تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 1320 اولاول ... 1585586086486546556566576586596606616626687087581158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

بیشترین سرعتی ک میشه اط ۱۸۰۰ گرفت چقدره؟ واسه من تا ۲ مگ بیشتر نمیره سرعت دانلود

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
    بستگی به پهنای باند فرکانسی مورد استفاده داره. به طور مثال همراه اول روی باند 1800 از 5 مگاهرتز استفاده میکنه که نهایت سرعت دانلود 37.5 مگابیت رو میده و ایرانسل روی باند 1800 از 10 مگاهرتز استفاده میکنه که نهایت سرعت 75 مگابیت رو میده.
    روی باند 1800 میشه تا 20 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی داشت که سرعت 150 مگابیت رو میده.

2. 3 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان از این اسکرین شات هایی که گذاشتم بهم میگید من الان به کدوم باند متصل هستم؟ سرعتم از ۹مگابیت بیشتر نمیشه

Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سیم کارت ۶۵۴۰ تومان شارج داشت بسته شبانه گرفتم ۲تا ۷صبح بیست گیگ دانلود کردم بعدش دیدم شارج‌گوشیم صفر شد این یعنی چی؟ مگه همراه اول نگفته نامحدوده؟ چرا الباقی شارجمو خورد؟

فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
    اگه در همون بازه ی دو تا هفت دانلود کرده باشی نباید شارژت کم بشه...میتونی رایگان با نودو نه نود تماس بگیری یا اینکه تو سامانه ی 195 شکایت کنی..شارژت رو برمیگردونن

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سیم کارت ۶۵۴۰ تومان شارج داشت بسته شبانه گرفتم ۲تا ۷صبح بیست گیگ دانلود کردم بعدش دیدم شارج‌گوشیم صفر شد این یعنی چی؟ مگه همراه اول نگفته نامحدوده؟ چرا الباقی شارجمو خورد؟

فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
    قبل اينكه يه پست رو بدين اگه حتي يه صفحه قبل هم خونده باشين ميبينين كه كلي آدم گفتن كه يك روزه ٢ تا ٧ محدوديت داره و نامحدود نيست

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه در همون بازه ی دو تا هفت دانلود کرده باشی نباید شارژت کم بشه...میتونی رایگان با نودو نه نود تماس بگیری یا اینکه تو سامانه ی 195 شکایت کنی..شارژت رو برمیگردونن
    تا چیزی رو نمیدونی مجبور نیستی پست الکی بذاری . سته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره .

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از توهین بهم دیگه دست بردارید، این چه طرز صحبت کردن هست؟ با توهین و توپیدن که حرف رو توجیه نمیکنن ای بابا، ضمنا پی رو صحبت های شما دوتا دیروز منم گفتم من و یکی دیگه تو اینستاگرام با شدت پرسیدیم همراه اول گفت نامحدود هست و محدودیت نداره خود منم دیشب نزدیک ۵۰گیگ دانلود کردم نامحدود نامحدود هست، اگر از شارژتون کم کرد یا رو قبضتون اومد از ۱۹۵ شکایت ثبت کنید یا ایمیل بزنید به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دبل احسان ! محدودیت 20 گیگ میفهمی یعنی چی؟ بعد از اینکه 20 گیگ رو رد گرده از شارژش استفاده کرده. حالا تو برو 195 که هیچ 200 شکایت کن شارژ خودتو جدوآبادتو برگردون.
    تایید میکنم محدودیت بیست گیگ داره از بیست گیگ بیشتر دانلود کنین از شارژ اصلی تون میره و با شکایت هم برنمیگرده چون باید حواستون ب مقدار دانلود تون باشه از محدودیتش رد کنین از شارژ کم میکنه
    Last edited by mehran5486; 25-02-2017 at 20:23.

10. این کاربر از mehran5486 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان رو سیم دایمی خودم یکماه شبانه نامحدود رو خریدم میرم برای تستش
    من و یکی دیگه تو اینستاگرام با شدت پرسیدیم همراه اول گفت نامحدود هست و محدودیت نداره خود منم دیشب نزدیک ۵۰گیگ دانلود کردم نامحدود نامحدود هست، اگر از شارژتون کم کرد یا رو قبضتون اومد از ۱۹۵ شکایت ثبت کنید یا ایمیل بزنید به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو که با شدت میپرسی حداقل به شدت هم بخون ببین صحبت سر چه بسته ای هست . تو یه ماهه گرفتی . یه ماهه محدودیت نداره .

بسته روزانه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره سقف رو رد کنی از شارژت کم میکنه با شکایت یه قرون هم بهت برنمیگرده .

12. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو که با شدت میپرسی حداقل به شدت هم بخون ببین صحبت سر چه بسته ای هست . تو یه ماهه گرفتی . یه ماهه محدودیت نداره .

بسته روزانه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره سقف رو رد کنی از شارژت کم میکنه با شکایت یه قرون هم بهت برنمیگرده .
    دوست من سرویس یک ماه یک هفته یک روزه نداره که همشون نامحدود هستن اسکرین شات جواب همراه اول هم هست که صفحه قبل گفت نامحدود هست ومحدودیتی نداره حالا شما باز به اصرار بگو بیست گیگ محدود هست، اگه به حرف شما بودم که میگفتید از سیم دایمی استفاده نکن برو اعتباری بخر من بحثی ندارم با اشخاصی که برای ثابت کردن حرفشون تندروی میکنند، شماهم قانع بشو نیستی پس ترجیح میدم بجای اینکه توهین ها و دادو بیداد بشنوم ادامه ندم این بحث رو

14. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست من سرویس یک ماه یک هفته یک روزه نداره که همشون نامحدود هستن اسکرین شات جواب همراه اول هم هست که صفحه قبل گفت نامحدود هست ومحدودیتی نداره حالا شما باز به اصرار بگو بیست گیگ محدود هست، اگه به حرف شما بودم که میگفتید از سیم دایمی استفاده نکن برو اعتباری بخر من بحثی ندارم با اشخاصی که برای ثابت کردن حرفشون تندروی میکنند، شماهم قانع بشو نیستی پس ترجیح میدم بجای اینکه توهین ها و دادو بیداد بشنوم ادامه ندم این بحث رو

دوست عزيز حرفي بزن بعدا پشيمون نشي
    اتفاقا يه ماه و يه هفته با يك شب فرق داره
    اونا چون ١ تا ١١ هستن نامحدود هستن از قيمت ٥ تومنش هم معلومه
    اما شبانه محدود هست به ٢٠ گيگ
    شما خيلي دوست داري با سيم دايمي يه بسته شبانه بگير بزار دانلود! اونوقت صبحش وقتي با يه قبض خوشگل روبرو شدي بيا اينجا اضهار پشيموني كن!
    بحث شكايت به ١٩٥ هم واسه مبلغهاي ٥ تومن ١٠ تومن هر كشي بيكار نيست مگه اينكه زياد باشه بخواد بيفته دنبالش!
    وقتي چيزي رو تست نكرديم الكي حرفي نزنيم يه عده ضرر كنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •