تکذیب میشه/اسیاتک
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
تکذیب میشه/اسیاتک
دوست عزیز شاید مشکل از سا ک ست باشه.من که خیلی راحت هم با چی پی ان وصل شدم هم با سا ک س
نه هر چی زورشون برسه مشترک میگیرن/ای تو روح هما...
اینا یه نرم افزار دارن برای محدودیت /یکبار حتی سرعت روزانه منو محدود کرده بودن زیر 5 کیلو /بعد از چند بار زنگ زدن محدودیت روزانمو برداشتن/ من که هر کار کردم دیدم نمیشه اینها را درست کردم خودم را خلاص دارم از این...
سلام
ببنید هر طوری حساب کنیم . مقصر ISP ها نیستند. البته اون ها این قدر قدرت دارند که میتونن از خودشون دفاع کنند.
مثالی میزنم:مثلا یکی اینترنت 128 کیلوبیت رو گرفته.
خوب این سرعت دانلودش میشه 128/8=16 کیلوبایت بر ثانیه
این مال وقتی هست که خط اختصاصی داشته باشی. اما طبق قانون سازمان تنظیم و مقررات بین 10 نفر اشتراک گذاری میشه این خطوط.
یعنی سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه.
یعنی اگر کمتر از این شد . میشه پیگیر شد.
در خطوط دیگه هم همین جور!!!!!!!!!! البته متاسفانه این طوره
باور کنید من درصدی از شاتل نمیگیرم. اما تنظیم مقررات محدودیت هایی که اعمال کرده. بیشتر اذیت میکنه
Last edited by Life24; 01-09-2012 at 17:48.
بچه ها وضعیت آسیا تک این دورزه چطور بوده شیراز؟
سلام عزیزان من الان از آسیاتک اشتراک دارم تا چند روز پیش هنوز سرویس قدیمی رو داشتم و شبا معمولا 1.2 گیگ دانلود میکردم اما از وقتی که سرویس جدید رو گرفتم دانلود شبانم اومده رو 500 مگ.من مرکز مدرس کافو نوری هستم و هر جا زنگ زدم فقط آسیاتک و 20نت بهمون adsl میدن میخواستم ببینم که آیا کسی شبانه 20نت رو تست کرده ببینه سرعتش چقدره؟ ممنون
سلام دوست عزیز ! 20 نت شبانه رایگان نداره !![]()
یادش بخیراون زمانی که تازه خط ارم نت گرفته بودم دانلود شبانه و روزانه ام روی 180 کیلو بایت بود یعنی شبی 2.7 گیگ. سیستم هم روی فرم بود خود سیستم هم لذت میبرد از دانلود .... نه مثل حالا که از ساعت 2 تا 8 صبح 6 ساعت اشک سیستم در بیاد برای 500 مگ ...... یاد ایام قدیم بخیر
من که زنگ زدم گفتم جمعش گنند از رویه خطم ما که رفتیم رو ستلایت. ....اسیاتک هم کردن
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
منم می خواستم بگم جمعشم کنند که یکدفعه 3 ماه کردن تو پاچم ..............لعنتی ها
می خوای بری روی ماهواره چجوری ه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)