سلام تو سایت فن آوا منم سوال پرسیدم کی این قسمت مشکلش حل میشه جوابش این بود: با سلام در حال حاضر این قسمت از سایت درحال انجام تغییرات و بازسازی میباشد و در اسرع وقت مشکلش برطرف میگردد. باتشکر
سلام تو سایت فن آوا منم سوال پرسیدم کی این قسمت مشکلش حل میشه جوابش این بود: با سلام در حال حاضر این قسمت از سایت درحال انجام تغییرات و بازسازی میباشد و در اسرع وقت مشکلش برطرف میگردد. باتشکر
از دیروز سرعت دانلود به شدن نوسان پیدا کرده. و از سرورای خارجی نصف شده سرعت . من 2مگ نامحدود دارم سرعت دان از سرورای خارج از 100 بالا نمیره . جالب اینکه یه سری سرورای داخلی هم بدین شکله . دیروز پشتیبانی تهران میگفت مشکل داریم و بزودی حل میشه . اما الان که تماس گرفتم میگن مشکلی نیست!!!!
از دیشب ساعت 2 نت قطع بود تا همین الان!الانم که وصل شده سرعت بسیار کمه!
روتر برای چی میخواهید بخرید ؟ مگر میخواهید چند تا سیستم رو شبکه کنید؟
اگر کارتون فقط استفاده از اینترنت هست قطعا مودم وایرلس تهیه کنید![]()
متاسفانه چند روزی هست سرویس های نامحدود افت کیفیت داشتند
دیشب پکت لاست خیلی شدید بود و سرعت هم نصف شده بود ....
عزیز سلام من 5 سال پیش مودم گرفتم مارک نت گر وای فای نداره و برای استفاده از تبلت و لپ تاپ خواستم مودم وای فای بگیرم رفتم نمایشگاه غرفه صبانت گفتم چه مودمی با سیستم صبانت هم خوانی داره کارشناس شرکت گفت هزینه اضافی ندهید و مودم شما حیفه روتر بگیرید هم هزینه ارزان تر هست و هم بهتره و من از قیمت ها آگاهی نداشتم الان می بینم مودم خیلی ارزون تره ... روتر به چه کارم میاد و 50 هزار بیعانه گرفتند و گفتند روتر 80 هزار تومانه تک آنتنه و نصاب باید بیاد نصب هم کنه ............ چی کنم .......
دوستان من مودم TPlink 8901 داشتم حالا مودم Dlink 2750u گرفتم که امکانات بهتر هم داره و دو آنتن هست خط با اون تا 6 مگ نشون میداد و لی با این مودم DLink به زور تا 4 مگ علت چیه ؟ مودم بی کیفیته یا ناسازگار ؟
بهتون دارند میندازند روتر برای کسی که فقط کار با اینترنت هست اصلا کاربرد نداره فقط پول اضافی دارید هزینه میکنید
با همین هزینه بهترین مودم وایرلس رو میتونید تهیه کنید
احتمالا روی دستشون مونده به شما انداختند شما هم برید هزینه تون رو پس بگیرید![]()
مشکل از مودم هست قطعاممکنه که مودم تی پی لینک چیپ یا امکانی داشته که از نویز تا حدودی جلوگیری میکرده ولی مودم دی لینک نداره
دوستان لطف کنید با پشتیبانی تهران تماس بگیرید و به وضع کم شدن سرعت سرویس های نامحدود و مشکل پکت لاست
اعتراض کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)