لطفا يه نگاهي به klipsch image s4 و s5 بندازين جزو ده هدفون برتر از نگاه cnet و headphone وچند سايت معتبر ديگه شده.و مورد تاييد اساتيد اين سايت هم هست و بهتر از اون همين ايران قابل تهيه هست.و البته با پليرتون بطور كامل درايو ميشه.
موفق باشين
لطفا يه نگاهي به klipsch image s4 و s5 بندازين جزو ده هدفون برتر از نگاه cnet و headphone وچند سايت معتبر ديگه شده.و مورد تاييد اساتيد اين سايت هم هست و بهتر از اون همين ايران قابل تهيه هست.و البته با پليرتون بطور كامل درايو ميشه.
موفق باشين
میشه بفرمایید هدفون های beats استریو هستن یا دالبی یا اصلاْ استاندارد خاص خودشون رو دارن؟! تو سایتش چیزی پیدا نکردم. مثلاْ من فیلم دالبی نگاه کنم افکت دالبی رو حس نمیکنم باهاش؟
بعد مگه به جز مدل wireless بقیه با سیم نیستن؟! پس چرا تو ویدیوی علیشـمس و مسعود صادقـلو مدل Pro رو گذاشته رو گوشش بدون سیم داره با آهنگ حال میکنه؟! من اشتباه میکنم یا اونا سوتی دادن؟
متشکرم.
دوست عزیز هدفون های beats استریو هستند و بیشتر از همه چیز رو بیس قویشون کار شده و تو ویدیو واسه کلاس گذاشتن ازش استفاده شده و صدایی ازش در نمیاد. مدل Pro با سیم هست و از همه مهم تر beats اصل تو ایران نیست و همه fake هست یا High Copy که High Copy جعبش با اصل مو نمیزنه ولی از نظر کیفیت......
موفق باشید.
با سلام
تا جايي كه من ميدونم هدفون فقط دو حالت مونو و استريو داره و براي اينكه افكت هاي صوتي فيلم رو بخواين بهره مند بشين بايد اولا فيلم شما از لحاظ صوتي تنظيمات لازم براي هدفون در خود فيلم بكار رفته باشه و سيستم پلير شما هم تنظيمات مخصوص هدفون رو داشته باشه كه البته من تا بحال چنين فيلمي نديدم و فقط سيستم استريو بوده.
در مورد كليپ ها هم معمولا اصلا جديشون نگيرين صرفا فقط تبليغ هست و شما درست تشخيص دادين pro وايرلس نيست و كابل داره البته چند تا از كليپ هاي خارجي با studio هم اين اشتباه رو داشتن.
ولي در كل هدفون هاي بيتس بخاطر مدلهاي تقلبي و قيمت خيلي زيادشون پيشنهاد نميشه .
ببخشين چون سرعت اينترنت گوشي من كمه متوجه نشدم كه قبلا rey عزيز جواب دادن عذر ميخوام.
Last edited by salar_221; 01-04-2012 at 21:06.
مرسی از جوابتون.
آخه یادمه یه زمانی تو ویدیوها همه دی جی می جی ها هدفون سونی داشتن ولی الآن جر beats چیزی نمیشه دید! من از خارج میتونم تهیه کنم. اگه از خارج بگیرم مدل دالبی فیلیپس میارزه یا استریو beats ؟
sennheiser سری HD رو بگیر چون شرکت Beats کلی پول تبلیغ داده و هدفوناش نسبت به کیفیتشون خیلی گرون هستند و فقط بیس عالی داره که اونم مانع شنیدن جزئیات میشه و پول تبلیغشو از شما میگیره. میدونید همین dr.dre چقدر به Lady gaga میده سالانه 1 میلیون دلار برای تبلیغ تو موزیک ویدیوهاش. و شرکت Phillips هم تو لوازم خانگی موفق هست نه تو هدفونهای حرفه ای.
موفق باشی.
Last edited by Rey_619; 02-04-2012 at 00:09.
دوستان galaxy s2 به خوبی از پس درایو کردن klipsch s4 بر میاد؟
بله تمامي پلير هاي پرتابل و اكثر گوشي هاي مبايل مثل galaxy s2 براحتي ميتونن اين هدفون رو درايو كنن فقط دقت كنين كه مدل s4i روتهيه نكنين و در صورت امكان قبل از خريد با گوشيتون امتحانش كنين.
موفق باشين
بنام خدا.دوستان علیرغم راهنماییهای خوب شما من هنوز نتونستم ایرفون خوب واسه گوشی گالاکسی 2 بخرم.من الان creative ep630 دارم.ایرفونی هست که بیس و کیفیت صداش از ep630 بهتر باشه.قیمتش هم نهایت 70 تومن باشه.نظرتون در مورد creative ep830 چیه؟بیس و کیفیت صداش نسبت به ep630 خیلی فرق داره؟اگه ایرفون دیگه ای هم در نظر دارید با این مشخصاتی که گفتم ممنون میشم بگید.فقط ممنون میشم یه چیزی باشه که تو ایران راحت پیدا بشه.ممنون از همتون
salar جان شما خودت استادی ولی جسارتا یه نکته من بگم اونم اینکه صرف اینکه فلان سایت از فلان هدفون تعریف کرده و یا کلا تو ریویوها از فلان هدفون تعریف و تمجید شده اصلا معیار درستی برای خرید هدفون نیست و همونطور که خودتون میدونین باید به سبک موسیقی و نقاط ضعف و قوت هدفون و ...توجه کرد .البته تو این بازار ما که واقعا تنوع بسیار بسیار کمه...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)