canon ixus 120 گزینه خیلی خوبی میتونه باشه . من برای یکی از اقوام این دربین رو خریدم واقعا چیز خوبیه .![]()
canon ixus 120 گزینه خیلی خوبی میتونه باشه . من برای یکی از اقوام این دربین رو خریدم واقعا چیز خوبیه .![]()
سلام
نوش که نیست اما دس دومش باید پاین 800 باشه اما بهترین دوربین 450D (پایین 700)هست و ارزون تر از اون هم 1000D و D3000 (پایین 600) هست با لنزای کیتشون(18-55) هم فکر کنم کارتون را بیفته (هیچ کدوم از اینا فیلم نمیگیرند)
بله . من خودم هم 3 روز پیش رفتم یه SX200 IS از جمهوری خریدم . با گارانتی آفومار 315 هزار تومن . با یه مموری lEXAR 4 GIG کلاس 10 که اونهم 15 هزار تومن آب خورد . این دوربین دوربینیه که بعد از گذشت 1 سال تازه قیمتش بهاین حدود رسیده و کلا در بازار هم جزو دوربینهای رده بالای کامپکت محسوب میشه .
من خودم هم اینجا از دوستان مشاوره گرفتم که همین رو پیشنهاد دادن . البته زیاد باهاش کار نکردم ما چند تا عکسی هم که گرفتم به خصوص در محیط بیرون واقعا عالیه !!!
شما باید d90 بگیرید در نیکون یا 500 و 550 در کنون
اما تاسیس آتلیه خیلی هزینه ها و حواشی داره که بایذ به همه چیزش فکر کنید
اگر خواستید در تاپیک سوالات عمومی در موردش صحبت کنید
وااااااااااااای که چه قدر آدم تو این تاپیک گیج میشه؟
من می خواستم یه دوربین کامپکت بخرم حول و حوشه 300 تا 350.
50 صفحه این تاپیکو خوندم با نظر خودم جمع بستم به اینا رسیدم
(Panasonic Lumix DMC-TZ7 (ZS3
(Canon IXUS 210 IS (IXY 10S
Canon PowerShot SX210 IS
Canon PowerShot SX200 IS
کلا نظرم بیشتر روی کاننه ولی از بس از TZ7 تعریف دیدم اونم گذاشتم توی گزینه ها.
TZ7 اصلا الان دیگه تو بازار هست؟
بین SX200 و SX210 نتونستم یکی رو انتخاب کنم.
آیا IXUS 210 دوربینه خوبیه؟ چرا کسی دربارش چیزی نگفته؟
Review همه رو هم دیدم ولی برای مصرف خونگی یعنی در حقیقت برای مامانم که خیلی عکس میگیرهولی حرفه ای نیست میخوام. برای همین هم تنظیمات دستی برام اصلا مهم نیست بیشتر می خوام در حالت اتومات قوی باشه.
باتشکر![]()
اگه تنظیمات دستی لازم ندارین ، خب TZ7 بگیرید دیگه....وااااااااااااای که چه قدر آدم تو این تاپیک گیج میشه؟
من می خواستم یه دوربین کامپکت بخرم حول و حوشه 300 تا 350.
50 صفحه این تاپیکو خوندم با نظر خودم جمع بستم به اینا رسیدم
(Panasonic Lumix DMC-TZ7 (ZS3
(Canon IXUS 210 IS (IXY 10S
Canon PowerShot SX210 IS
Canon PowerShot SX200 IS
کلا نظرم بیشتر روی کاننه ولی از بس از TZ7 تعریف دیدم اونم گذاشتم توی گزینه ها.
TZ7 اصلا الان دیگه تو بازار هست؟
بین SX200 و SX210 نتونستم یکی رو انتخاب کنم.
آیا IXUS 210 دوربینه خوبیه؟ چرا کسی دربارش چیزی نگفته؟
Review همه رو هم دیدم ولی برای مصرف خونگی یعنی در حقیقت برای مامانم که خیلی عکس میگیره ولی حرفه ای نیست میخوام. برای همین هم تنظیمات دستی برام اصلا مهم نیست بیشتر می خوام در حالت اتومات قوی باشه.
باتشکر
پیشنهاد میکنم نمونه ی عکساشونو ببینی
از لحاظ عکاسی شاید SX200 نویز کمتری نسبت به sx210 داشته باشه ولی فیلمبرداری sx210 با قابلیت زوم حین فیلمبرداری کمی قابل استفاده تره
TZ7 یه دوربین متفاوت با دو تا بالایی است که فیمبرداریش از عکسایش بهتره و مثل ixus 210 کاملا قابل تنظیم نیست.
در هر حال مدن در کمال تعجب دیدم بعضی ها نسبت به بالا مانده فلاش SX200 حساسیت نشون میدن اگه برات مهم نیست احتمالا بالاترین کیفیت عکس رو از اون خواهی دید.بهرحال همشون مد نیمه اتوماتیک دارند که خوب هم کار میکنه
برای بررسی نمونه ی عکس ها از اینجا میتونید استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------
برای بررسی نمونه ی عکس ها از اینجا میتونید استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:06 AM ---------- Previous post was at 08:04 AM ----------
Canon sx120
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
اونقدری که لنز و سن scene مهمه بادی برات مهم نیست.اگر با D80 راحتی احتمالا از D90 هم راضی خواهی بود.باز تاکید میکنم لنز و امکانات دیگه مهم تره کرچه خودت باید بهتر بدونی
تویه انجمن عکاسی در این باره مفصل صحبت شده حتما اونجا رو ببین
يه سوال آماتوري از دوستان دارم
توي Properties عكسي كه گرفتيم همون جايي كه اسم دوربين و اينا رو زده يه قسمتي هست كه نوشته F-stop : 2.8 يا مثلا F-stop : 3.1
مي خواستم ببينم اين عدد دقيقا چي هست و اينكه اگه بيشتر باشه بهتره يا كمتر؟؟؟؟
دوستان يكم ساده بگن ما زير ديپلم ها هم متوجه بشيم ممنون ميشم
Last edited by hobgoblin; 17-08-2010 at 09:23.
میشه مشخصات این مدل رو بگی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)