فکر کنم m7 اصلا h+ نمیزنه.
چون من جاهای که بقیه h+ میزده واسه من h میزنه.تا حالا ندیدم h+ برنه.
منم m7 دارم
فکر کنم m7 اصلا h+ نمیزنه.
چون من جاهای که بقیه h+ میزده واسه من h میزنه.تا حالا ندیدم h+ برنه.
منم m7 دارم
سلام.دوستانی که تست 4g میگرند و احتمالا گوشی سامسونگ هم دارند لطفآ بگند توی موبایل نتورک غیر از gsm و wcdma و auto گزینه ی دیگه ایی هم هست؟
LTE/WCDMA/GSM
![]()
ممنون.فقط نمیدونم چرا گوشیه با اینکه Note 3 n9005 هستش گزینه lte نداره
به هیچ وجه حتی لینک ها رو هم دستی تایپ میکنم فقط اگر لینک خیلی طولانی باشه از کامپیوتر به موبایل ایمیلش میکنم تو گوشی ایمیل رو باز میکنم روش کلیک میکنم همین
اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا راه فعال سازی LTE روی N9005 رو براتون بگم.
---
دوستان دیگر هم اگر مایل بودن پیام خصوصی بدن .. چون اینجا توضیح بدم از موضوع تاپیک خارجه.
ممنون
شما
*#*#4636#*#*
بزن
بعد phone information
lte only
اگه تو محدوده 4g باشید و سیمکارت رو تعویض کرده باشید متصل میشید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوست عزیز رو Note samsung این کد کار نمیکنه
دوست عزیز رو Note samsung این کد کار نمیکنه
سلام، من خلیل آباد هستم، تا یه ماه پیش از نت ایرانسل استفاده میکردم، دیدم سرعت نداره کنارش همراه اول هم بسته زدم، تا پنج شنبه قبل خوب بود، سرعت همیشه بالای ۱۰ بود ولی به بعد خیلی افتضاحه، اینجا رایتل پوشش نداره که اونم بررسی کنم، اول فکر کردم مال پهنای باند و اینا باشه، ولی با گشت و گذاری که داشتم فهمیدم این کاهش سرعت سراسریه و دلیل اصلی اون هم اجرای فی،، لترینگ هوشمند هست، و هنوز دارن روش کار میکنن واسه همین این چند روزه بعضی از سایت های داخلی هم باز نمیشن، یه نمونه دیگش هم بازی کلش هست که بعضی مناطق وصل نمیشه، اینجا با ایرانسل وصل میشه ولی با همراه اول اصلا، در کنار شیلتر ینگ هوشمند از روش قبلی هم داره استفاده میشه واسه همی به شدت سرعت پایین اومده، شاید اگه سیستم قبلی رو بردارن خوب بشه
راستی یه نکته ی دیگه، دوستان سایت opensignal اصلا مرجع و منبع درستی نیست، چون همون طور که از اسمش پیداست، اپن یعنی باز و هر کسی میتونه اطلاعتشو تکمیل کنه، نحوه ی کار این سایت اینجوره که کاربر ها برنامه ی این سایت رو رو گوشیشون نصب میکنند و برنامه رو اجرا میکنند، بعد از اون برنامه شروع به دریافت داده هایی از سیگنال های دریافتی میکنه و اونا رو طبقه بندی و بعدا به سرور برنامه ارسال میکنه، وقتی از یک محل چند نتیجه ی مشابه به سرور ارسال بشه اون موقع سایت این آمار رو به سایت خودش اضافه میکنه واسه همین پوشش ناقصی رو نشون میده، پس منبع درستی واسه پوشش شبکه ها نیست، مثلا قبلا که من داشتم برنامشو، با اینکه سبزوار رایتل پوشش داشت ولی تو این سایت اصلا پوشش نداشت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)