چجوری آیکون یک نرم افزار رو به نوار پایین دسکتاپ سمت چپ کنار ساعت اضافه کنیم طوری که همیشه بمونه؟
به طور خاص منظورم نرم افزار IDM هست.
-همینطور به منوی start چطور اضافه کنم یک نرم افزار رو؟در ویندوز xp
چجوری آیکون یک نرم افزار رو به نوار پایین دسکتاپ سمت چپ کنار ساعت اضافه کنیم طوری که همیشه بمونه؟
به طور خاص منظورم نرم افزار IDM هست.
-همینطور به منوی start چطور اضافه کنم یک نرم افزار رو؟در ویندوز xp
Last edited by Golbarg01; 18-10-2010 at 18:42.
با سلام
به طور عمومی اینطوری هست که وقتی به سیستمتون فلشی وصل شده باشه ، سری بعد که بخواید دوباره وصل کنید بلافاصله میشناسه و اتورانش میاد بالا
اما اگه برای بار اول روی ویندوز باشه لودینگ داره و مدتی طول میکشه
اما راه دیگه هم اگه باشه که از طریق رجیستری بشه فهمید رو انشالله دوستان راهنمایی میکنن در صورت وجود
موفق باشید.
سلام
اینکه میگید بر عکسن یعنی اسم دو درایوی که روشون ویندوز نصبه تو ویندوز xp , 7 فرق میکنن؟
اگه منظورتون اینه که خوب طبیعیه,خاصیت سون اینه که خودش رو تو اولین درایو نشون میده به
شرطی که از طریق بوت نصبش کرده باشین نه از داخل xp.
در غیر اینصورت منطورتون رو نمی دونم چیه؟
این درایوی که میخواید اسمش رو عوض کنید روش ویندوز xp نصبه؟شاید به همین دلیل باشه
که اجازه تغییر نمیده.
نه من الان دو تا درایو دارم d و c که وقتی سون نصب میکنم درایو c رو ویندوز میگیره و درایو d رو free اما وقتی xp نصب میکنم برعکس میشه ویندوز توی d نصب میشه و c میشه free
یوزر اکانت منم adminstrator هستش دو درایو دوتاشونم نمیشه عوض کرد به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟آخه قبلا خیلی عوض میکردم اما الان نمیشه
من منظورم اینکه آیا چایی در ویندوز ثبت میشه که چه فلشی قبلا به سیستم وصل شده یا نه
کجا ثبت میشه؟
سلام
گمون نکنم جایی ثبت بشه یا اینکه حداقل من نمیدونم.
موفق باشید![]()
سلام
نرم افزار USBDeview را ازدانلود کن و بعد فلش مموری را وصل کنید تاریخ اولین بار استفاده و یه سری اطلاعات دیگه مثل سریال نامبر ، VendorID, ProductID و... را نشون میده بسیار برنامه ی مفیدی هست حتما تو آرشیوتون داشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله، همینطوره
سلام توی قسمت run کلمه cmd را که تایپ میکنم این اخطار را میده مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)