تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 1024 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669709759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

که حدودا 18 تا 20 روز کافیش هست سعی کنید اگه میخواین آزاد رو از خودتون بگیرین تا قبل خرداد این کارو انجام بدین البته اگه دقیق هم بخواین کار کنید با گاج میتونین از 16 17 خرداد یه پروژه 20 روزه برای سنجش های آخر بزارین که مطمئنا نتیجه طلائی میگیرین شک نکنین
    دوست عزیز میشه بگی برای چی 20 روز ؟ سنجش آخر 11 تا آزمون داره(البته بجز آزاد!) من میخوام 11 روز آخر هر روز یه آزمون و بعد از ظهرش هم همون آزمون تحلیل کنم به نظرت نمیشه یا وقت کم میارم؟؟؟؟ یعنی حتی روز قبل کنکور ریاضی هم یه آزمون از خودم بگیرم!

داره خودمونی میشه S.M.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    خونمون D:

پيش فرض

پیمان جون (Timsar Jackson) کجا بودی دلم برات تنگیده بود ؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان به همه ی شما این تغییر تاریخ آزمونای قلم چی رو اعلام کردن؟!
    به من نه..به تو اعلام کردن؟

پیمان جون (Timsar Jackson) کجا بودی دلم برات تنگیده بود ؟
    من که همین جا بودم!!ولی راستش تو رو اصلا به جا نمیارم!!

4. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حس می کنم این چند وقته بیش از حد پای پی سی بودم...الان میرم کیس پی سی رو میزارم تو انباری درش رو هم 6 قفله میکنم و بست میشینم پای درسا...پس فعلا!
    حدودا دوساعت گذشته و بازم اومده!!!!

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

دوست عزیز میشه بگی برای چی 20 روز ؟ سنجش آخر 11 تا آزمون داره(البته بجز آزاد!) من میخوام 11 روز آخر هر روز یه آزمون و بعد از ظهرش هم همون آزمون تحلیل کنم به نظرت نمیشه یا وقت کم میارم؟؟؟؟ یعنی حتی روز قبل کنکور ریاضی هم یه آزمون از خودم بگیرم!
    به نظرم امکان نداره بتونی هر روز 4 ساعت یه جا بشینی و کنکور بگیری!!

بچه ها به نظرتون اینکار عملیه؟؟

6. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

روز قبل آزمون اصولا کسی درس نمیخونه حالا شما اینکارو میکنی خودش جای بحث داره

برداشت من از ایشون هم طبق خود تالیف کتاب گاج سنجش آخر = آزمونای خارج از کشور که یا 5تا هستن یا 6تا برا هر آزمون هم 2 یا 3 روز برای رفع اشکال مباحثی که اشکال ها پیدا شده وقت بزاریم میشه بین 15 تا 18 روز که من به طور max گفتم 20 روز که فک کنم منطقی هم باشه

8. 3 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

من که همین جا بودم!!ولی راستش تو رو اصلا به جا نمیارم!!
    دمت گرم پیمان کلی خندیدم

برداشت من از ایشون هم طبق خود تالیف کتاب گاج سنجش آخر = آزمونای خارج از کشور که یا 5تا هستن یا 6تا برا هر آزمون هم 2 یا 3 روز برای رفع اشکال مباحثی که اشکال ها پیدا شده وقت بزاریم میشه بین 15 تا 18 روز که من به طور max گفتم 20 روز که فک کنم منطقی هم باشه
    در مورد روز قبل آزمون من طبق گفته مشاورا که به نظرم دیبازر خیلی بهتر توضیح داد گفت خیلی ها میان مغز مثل یه ظرف فرض میکنن که مثلا شب قبلش یه چیزی بخونی محتویاتش بهم میخوره یه عده هستن شب قبل کنکور هم یه سری مطالب میخونن بعضی ها هم اینجوری نیستن و شب قبل هیچی نمیخونن این کلا به خود داوطلبین بستگی داره!!!
    در مورد آزمون هم یعنی واقعا نمیشه تو یه نصف روز آزمون تحلیل کرد ؟! خوب شد پست شمارو دیدم حالا یه آزمون جمعه تست میکنم ببنم میتونم خوب تحلیلش کنم یا نه اگه نشد یه روز واسه تحلیل آزمونای خارج کشور وقت میذارم
    بچه ها به نظرتون اینکار عملیه؟؟
    من که نمیخوام 4 ساعت بشینم فوقش 2ساعت نیم تموم میکنم

10. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مشاور مردسه مون این طوی واسه ما نسخه پیچیده :

1 تا 7 خرداد:83 84 داخلی (7 خرداد سنجش)
    8 تا 14 : 85 86 (14 قلم که جاش عوض شد)
    15تا 21 : 87 88 (21 قلم)
    22 تا 28 : 84 85 خارج (28 قلم)
    29 تا 6 تیر: 86 87 88 خارج (که 4 تیر یه دونه قلم داریم پس می شه تا 7 تیر)
    2-3 روز آخر: استراحت

من که می خوام قبل از آخرین آزمون همه رو بدم هفته ی اول خرداد سه تا آزمون می زنم (83 84 88) چون اینا رو قبلا یه بار زدم تستاشو و اینا رو به روش 2 روز یه بار کاری می کنم (امتحان فیزیک 2 روز اولشم که کشک)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییت ، کتاب سنجش آخر سراسری ها هم خارج کشورش رو گفتم هم داخل رو که مجموع این دو تا
    11 تا آزمون هست.
    پس با این حساب که شما گفتی اگر حداقل 2 روز (3روز) رو به هر آزمون اختصاص بدیم 11 تاآزمونش 22روز (33روز) طول میکشه که اگر حالت اول رو در نظر بگیریم از 15 یا 16 خرداد مناسبه و حالت دوم از 3 یا 4 خرداد.

راستی بحث آینه ها تعداد سوال هاش هم امسال بیشتره و چون آسونه ارزش وقت گذاشتن داره تو بحث مدار ها هم چند حلقه یا آنتن یکیشون میاد ...

13. 2 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

به من نه..به تو اعلام کردن؟

به منم نه!!!
    اینجور که بچه های این جا می گن یه آزمون جامع افتاه 4 تیر! 14 خرداد هم حذف!
    باید یه سر بریم مرکز قلم چی...
    Last edited by Amir_oscar; 24-04-2010 at 22:10.

15. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییت ، کتاب سنجش آخر سراسری ها هم خارج کشورش رو گفتم هم داخل رو که مجموع این دو تا
    11 تا آزمون هست.
    پس با این حساب که شما گفتی اگر حداقل 2 روز (3روز) رو به هر آزمون اختصاص بدیم 11 تاآزمونش 22روز (33روز) طول میکشه که اگر حالت اول رو در نظر بگیریم از 15 یا 16 خرداد مناسبه و حالت دوم از 3 یا 4 خرداد.

راستی بحث آینه ها تعداد سوال هاش هم امسال بیشتره و چون آسونه ارزش وقت گذاشتن داره تو بحث مدار ها هم چند حلقه یا آنتن یکیشون میاد ...
    خوب شد گفتین اینارو من که نورو کلا حذفیده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •