تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 848 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من قدیم پارس داشتم و از پارس اومدم رو دیده بانت .....پینگ پارس عالیه برای گیمینگ خوبه ولی دیده بانت برای گیمینگ مناسب نیست ولی در عوض من هم نت فلیکس می بینم هم یوتوب که هر دوهم رو 1080 می رسن .....خطم رو پارس بیشتر استیبل بود ولی دیده بانت نویز خطم بیشتر شده البته اینا رو باز من مشکل اساسی نمی بینم ..این بهتر بودن ها هم شاید 5% باشه در کل مشابه هم هستن ...الان پارس رو نمی دونم چجوری شده ولی دیده بانت از روزی که گرفتم تا الان یجوره کلا .... همون سرعت رو بهت میده همون پینگ رو بهت میده و یوتوب هم از روز اول 1080 -60 فریم بود و الانم هست .
    سپاس برای پاسخت.
    من در بخش دیده بان نت نتیجه های آزمایش زمان تأخیر کاربرها رو دیدم و در واقع اختلاف چندانی با پارس آنلاین نداره و از 10 تا حداکثر 20 میلی ثانیه است که در مقایسه کلی با پارس آنلاین دزد، از نظر من به مراتب بهتر است. فقط موضوع اتلاف بسته می مونه که اگر اون رو هم نداشته باشه برای من عالیست که از نوشته شما برداشت کردم، نداره.
    در وبسایت دیده بان نت در بخش قیمت تعرفه در فهرستی که در زیر قرار داره یکی از ردیف ها این مضمون رو داره که در 95% زمان، شما سرعت خریداری شده را دارید، آیا در قرارداد دیده بان نت نیز این مورد بطور واضح بیان شده است؟ که اگر اینطور باشه می تونم مطمئن باشم که مثل پارس آنلاین دزد نخواهد شد.
    و یک پرسش دیگه آیا بهتر است برای آغاز سرعت 8 مگابیت را خریداری کنم؟
    البته من به شرکت های دیگه هم نگاه می کنم برای مثال فن آوا اما بعضی ها واقعاً از اون ناخرسند هستند. یک نفر در همین انجمن گفته بود که با این تعرفه های جدید بهتر است به ISP های کمتر شناخته شده بری، به نظر من این می تونه درست باشه چونکه اونها خودشون رو زودتر و آسان تر با شرایط وفق می دن و این رو فرصتی برای رشد در نظر می گیرند و از اون طرف isp هایی مثل پارس آنلاین رقت انگیز که سالها با دزدی فربه شده اند انگار که دیگه نمی تونن دزدی نکنند و از نظر روانی به این مسئله عادت کرده اند.
    Last edited by shahram83; 29-01-2018 at 22:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

اینکه مشخصه نمیشه از DNS سرور های واقعی داخل ایران استفاده کرد.
    شما آدرس هر DNS سروری رو هم تنظیم کنید باز درخواست های شما رو انتقال میدن به DNS سرور های خودشون تا با آدرس های جعلی و دروغین پر کنن و دسترسی شما رو به خیلی قسمت های اینترنت از همون ابتدا با مشکل روبرو کنند.

به عنوان مثال من ابتدا به طور معمولی سایت یوتوب رو پینگ کردم (با وجود اینکه در تنظیمات کامپیوتر DNS سرورهای گوگل را تنظیم کردم) همانطور که می بینید درخواست من بجای رسیدن به سرور گوگل در میان راه دزدیده شده و به DNS سرور های خودشون منتقل شده و بجای آدرس واقعی سایت یوتیوب؛ آدرس جعلی 10.10.34.34 را به من تحویل میدهند که نتوانم ارتباط برقرار کنم .
    حالا در مزتبه دوم درخواست DNS خودم را از داخل یک درگاه امن به سرور گوگل ارسال کردم . همانطور که مشاهده میکنید درخواست بدرستی پاسخ داده شده و آدرس واقعی سایت یوتیوب برای من ارسال شده است.

شما هم میتونید به سادگی این آزمایش رو روی اینترنت خودتون انجام بدین و اگه ارتباط شما در میان راه دزدیده میشه دیگه فرقی نخواهد کرد که چه آدرس DNS سروری را وارد کنید. همیشه و به اجبار به DNS سرور های داخلی هدایت خواهید شد.

بله متوجه هستم این قضیه رو. حالا بدتر از این اینه که بخواید بجای 8.8.8.8 و 4.2.2.4 قلابی از دی ان اس داخلی استفاده کنید . اونوقت در کمال تعجب میبینید وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قاعدتا بدلیل تحریم نباید باز بشه (چون سرورش با آی پی
    169.55.0.224 متعلق به softlayer هست و سافت لایر هم مدتیه آی پی های آیران رو تحریم کرده ) براحتی با آدرس 185.80.221.18 که یه سرور تو هلند هست باز میشه و در قسمت خرید نرم افزار شما رو هدایت میکنه به یک وبسایت ایرانی !!!

از این هم عجیبتر اینه که وبسایت شرکت سازنده این نرم افزار با آدرس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آی پی 127.0.0.1 باز میشه !!! یعنی لوکال

من از نرم افزار bitmeter برای کنترل ترافیک ورودی و خروجی استفاده میکنم . این نرم افزار میتونه روی آی پی لوکال یه وب سرور بسازه تا بتونید از طریق مرورگر دستگاه های داخل شبکه ترافیک دستگاه ها رو کنترل کنید . آی پی که من برای وب سرورش استفاده کرده بودم همین 127.0.0.1 بود. الان با کمال تعجب میبینم وقتی میخوام برم تو وبسایت tonec وب سرور bitmeter میاد بالا !!!

Last edited by ●●●FDR●●●; 29-01-2018 at 22:51.

3. 2 کاربر از ●●●FDR●●● بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

روزای دیگه خراب میشد بعدچندساعت برمیگشت سرجاش سرعتidm ازامروزفیکس گیرکرده 350تا500تا بالاترنمیره

5. 3 کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بله متوجه هستم این قضیه رو. حالا بدتر از این اینه که بخواید بجای 8.8.8.8 و 4.2.2.4 قلابی از دی ان اس داخلی استفاده کنید . اونوقت در کمال تعجب میبینید وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قاعدتا بدلیل تحریم نباید باز بشه (چون سرورش با آی پی
    169.55.0.224 متعلق به softlayer هست و سافت لایر هم مدتیه آی پی های آیران رو تحریم کرده ) براحتی با آدرس 185.80.221.18 که یه سرور تو هلند هست باز میشه و در قسمت خرید نرم افزار شما رو هدایت میکنه به یک وبسایت ایرانی !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آی پی 127.0.0.1 باز میشه !!! یعنی لوکال

من از نرم افزار bitmeter برای کنترل ترافیک ورودی و خروجی استفاده میکنم . این نرم افزار میتونه روی آی پی لوکال یه وب سرور بسازه تا بتونید از طریق مرورگر دستگاه های داخل شبکه ترافیک دستگاه ها رو کنترل کنید . آی پی که من برای وب سرورش استفاده کرده بودم همین 127.0.0.1 بود. الان با کمال تعجب میبینم وقتی میخوام برم تو وبسایت tonec وب سرور bitmeter میاد بالا !!!

بله من رو شاتلم واسه منم اینطوریه خیلیم جالبه قضیه مشکوکه چرا اینقد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ادرس بالا به ظاهر نمایندگیش تو ایران زده که برید ببنید فروشنده محصولشیم با ای پی ایران همچین صفحه ای هست ولی با وی پی ان برید همچین صفحه ای وجود نداره حالا دزدی هست؟ واقعا سایته یا نه سریالاش قانونیه؟
    جالبیش اینجاست ادرسی هم که دادی https هست
    فک کنم بخاطر تحریم های امریکا و فروش نرم افزار ها اومدن همیچن حرکتی رو زدن که بتونن فروشن و قانون امریکا رو دور بزنن
    tonec واسه من درسته ایپیش با ۵۰ شروع میشه
    Last edited by MMDFullHD; 30-01-2018 at 01:24.

7. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

بله من رو شاتلم واسه منم اینطوریه خیلیم جالبه قضیه مشکوکه چرا اینقد
    این ادرس بالا به ظاهر نمایندگیش تو ایران زده که برید ببنید فروشنده محصولشیم با ای پی ایران همچین صفحه ای هست ولی با وی پی ان برید همچین صفحه ای وجود نداره حالا دزدی هست؟ واقعا سایته یا نه سریالاش قانونیه؟
    جالبیش اینجاست ادرسی هم که دادی https هست
    فک کنم بخاطر تحریم های امریکا و فروش نرم افزار ها اومدن همیچن حرکتی رو زدن که بتونن فروشن و قانون امریکا رو دور بزنن
    tonec واسه من درسته ایپیش با ۵۰ شروع میشه

بله احتمالش هست برای دور زدن تحریم این کار رو کرده باشن . وبسایت tonec برای من 127.0.0.1 هست ولی ظاهرا طبق تستی که از طریق وبسایت host-tracker.com انجام دادم فقط یکی از 6 تا سرور تست نشون میده که آی پیش 127.0.0.1 هست و بقیه جاهای ایران آی پیش درسته .

لینک تستش اینه

سرور متعلق به javan web co نشون میده آی پیش 127.0.0.1 هست
    Last edited by ●●●FDR●●●; 30-01-2018 at 02:04.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به هرحال چیزی که مشخص هست اینه که سایت واقعی internetdownloadmanager.com در سطح بین المللی با آدرس واقعی 169.55.40.5 شناخته میشه و قابل دسترس هست.

محتوای مخفی: Whois 

اگر بصورت بین المللی و یا با استفاده از عبور داده های DNS از درگاه امن اقدام به پینگ کردن سایت کنید همین آدرس واقعی 169.55.40.5 سایت را مشاهده میکنید .
    اما اگر بصورت معمولی اقدام به پینگ کردن این سایت کنید با آدرس جعلی 185.80.220.22 مواجه میشوید که نتیجه پاسخ DNS سرور های داخل کشور است.

محتوای مخفی: Ping 

به این صورت درخواست سایت واقعی کاربران داخل ایران دزدیده میشه و یک آدرس جعلی به اونها داده میشه که اون ها رو به یک سایت تقلبی هدایت میکنه .
    شاهد این ادعا هم تفاوت سایت اصلی و تقلبی است ، علاوه بر این که لینک ها جابجا شده اند مشاهده کنید که Terms and Conditions در وب سایت تقلبی وجود ندارد.

مقایسه آدرس واقعی و تقلبی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (برای مشاهده آدرس واقعی باید از قندشکن استفاده کنید)
    Last edited by shaahani; 30-01-2018 at 09:58.

10. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضعیت افتضاحه
    همش قطع و وصل میشه و هی چراغ مودم قرمز میشه
    معلوم نیست چه خبره چی کار می کنند

12. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکل پارس آنلاین 2 هفته است که ایجاد شده
    صبح ها تا ساعت 11-12 وضعیت نرماله از حدود ساعت 12-1 بعد از ظهر تک کانکشن و کلا سرعت دانلود (با دانلود منیجر) میاد روی 200-300 کیلوبایت (ولی پینگ همچنان خوبه) و تا ساعت 5-6 وضعیت به همین صورته دوباره از ساعت حدود 6 تا ساعت 10 شب وضعیت سرعت و پینگ نرماله دوباره از ساعت 10 سرعت دانلود افت می کنه دقیقا من 2 سال پیش به مدت 6 ماه های وب داشتم اونم همین طوری بود
    حالا نمیدونم مشکل پیشگامان چی بوده و چند وقته مشکل داشته؟
    مشکل دقیقا همینطوره که این دوست عزیز گفتن
    صبحا سرعت دانلود و تک کانکشن نرماله ، در ساعت شلوغی افت بسیار شدید داره.

14. 2 کاربر از psycho0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

دوستان این تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبان یکسان هستند انگارکه سرویس6مگ داری نه 8 مگ 600تاکجا950تاکجا قبلنها باidmرو1مگ یا950تام بود پائینم نمی اومد ولی ازدیروز گیرکرد توهمین500تا600تا درضمن پائین ترم میاد توبعضی ساعات این اسمش دزدی دیگه سرویسی که میگیری تا اخر قراردادت تضمین شدنیست یعنی نمیدونم کلی هست یافقط به پارس انلاین محدود میشه درضمن دوستان این نوسان توسرعت به مرکزمخابراتی منطقه خودمون مربوط میشه یابازبرمیگرده به پارس انلاین
    Last edited by feranko724; 30-01-2018 at 14:46.

16. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چرا به سایت اصلی اطلاع نمیدید؟
    Last edited by WhiteHat; 30-01-2018 at 15:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •