بگن. با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •