تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 905 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669709759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

در مورد لوله فکر نکنم چون شلنگ اونجایی که لوله بهش وصله ترک ترک شده همین مشکل رو با شلنگ V داشتم عوض کردم اوکی شدش فکر نمیکنم لوله پوسیده باشه مدل 87 هست
    در مورد کمک فنر برا جلو میخوام قربان کمی روغن ازش در اومده نمیدونم عوضش کنم یا فعلا کار میکنه؟ اگر نه چه مارک و مدلی بخرم بهتره؟
    اتفاقا کمک ایرانی،انتخاب خوبی هست اونم زمانی که اکثر جنسهای پراید چینی و بی کیفیت هست...کمک فنر عظام(EZAM)که در اصل همون F.S (فراوری وساخت)هست چیز خوبی هست...هر کدامش هم حدود50 تومن هست

سلام
    عزیزان من امروز به واشر کارتل شک دارم
    تو افتاب روغن خوب میریخت ازش اما سایه که شد و هوا خنک شد دیگه روغن نریخت
    راست میگن ، این کارتل میگن بخواد واشرش عوض کنه، بعدش فیلتر و روغن هم عوض کنم؟ یا هزینه اضافی هست؟
    پیچش را تعویض روغنی محکم بسته؟شاید سفتش نکرده

دوستان زمانی که توی سرعت کم(زیر20 تا) نرمز میزنم،یکم صدا میاد،دقیقا کجا رابررسی کنم؟چرخ عقب یا جلو؟مشکل از چیه؟(ماشین لوگان هست)
    Last edited by aminkhan2014; 27-06-2015 at 05:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    راست میگن ، این کارتل میگن بخواد واشرش عوض کنه، بعدش فیلتر و روغن هم عوض کنم؟ یا هزینه اضافی هست؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یک موتور شویی و زیر شویی کامل انجام بدید تا تمام جرمها و روغنها پاک بشه و بعد در طی چند روز دقت کنید که نشت روغن از کدام ناحیه آغاز شده؟
    با این کار بهترین نتیجه بدست میاد و لازم نیست هربار بر اساس حدس و گمان و آزمون و خطا ، قطعات را تعویض کنید.
    روغن موتور اگر نیاز به تعویض داشت، عوض کنید( بر اساس مقدار کیلومتر کارکرد) و در غیر این صورت از همان روغن مجددا استفاده کنید، همینطور ف ی ل ت ر روغن.

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک موتور شویی و زیر شویی کامل انجام بدید تا تمام جرمها و روغنها پاک بشه و بعد در طی چند روز دقت کنید که نشت روغن از کدام ناحیه آغاز شده؟
    با این کار بهترین نتیجه بدست میاد و لازم نیست هربار بر اساس حدس و گمان و آزمون و خطا ، قطعات را تعویض کنید.
    روغن موتور اگر نیاز به تعویض داشت، عوض کنید( بر اساس مقدار کیلومتر کارکرد) و در غیر این صورت از همان روغن مجددا استفاده کنید، همینطور ف ی ل ت ر روغن.

ظهر ها که هوا گرم هست روغن میریزه. جک زدم و رفتم زیر میشه گفت مطمئن شدم از واشر کارتل هست
    خوب عزیز این چرا این طور میشه؟ یعنی چه عاملی رو رعایت نکردیم؟ ایا جنس واشر بوده؟ چون من همیشه روغن سطح کیفی SG و با فیلتر 3.5 ریختم و نه بیشتر

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

ظهر ها که هوا گرم هست روغن میریزه. جک زدم و رفتم زیر میشه گفت مطمئن شدم از واشر کارتل هست
    خوب عزیز این چرا این طور میشه؟ یعنی چه عاملی رو رعایت نکردیم؟ ایا جنس واشر بوده؟ چون من همیشه روغن سطح کیفی SG و با فیلتر 3.5 ریختم و نه بیشتر
    معمولا پیدا کردن محل نشتی روغن کار ساده نیست، اگر مطمین هستید از واشر کارتل هست که هیچ، اما اگر هنوز مطمین نیستید نشتی روغن از کجاست، روشی هست که گاه جواب میده، به این صورت که برید زیر خودرو و جاهای رو که حدس میزیند محل نشت روغن هست پودر بپاشید و بعد روشن کنید تا موتور گرم شه و ببینید روغن از کجا نشت میکنه، اگر روغن از بالا نشت کنه روی پودر یک رد خواهد افتاد. فقط دقت کنید یا حرکت نکنید یا اگه حرکت میکنید سریع حرکت نکنید که باد دوباره روغن رو به همه جا پخش کنه، روی آب هم نرید

اگر مطمین هستید از کارتل هست ممکنه دلیلش مسدود شدن شیر بخار روغن موتور باشه که باعث میشه فشار بالا بره و از جاهای که ضعیف هستن روغن نشت کنه

البته اگر دقیقا بعد از تعویض روغن بوده احتمال اینکه از پیچ تخلیه یا فیلتر باشه بیشتره، بهرحال تا زمانی که مطمین نشدید برای خودتون دردسر و هزینه اضافی نتراشید

مطمین هستید که روغن موتور هست و مثلا روغن گیربکس نیست؟ ماشین روغن موتور کم میکنه؟
    Last edited by AMHSIN; 27-06-2015 at 18:20.

7. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معمولا پیدا کردن محل نشتی روغن کار ساده نیست، اگر مطمین هستید از واشر کارتل هست که هیچ، اما اگر هنوز مطمین نیستید نشتی روغن از کجاست، روشی هست که گاه جواب میده، به این صورت که برید زیر خودرو و جاهای رو که حدس میزیند محل نشت روغن هست پودر بپاشید و بعد روشن کنید تا موتور گرم شه و ببینید روغن از کجا نشت میکنه، اگر روغن از بالا نشت کنه روی پودر یک رد خواهد افتاد. فقط دقت کنید یا حرکت نکنید یا اگه حرکت میکنید سریع حرکت نکنید که باد دوباره روغن رو به همه جا پخش کنه، روی آب هم نرید

اگر مطمین هستید از کارتل هست ممکنه دلیلش مسدود شدن شیر بخار روغن موتور باشه که باعث میشه فشار بالا بره و از جاهای که ضعیف هستن روغن نشت کنه

البته اگر دقیقا بعد از تعویض روغن بوده احتمال اینکه از پیچ تخلیه یا فیلتر باشه بیشتره، بهرحال تا زمانی که مطمین نشدید برای خودتون دردسر و هزینه اضافی نتراشید

مطمین هستید که روغن موتور هست و مثلا روغن گیربکس نیست؟ ماشین روغن موتور کم میکنه؟
    سلام
    من امروز یک شک کردم.
    به نظرم از فیلتر روغن باشه. چون روغن عوض کردم بعدش این طور شد. ممکنه جنس فیلتر بد باشه یا خوب نبسته باشه ؟
    چطور میشه مطمئن شد؟

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام
    من امروز یک شک کردم.
    به نظرم از فیلتر روغن باشه. چون روغن عوض کردم بعدش این طور شد. ممکنه جنس فیلتر بد باشه یا خوب نبسته باشه ؟
    چطور میشه مطمئن شد؟
    سلام، اگر احتمال میدید از فیلتر هست ببرید پیش همون که روغن رو براتون تعویض کرد بگید براتون چک کنه

ممکنه فیلتر رو خیلی سفت یا شل بسته باشه، فیلتر رو باید با نیروی دست بست، ممکن هست واشر فیلتر جدید خوب آبندی نکنه، ممکنه تکه های واشر فیلتر قبلی هنوز مونده و فیلتر جدید رو بدون تمیز کردن نصب کردن که باعث نشتی شده، ممکن هم هست جنس فیلتر جدید خوب نباشه

10. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام

ماشین من پرایده مدل 89
    امروز به مشکلی برخوردم توی همت بودم کولرمم روشن بود دیدم ضبط دو سه بار خاموش روشن شد بعد یهو خاموش شد دیگه روشن نشد همون موقع دیدم چراغ abs ماشین روشن میشه بعد 20 ثانیه خاموش میشه 1 کیلومتری امدم ماشینو خلاص کردم دیدم دور موتور روی 2 زدم دنده دو پامو از روی کلاج برداشتم ماشین خودش گاز میخورد ماشین به تپه تته نمی افتاد بازم امدم جلوتر دم پارکینگ شرکت ماشینو خاموش کردم هرچی استارت زدم دیگه روشن نشد که نشد صدای استارت جوری بود همون اول خفه می شد .هل دادم ماشینو زدم دنده روشن شد به زور اما اصلا گاز نخورد خاموش شد.
    ماشینو گذاشتم توی پارکینگ 1 ساعت بعدش رفتم سراغش استارت زدم روشن شد.2-3 باری باز استارت زدم دیدم مثل صبح سر حال نیست(هنوز یه مشکلی داره)چراغ باطری که دقت میکردم یذره ماشین با زور روشن می شد

میخواستم بدونم تشخیص شما چیه؟

ممنون میشم زود جواب بدید عجله دارم

ممنون.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتی هست چراغ هشدار روغن ماشین روشن میشه! مداوم نیست ولی خب توی مسیر هی روشن میشه و چند دقیقه میمونه و دوباره خاموش میشه و دوباره روشن میشه
    روغنم چک کردم پر بود و کم نشده بود
    ماشین 111 هست و روغن برای اولین بار بهران پیشتاز ریختمتقریبا یه 3 هزارتا هم روش رفتم
    ممنون میشم راهنمایی کنید اشکال از کجاست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتی هست چراغ هشدار روغن ماشین روشن میشه! مداوم نیست ولی خب توی مسیر هی روشن میشه و چند دقیقه میمونه و دوباره خاموش میشه و دوباره روشن میشه
    روغنم چک کردم پر بود و کم نشده بود
    ماشین 111 هست و روغن برای اولین بار بهران پیشتاز ریختمتقریبا یه 3 هزارتا هم روش رفتم
    ممنون میشم راهنمایی کنید اشکال از کجاست
    سلام
    چقدر روغن ریختید داخلش؟ با فیلتر؟

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •