مرسی نه من گوشیمو -- نکردم.فک کنم شاید ویروسی شده.اگه یکی لینکه یه آنتی ویروس توپ که آپدیتم بشه رو بده خیی ممنون میشم .
مرسی نه من گوشیمو -- نکردم.فک کنم شاید ویروسی شده.اگه یکی لینکه یه آنتی ویروس توپ که آپدیتم بشه رو بده خیی ممنون میشم .
ورژن 7.1.51.0 رو نصب کردم ( آخرین ورژن )
حالا رو یک سیستم دیگه امتحان می کنم ببینم چی میشه.
ممنون
ویرایش :
روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم نشد
بازم همون درایور رو نمیشناخت.
Last edited by virus2009; 15-08-2010 at 01:30.
دوستان كم لطفي نكنيد.يكي منو راهنمايي كنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه![]()
شما گوشیت را یک بار به حالت Mass storage به سیستم وصل کن و در حالی که مموری کارت توشه از طریق کامپیوتر فرمت کن بعد گوشی را جدا کن و برو به File manager و از اونجا داخل مموری کارت شو و Options را بزن و مموری کارت را فرمت کن
بعد گوشیت را هم فرمت سه دکمه ای کن به اینصورت که گوشیت را خاموش کن باتری را یک بار در بیار جا بزن بعد دکمه های سبز (call ) قرمز ( End Call) عکاسی ( Camera capture) را نگه دار و بعد دکمه پاور (POWER)را نگه دار تا گوشیت بالا بیاد و از شما بخواد تاریخ و ساعت و کشور را تنطیم کنی اینجوری به طور کامل اطلاعاتت از گوشی پاک می شه و دیگه با این پیغام روبرو نمی شی!
اما قبل از فرمت مموری کارت از فایلهای ویدئویی و عکس و صوتی خودت یک کپی تو سیستم تهیه کن
و قبل از فرمت سه دکمه هم توسط برنامه یا از دفتر تلفن و اس ام اس و یادداشتهات بکاپ تهیه کن
موفق باشی
سلام من نتونستم آپدیت کنم این پیغام و میده تو رو خدا بگید چیکار کنم؟
![]()
سلام
برای فارسی نوشتن تو 5800 باید چی کار کرد ؟
-----------------
باید گوشیت را آپدیت کنی و از فریمویری استفاده کنی که زبان فارسی را ساپورت کنه
میشه دانلودش رو با pc کرد بعد رو گوشی نصب کرد ؟
من واسه 5230 میخوام چون شبیه 5800 هست اینجا گفتم ...
اره میشه.
برو از این سایت فایل های فریم ورتو دان کن بعد اپدیت کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی قیمت هندزفری فابریک این گوشی رو نداره ؟ ( همین که یک تیکه هست و سفید رنگ ) فکر کنم اینجا یه نفر خریده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)