دوستان من میخواهم از نمایندگی یه vt60 پنجاه اینچ بگیرم لطفا بگید موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم و تست کنم و میخواستم بدونم ایا پلاسما هم مثل led پیکسل سوخته داره یا نه . دوستان سریعتر راهنمایی کنید خواهشا![]()
دوستان من میخواهم از نمایندگی یه vt60 پنجاه اینچ بگیرم لطفا بگید موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم و تست کنم و میخواستم بدونم ایا پلاسما هم مثل led پیکسل سوخته داره یا نه . دوستان سریعتر راهنمایی کنید خواهشا![]()
دوستان من میخواهم از نمایندگی یه vt60 پنجاه اینچ بگیرم لطفا بگید موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم و تست کنم و میخواستم بدونم ایا پلاسما هم مثل led پیکسل سوخته داره یا نه . دوستان سریعتر راهنمایی کنید خواهشاقیمت نمایندگی 8.400.000 برای vt60 وبرای vt50 هم 8 تومن البته من تلفنی پرسیدم و گفت بیای نمایندگی جای تخفیف هم داره
پلاسما هم میتونه پیکسل سوخته داشته باشه و بهترین راه مشاهده پخش یک زمینه ی سفید رنگ هست و اگر پیکسلی سوخته باشه خودشو نشون میده.
چقدر دارن سود میگیرن! سعی کن زیر 8 میلیون تمام کنی و باهاشون چونه بزن. قیمت معقول در تهران 7 میلیون و 500 باید باشه.
موقع خرید به وضعیت کارتونش توجه کن ببین آسیب دیدگی داره یا نه چون ممکنه موقع حمل دچار آسیب شده باشه.
خط و خش پنل رو بررسی کن و اگر ایرادی دیدی قبول نکن.
پشت دستگاه فن هست و صدایی نداره حتما ببین و از کارکردشون مطمئن بشید.
فاکتور با مهر فروشگاه رو بگیرید.
داش بهزاد تشکر . شما خودت vt50 داری و گفتی دوستت vt60 داره میخواستم بدنم کیفیت تصویرش نسبت به vt50 پیشرفت زیادی داشته یا نه .خودمم تا 3ماه پیش تصمیم داشتم vt50 بگیرم ولی فروشنده گفت تا چند وقت دیگه vt60 میاریم منم تا الان صبر کردم حالا به نظرت تا 1ماه دیگه قیمتش پایین تر میاد و اگه تصویری از مقایسه vt60 و سایر تلوزیونهای led داری لطفا بذار
داش بهزاد تشکر . شما خودت vt50 داری و گفتی دوستت vt60 داره میخواستم بدنم کیفیت تصویرش نسبت به vt50 پیشرفت زیادی داشته یا نه .خودمم تا 3ماه پیش تصمیم داشتم vt50 بگیرم ولی فروشنده گفت تا چند وقت دیگه vt60 میاریم منم تا الان صبر کردم حالا به نظرت تا 1ماه دیگه قیمتش پایین تر میاد و اگه تصویری از مقایسه vt60 و سایر تلوزیونهای led داری لطفا بذار
سلام به طرفداران پلاسما
ما هر چی گشتیم مدل دلخواه رو پیدا نکردیم اخرش سامسونگ خریدم براتون چندین عکس از تصویر پلاسما و ال ای دی ها مطرح جهان میزارم همشون بعد از کالیبره کردن تصویر گرفته شدن همه هم متعلق به یک سکانس از یک فیلم میباشد تفاوت کیفیت تصویر رو میتونید در این عکسها ملاحظه بکنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد16 ماه که تلوزیونمونو دزد برده تازه میخواهیم یه تلوزیون خوب بخریم و دوستان یه سوالی مهمی داشتم اینه که مدل های اروپایی که بگیریم با محافظ برق مشگلی در رابطه با مصرف برق و سوختن برد واز این جور مسائل براش پیش نمیاد چون ولتاز برق اروپا با ایران فرق داره و ما هم 8 تومن پول تلوزیون ندیم بعد چند وقت بسوزه و اونوقته که دیگه خانواده دست از سر ما بر نمیداره . هر کی دراین باره اطلاعاتی داره لطفا بگه![]()
اگر تصویر vt50 و vt60 رو بخواهیم مقایسه کنیم تقریبا تو تمام موئلفه ها vt60 سرتره.
از کنتراست و عمق سیاهی و سایه های بهتر.
دقت رنگ بهتر.
وضوح حرکتی بهتر به خصوص در سیگنالهای 50 هرتز.
تنظیمات تصویر بیشتر و کاملتر.
صدای بهتر.
رندر کردن تصاویر sd و hd در سطح عالی.
سلام برای سرقت متاسفم
ولی اگه واقعا برای برق و هشت تومنت نگرانی یک راه حل منطقی داری,
اونم استفاده از محافظ های برق "فقط صوت و تصویر" هست
نه این اشغالهایی که توی ایران رواج داره اصلا فکر نکن , اگه دوشاخرو همین جوری بکنی تو برق سنگین تری !!
یکی از بهترین نمونه هاش مال کمپانی بزرگ Monster (جزو پرفروشترین محافظ برق امریکا) که البته نمیدونم اینجا گیرمیاد یا نه !
یکی هم کمپانی Furman هست که بیشتر از سی سال این کارش تو امریکا , این مورد تو سایت اکوستیک دیدم نمی دونم
الان داره یا نه یه تماس بگیری بد نیست ضرر نمیکنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چه کار کنم؟ با کلی سختی دارم چهار و نیم میلیون جور میکنم تلویزیون بخرم اونم برای پلاسما! و اونم پاناسونیک vt30 که برای 3 سال پیشه اونوقت عکسایی که دوستمون john3 گذاشت پشیمونم کرد چون نسبت به پلاسماهای دیگه خیلی تاریک بود! بررسی vt30 که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش انجام داده بود که خیلی خوب میومد... نمیدونم ...
شیطونه میگه برم همون ال ای دی سامسونگ سری 7 یا 8 رو بگیرم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)