من موقعی که پیام (pm) میفرستم نمیتونم اونو توی صفحه بالائیش ببینم.پیامهایی رو ک برام میفرستن رو هم نمیبینم.
کسی میتونه راهنماییم کنه؟!
من موقعی که پیام (pm) میفرستم نمیتونم اونو توی صفحه بالائیش ببینم.پیامهایی رو ک برام میفرستن رو هم نمیبینم.
کسی میتونه راهنماییم کنه؟!
سلام
کافی بود یک پست بالاتر تون رو نگاه میکردید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
جدن ینی نمیشه کاریش کرد؟![]()
[/COLOR]
کسی جواب هپچ کدوم از این سوال ها رو نمیدونه؟
Last edited by saman50; 24-01-2011 at 14:00.
سوال اولو نمیدونم!
دومی هم ارشیو یاهو به صورت فایل dat ذخیره میشه میتونی از مسیر زیر بری برشون داری:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\ID\Archive\Message s
اما اینا باید دیکد شن که اونم براش برنامه های مختلف هست مثل :Yahoo Message Archive Decoder و...
و البته سایت :میتونی فایلاتو سیو کنی هر وخ خواستی از این طریق ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد سوال اخر قبلا یه اندرلاینی خطه تیره ای چیزی شبیه این میوفتاد ولی تو مسنجر11 اصلن معلوم نمیشه یا به چشم من نمیاد.یکی در این مورد راهنمایی کنه منم موندم خودم
آخرین نسخه یاهو مسنجر چه شماره ایه؟
آخرین ورژن :
Yahoo! Messenger 10.0.0.1270
و بتا :
Yahoo! Messenger 11.0.0.1751 Beta
جواب سوال اول و دوم : شما اگر از V-q-N استفاده کنی پلاگین ها نصب میشن؛ برای ذخیره کردن متن ها میتونی از امکان جدیدی که به یاهو مسنجر 11 اضافه شده یعنی View Conversation History استفاده کنی و بعد از هر بار چت، متن ها رو، روی یک فایل متنی ذخیره کنی.
جواب سوال سوم : بعضی وقت ها که کسی رو Add می کنی قبول می کنه که ID شما هم در ADD List ش قرار بگیره که در این حالت هم شما و هم طرف مقابل ID همدیگر رو در ADD List تون دارین ولی بعضی وقت ها ممکنه کسی رو که ADD می کنی پیغام درخواست شما رو طوری قبول کُنه که فقط شما بتونین اون رو در لیستتون ببینید و طرف مقابل که میخوای ADD ش کنی تورو نبینه! که در این صورت اگر نخواست که با شما چت کُنه براحتی میتونه ID شما رو Ignore کنُه؛ و تو هم نمیفهمی.![]()
Last edited by mili_k; 24-01-2011 at 21:15.
سلام
من موقعی که دارم چت میکنم وارد روم که میشم میتونم دو سه نفر رو اد کنم اما بعدش دیگه ادد نمیکنه پی ام هم نمیره ولی واسم پی ام میاد . تا دیسی نشم و دوباره کانکشن نسازم درست نمیشه اگه هم درست شد بازم همون مشکل بعد از دو سه تا اد به وجود میاد
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
سلام
شما نسخه یاهوت رو عوض کن.
شاید سیستم هم ویروسی شده یه اسکنی بزن آنتی ویروس رو هم آپدیت بکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)