منظور شما چیه؟ یعنی از همون خط تلفن برین علاوه بر 128 یه سرویس 512 بگیرین؟ اگر منظور این هست نمی شه چون خط باید فقط از طرف یه شرکت رانژه بشه 2 تا نمی شه.
منظور شما چیه؟ یعنی از همون خط تلفن برین علاوه بر 128 یه سرویس 512 بگیرین؟ اگر منظور این هست نمی شه چون خط باید فقط از طرف یه شرکت رانژه بشه 2 تا نمی شه.
نه اقا..منظورم اینه که همون 128 تبدیل بشه به 512 و برا 2 تا سیستم استفاده بشه؟؟؟ باید چکار کنم؟؟![]()
مودم شما باید دارای پورت LAN و USB باشه. به یه سیستم با LAN و به اون یکی با USB وصل بشو.
نه برای من اینجوری نیست که هی قطعی داشته باشم.مثلا ممکنه توی 2 یا 3 روز از ماه اینترنتم چند ساعت قطع بشه که همونطور که گفتم مشکل بیشتر از مرکز مخابراتیمونه!
معمولا وقتی مینویسن 6 گیگ یعنی برای 3 ماه. از روی قیمت هم میشه فهمید! اگر قیمتش خیلی بالا باشه اونوقت میشه گفت 18 گیگ برای 3 ماه که اکثرا حالت اول صادقه.مطمئن باش 6 گیگ برای 3 ماه هست.چون هر گیگ اضافی رو اگر 5 هزار تومن حساب کنیم 18 گیگ میشه 90 هزار تومن.
آقا خواهشا، لطفا، محض رضای خــــــــــــــدا یکی جواب من رو بده!
آیا سرویس های نامحدود دارای افزایش سرعت دانلود (قابلیت burst) تا 1Mbps می باشند؟
یا این که برای سرویس 128 سرعت 16kbps و برای 256 سرعت 32kbps و برای 512 سرعت 64kbps است؟
سرویس های محدود (حجمی) در بعضی سرویس دهنده ها دارای افزایش سرعت دانلود (قابلیت burst) تا 2Mbps یا 256 کیلوبایت می باشد.
در سرویس های نامحدود برای سرویس 128 سرعت 16kbps و برای 256 سرعت 32kbps و برای 512 سرعت 64kbps است. البته همینم بعضی سرویس دهنده ها کمی بالاتر میبندن مثلا شاتل 128 رو 192 میبنده. و بجای 14 رو 20 دانلود میکنی.
همونطور که همه میدونن این سرعت ها تقسیم بر 8 میشن(تازه تو بهترین شرایط) مثلا بعیده که کسی 512 داشته باشه و با64 دانلود کنه.و افزایش سرعت دانلود که میگین هیچ ربطی به محدود و نا محدود نداره بلکه سیاست بعضی isp هاس که سرعت دانلود رو باز بذارن یا نه .مثلا 1 کاربر که 128 داره بجا اینکه با 16 دان کنه با 50 دان میکنه.ولی چیزی که مشخصه isp ها هیچ وقت پهنای باند سرویس های نا محدود رو باز نمیذارن چون به ضرر اون هاس.
با توجه به میرایی خط به دلیل عواملی مثل فاصله از مرکز مخابراتی نوع کابلها و تجهیزات مخابراتی و نویز خط معمولا سرعت رو به جای 8 بر 9 تقسیم می کنند تا میرایی خط هم در نظر گرفته شده باشه. (محاسبه سرعت با توجه به دان استریم بسته شده قابل مشاهده در کانفینگ مودم)
مثلا 128\9= 14.2 سرعت دانلود مطلوب. اگر کمتر از این باشه یعنی سرویس دهنده پهنای باند کم داره و داره کم فروشی میکنه./
سلام دوستان
من منطقه قدس هستم میخواستم ببینم سرویس adsl خوب تو این محدوده کودومه ؟
شاتل سرویس های eco رو نمیده به این حدوده نه ؟ و البته شرکت دیگه ای هست که مثل eco شاتل بده ؟
ممنون
سلام
من ADSL با سرعت 64 دارم . وسرعت دانلودمم بین 7 تا 9 هست.
ولی اون چیزی که Speedtest میگه چیز دیگه ای هست.
این میگه سرعت دانلودم 250 کیلو در ثانیه هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)