من بازی grid رو در کامپیوتر نصب کردم وکرک اونو کپی کردم ولی توی بازی نمیره باید چیکار کنم
cpu:3
graphic:ati x1550
ram:2gb
من بازی grid رو در کامپیوتر نصب کردم وکرک اونو کپی کردم ولی توی بازی نمیره باید چیکار کنم
cpu:3
graphic:ati x1550
ram:2gb
نرم افزاري چيزي نصب كردي؟ فن كامپيوترت سالمه؟ دماي cpu رو چك كن ببين مشكلي نداره
اگه با منی که نه کاری نکردم در واقع لپ تاپ رو جدید گرفتم همه چیز هم درست کار میکنه
نه اشتباه شد! مي خواستم بپرسم ويندوز شما ويستا نيست؟
آخرين درايور كارت گرافيكت رو دانلود كن
Last edited by Ar@m; 17-09-2008 at 19:32.
تو اون لیست سیستم عامل ها ویندوز اکس پی نداره.!!!!روي فايل اجرايي اصلي بازي راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows xp service pack 2 روانتخاب كن و ok كن
روي شورتكات بازي راست كليك كن برو به properties و run as an administrator رو انتخاب كن
اون ادمینسور هم نداره!!!
[quote=Maggy_P;2962344]اين بازي باگ داره منم همين مشكلو داشتم
بايد پچ بازي رو نصب كنيد تا درست بشه
ببخشید میشه بگید چطوری پچ رو نصب کنم ؟؟
کجاست ؟
ممنون از راهنمائی تون![]()
سلام عَلَکیُم !
دوستان خواهشاً کمک کنید نمیدونم چرا وقتی می رم تو بازی فقط صدای نارنجکا میاد و دیگر هیچ !
در ضمن این ارور ها رو هم می ده :
![]()
مشخصات سيسمت؟[/QUOTE]
ram:512mb
VGA:512mb
win:XP servis pak2
pentium:4
CPU:3.00GHz 3.01GHz
![]()
سلام.
من بازی king of the road ( سلطان جاده ها ) رو نصب می کنم ولی وقتی که می خوام برم تو بازی ( رانندگی کنم !!! ) ، یک بار بدون هچ اروری از بازی میاد بیرون و بازی رو می بنده !!! کمک کنید لطفا !!! در ضمن گرافیک کامپیوترم 256 و رمم 1 گیگ بید !!!
اين كه ادمين نداره مهم نيست نشون مي ده شما اختيارات تام يه ادمين رو داري
اما چطوري ايكس پي نداره؟؟؟
منطورت همون بازي قديميه است؟ 2002؟
بريد اينجا درخواست بديد بعدم فقط كافيه اجراش كنين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اين مسير بازي رو اجرا كن: C:\Program Files\Half-Life 2 Episode Two\hl2.exe
مدل كارت گرافيكت رو بگو
منظورت بازي Beijing Olympics هستش؟ اسم دقيق بازي رو بنويس
Last edited by Ar@m; 18-09-2008 at 20:24.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)