فقط درس دفاع مقدس رشته هاي انساني تغيير كردهدوستان تاریخ امتحانا که عوض نشده ؟ امتحانات پایان ترم
فقط درس دفاع مقدس رشته هاي انساني تغيير كردهدوستان تاریخ امتحانا که عوض نشده ؟ امتحانات پایان ترم
من کتاب راهنما واسه ذخیره بازیابی هیچی پیدا نمیکنم !!! میشه بگی شما از چه کتابی واسه راهنما استفاده میکنی؟
دوست عزیز ذخیره و بازیابی رو باید خود کتاب رو بخونی...نمونه سئوالات ترمای پیش هم کمکت میکنه...کتابش حجیمه.اما چاره ای نیست
از کجا می تونم برنامه امتحانات پایان ترم کارشناسی این ترم را بگیرم ؟
چرا توی گلستان نمی تونم از طریق گزارش نتیجه ثبت نام انچه ثبت نام کردم را ببینم .می نویسه که گزارشی نیست . با اینکه بدهکار نیستم
سلام اين گزارش رو فعلاً از سيستم حذف كردن...چند روز ديگه كارت ازمون رو ميزارن شما ميتوني اون رو پرينت بگيري.
ســـلام
من خودم دانشجوی پیام نور نیستم سوالی داشتم ممنون میشم کسی جواب بده.
سیستم آزمون های پیام نور شنیدم سراسریه و نمره منفی هم داره.این درسته؟
خودتون به عنوان دانشجو آیا قبول دارین که سطح علمی آزمون و کتابهاتون بالاست یا نه اینا یک سختگیری بی مورد بیشتر نیست؟
ممنون![]()
سراسري هست اما نمره منفي نداره البته چند سال پيش نمره منفي هم داشته اما الان نداره.سیستم آزمون های پیام نور شنیدم سراسریه و نمره منفی هم داره.این درسته؟
قطعا درس خوندن تو پيام نور خيلي سخته و يه سختي عمدش مورديه كه ميگيد ، از يه طرف كلاس درست و حسابي وجود نداره و كتاب ها معمولا قطور هستند و از طرفي امتحانا معمولا سخت هستند. البته دانشجوي پيام نوري چاره اي جز كنار اومدن نداره و بعد چند ترم براش طبيعي ميشه اين سختيخودتون به عنوان دانشجو آیا قبول دارین که سطح علمی آزمون و کتابهاتون بالاست یا نه اینا یک سختگیری بی مورد بیشتر نیست؟
در مورد كتاب ها هم معمولا كتاب هاي پيام نور از روي كتاب هاي مرجع اون درس نوشته ميشه و سطح خود كتاب ( اگه ويراستاري و بازنويسي شده باشه) در حد خوبيه و اگه كسي كتابا رو خوب بخونه و مسلط بشه براي مقاطع بالاتر و حتي تحصيل تو دانشگاه هاي بهتر مشكلي نداره.
سلام
بستگی به مسولین داره
ولی با کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی مشکلی به وجود نمیاد
زمان ثبت نام برای ارشد کی هست دوستان؟
تقویم آزمونها ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)