ذوقی شمارش اینه 82144270 همکار همون کشاورزیه
هر وقت کشاورزی نباشه این جواب میده قاعدتا باید حرفشون یکی باشه ولی اینجوری نیست!
این ذوقی همونی بود که دو صفحه قبل نوشتم که گفته بود مشکل به خاطر انتخاباته!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ذوقی شمارش اینه 82144270 همکار همون کشاورزیه
هر وقت کشاورزی نباشه این جواب میده قاعدتا باید حرفشون یکی باشه ولی اینجوری نیست!
این ذوقی همونی بود که دو صفحه قبل نوشتم که گفته بود مشکل به خاطر انتخاباته!
ای بابا من که 2 ماه دیگه از قرار دادم مونده چیکار کنم
خیر سرمون 2 مگ گرفتیم پولامو انگار ریختم سطل اشغال
نه داداش . من قبلش شاتل بودم با خط معمولی هم قطعی نداشتم . الان هم 1-2 هفته پیش اومدن یه سیم مستقیم از توی حیاط تا تا خونه کشیدن که نه از کنار کابل برق عبور کرده نه هیچ چیز دیگه ! البته این بگم از دیروز تا حالا قطعی ها خیلی کمتر شده ! ولی باز هم 1-2 بار در روز قطعی داره . حالا قطعی هم درست بشه . سرعت چی ؟! شب و روز افتضاح![]()
اینو یادم رفت بگم
آخرین باری که صحبت کردم باهاشون این مسئولش گفت
یه سری کارهایی داشتیم می کردیم تو این یه هفته اخیر که مشکلات دیسکانکتی و قطعی های پیاپی حل بشه
مثلا خواستن ابروش رو درست کنن زدن چشمش رو ناقص کردن
ده روز از سرویس دو مگ میگذره بویی از دو مگ نمیاد تازه الان روزه.........آخه نمیتونی سرویس بدی چرا با آغوش باز سرویس میگیری موقع پول گرفتن خوبه موقع سرویس دهی.....
یه ذره آدم نیستن
بویی از انسانیت نبردن
آخه نمیتونی سرویس بدی چرا وقت و هزینه مارو تلف میکنی
همون انسان نیستید
یه ذره اگه وجدان داشتی
میگفتی الان سرویسی که میتونیم بدیم اینه
تو همین وضعیت مزخرفشون سرویسم تموم شد و این سرویس و گرفتم
موقع سرویس گرفتن
منو باز
بیا داداش گلم 1مگ
2 مگ!!!!
اگه بخوای 10 مگ هم داریم!!!!!
تو پولشو بریزی حله
تو 24 ساعت
وضعیت سرویس 2 مگ:
شبا که 64 هستش قربونش برم
روزا که هم اکنون باشه یه چیزی تو مایه های 128 تا 384 اگه خیلی حال بده تا بعد از ظهر
غروب به تا ساعت 24 هم که دیگه نوکرتم
هی قطع میشه
و بین 64 و 256 گردش میکنه
میگم مارو از لایزر بدون اینکه بهمون خبر بدن فرستادن آسیاتک و از این داستانا چه وضعیه
خرابه
داغونه
فلان
پرو پرو به من میگه اتفاقا مشکلات ما هم بخاطر ورود شماست!!!!
جالبه
برعکس شد ما شدیم بدهکار و آقایون طلب کار!!!
اولن اون لایزر غلط کرده درحالی که با ما قرارداد بسته و بدون اجازه ما، مارو منتقل کرده
دوما شما هم غلط میکنی پهنای باند نگرفته کاربر جدید میگیری بعدش... و سرویسای اسمی آنچنانی میدی بیرون
با یه مشت آدم بی شعور سروکار داریم
که یه ذره انصاف ندارن
وایسی نیگاش کنی حساب بانکیتم پرو پرو خالی میکنه بعد میگه چیه؟!!!!کاری داشتی.....
Last edited by omidefatemeh; 05-05-2012 at 18:18.
امید وارم هر چه زودتر درست بشه من الان 10 روز نیست سرویس 2 مگ گرفتم ولی فقط 1 رو فهمیدم 2 مگ چی![]()
الان زنگ زدم پشتيباني آسياتك ميگه سياست جديد هست تا همه از شبانه رايگان استفاده كنن !!! (آسياتك كرج)
سرعت شبانه رو گفت رو 256 ميبندن البته به نظرم بش تر بستن و نزديك 512 هست ...
گفت اين قضيه چيزي نيست كه حل بشه سياست شركت هست پس دو حالت داره يا بايد سرويس رو از 1مگ بكنم 512 چون ديگه صرف نداره پول الكي بدي واسه چي ؟!
يا اينكه بايد كوچ كنيم به يه سمت ديگه ...
ديشب 1.3 گيگ با بدبختي دانلود شد قديم راحت 3 تا 3.5 گيگ دانلود داشتم ...
آسیاتک کرج؟ کجا هست داداش؟
منم کرجم
من از لونا پارس گرفتم ولی پشتیبانیش هیچی نمیدونست شماره جای دیگه رو داد بعد زنگ بزنم دقیقا همین چیزا که دوستمون گفت رو به منم گفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)