دوست عزیز ، از اینجا می تونید Offline Update کسپرسکی و بعضی آنتی ویروسای دیگه رو بصورت هفتگی داونلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ، از اینجا می تونید Offline Update کسپرسکی و بعضی آنتی ویروسای دیگه رو بصورت هفتگی داونلود کنید
سلام
از آنتی ویروی ورژن: 9.0.0.736
استفاده میکنم آیا رد سایت خود کاسپرسکی لینک دانلود آپدیت ها را گذاشته ؟ و از سایتهای دیگر لینکی نمیخواهم لطفا راهنمائی کنید
خداحافظ
شما كليپها را روي كامپويتر داريد يا بصورت آنلاين نميتونيد نگاه كنيد؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر روي كامپيوتر هستند فرمت اين كليپها چيه؟و از چه برنامه اي براي مشاهده آنها استفاده ميكنيد؟
كارها را درست انجام داده ايد.شما از كدام محصول كاسپر استفاده ميكنيد و آپديتها را از كجا دانلود كرده ايد؟
اين قسمت مربوط به آنتي اسپم كاسپر ميباشه.كسانيكه از برنامه هاي جانبي براي دانلود ايميلهاشون روي كامپيوتر استفاده ميكنند كاربرد داره تا ايميلهاي آلوده و اسپم وارد سيستمشون نشه.اگر شما هم چنين برنامه هايي در سيستمتون داريد ميتونيد اين قسمت را فعال كنيد در غير اينصورت وارد تنظيمات كاسپر شده و اين قسمت را غيرفعال كنيد.
از سايت زير ميتونيد آپديتهاي كاسپر 2010 را بصورت آفلاين دانلود كنيد:
سايت زير هم آپديتهاي آنتي ويروس 2010 كاسپر را قرار ميده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپديتهاي نسخه 2010 آنتي ويروس كاسپر را سايت فارسي آسان دانلود بصورت دوره اي قرار ميده.اگر خواستيد ميتونيد از سايت زير دانلود كنيد:
سلام ؛
چرا حجم آپديت كاسپرسكي در مقايسه با آنتي ويروسهاي ديگه خيلي زيادتر هست . من از ورژن 9.0.0.459 استفاده ميكنم و هر سه چهار روز يكبار كه آپديت ميكنم زير 2 مگ نيست ؟؟!! چرا؟؟
حجم آپديتها بر اساس آپديتها و پچ هاي منتشر شده متفاوته.بخصوص اينكه شما از آخرين نسخه نيز استفاده نميكنيد و نسخه شما نسخه پايداري نيست و مشكلات زيادي داشته.
سلام
وقتی میخوام به کسپر(ورژن 2010) یه key بدم
'گزینه trial که میزنم یه ارور میده که اصولا بعدش باید یه صفحه بیاد که browse توش باشه که key بدم
اما برمیگرده به همون صفحه قبلی.
چی کارش کنم؟؟؟؟
پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همونه.
فک کنم از ریجستری باید یه حالی بهش بدم
ویندوزم سونه
حالا کمکم کنید
ممنون
آفلاین هستید؟
سلام دوستان.من آخرین نسخه ی 2010 kis را از سایت کاسپر دانلود کردم و رجیستر کردم ولی سرعت آپدیت شدنش خیلی افتضاحه! خطم سرعتش خوبه
چکار کنم؟ آپدیتهای را از کجا دانلود کنم؟ هر چی گشتم راه حل بدرد بخوری پیدا نکردم
سايت زير آپديتهاي KIS 2010 را قرار داده.ميتونيد از آنجا دانلود كنيد:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)