تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 658 از 870 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض كريمي : اشتباه كردم، راي كميته انضباطي را مي پذيرم

مسعود عنايت رئيس كميته داوران اعلام كرد كريمي به داور بازي فحاشي كرده و به همين دليل اخراج شده است.

سايت گل - علي كريمي پس از حضور در جلسه كميته انضباطي به سوالات پاسخ داد. كريمي كه گفته مي شود احتمالا با محروميت دو جلسه اي كميته انضباطي مواجه خواهد شد عصر امروز در گفتگو با وب سايت خود درباره بازي با پرسپوليس و جلسه كميته انضباطي درباره اتفاقات بازي با پرسپوليس و تراكتورسازي تبريز به سوالات پاسخ داده است. كريمي مسعود مرادي را مقصر ندانسته و همه اشتباهات را متوجه خودش دانست.
    حميد استيلي عصر امروز در گفتگو با خبرنگار سايت گل گفته بود كريمي اشتباه نكرده و مقصر اصلي منصور مرادي بوده است. در اين باره مسعود عنايت رئيس كميته داوران اعلام كرد كريمي به داور بازي فحاشي كرده و به همين دليل اخراج شده است. در چنين شرايطي به نظر مي رسد اين مصاحبه كريمي و تمكين او از راي كميته انضباطي اقدامي براي كاهش محروميت باشد. منابع خبري سايت گل گزارش داده بودند علي كريمي با دو جلسه محروميت قطعي، دو جلسه محروميت تعليقي و 5 ميليون تومان جريمه مواجه خواهد شد.
    *امروز به كميته انضباطي رفتيد و...
    -بله، من طبق دعوت كميته انضباطي به آنجا رفتم و هر آنچه در جريان بازي با پرسپوليس رخ داده بود را گفتم. متاسفانه يكسري حقايق را نگفته بودند. به هر حال قرار شده ظرف روزهاي آينده راي صادر شود اما...
    *اما چه؟
    -اما انتظار دارم عنايت پس از تماشاي فيلم بازي از داوران خود حمايت كند، در غير اين صورت وضعيت داوري ما بدتر مي‌شود.
    *شما به حضورتان در كميته انضباطي گلايه داريد؟
    -به هيچ وجه، قبول دارم اعتراض من بيش از حد بود و اشتباه كردم اما اي كاش وقتي داوران هم اشتباه مي‌كنند به آن اعتراف كنند.
    *به نظرتان چه رايي صادر مي‌شود؟
    -نمي‌دانم، من هر رايي كه كميته انضباطي اعلام كند را مي‌پذيرم اما سوالم اين است كه چرا من با بازيكنان حريف درگير نشدم و فقط مشكلم داور بود. به هر حال سعي مي‌كنم تكرار نشود.
    *پس اعتراضي نداريد؟
    - نه اعتراضي ندارم، شايد زير ذره‌بين هستم، چون خيلي هاي ديگر اين اشتباهات را مرتكب مي‌شوند اما بازتاب ندارد.
    *شما مرادي را چقدر مقصر مي‌دانيد؟
    - به اعتقاد من وي بي‌دليل 4 دقيقه وقت بيشتر گرفت كه اگر نمي‌گرفت آن اتفاقات نمي‌افتاد، يا كارت قرمزي كه داد و بعد متوجه شد اشتباه كرده و آن را برگرداند از داور بين‌المللي مثل مرادي بعيد است. البته من او را مقصر نمي‌دانم چون پس از 12 ساعت پرواز به تهران رسيده و بايد به او استراحت مي‌دادند.
    *قبول داريد محروميت شما به استيل‌آذين لطمه مي‌زند؟
    - من از تمام مسوولان، مربيان و بازيكنان استيل‌آذين عذرخواهي مي‌كنم و هر جريمه‌اي كه برايم در نظر بگيرند را مي‌پذيرم اما براي لحظه‌اي كنترلم از دستم خارج شد، به هر حال حقم است كه جريمه‌ام كنند.
    *و صحبت پاياني
    - من تمام حرف‌هايم را در كميته انضباطي زدم و يك بار ديگر مي‌گويم كه هر رايي بدهند با كمال ميل مي‌پذيرم و سعي مي‌كنم ديگر تكرار نشود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض كاشاني: به كرانچار گفتم دوست ندارم ديگر در تهران ببازيم

حبيب كاشاني در مورد جلسه امروز با كادرفني اظهار داشت: پس از شكست مقابل استيل‌آذين همه ناراحت بوديم و به همين دليل جلسه‌اي با حضور كادرفني و كريم باقري كه نماينده بازيكنان و امين من است برگزار كرديم تا به نتيجه‌اي برسيم و در آينده ديگر اين مشكلات را نداشته باشيم و به موفقيت‌ها فكر كنيم.
    وي ادامه داد: صحبت‌هاي خوبي در اين جلسه مطرح شد و و كرانچار همان طور كه اعلام كرد، ما در بازي با استيل آذين بازيكنان بيمار زيادي داشتيم و نتوانستيم با قدرت مقابل اين تيم قرار بگيريم، اما خوشبختانه در اين جلسه راهكارهاي خوبي داده شد كه مقابل ابومسلم اين اتفاقات نيفتد.
    سرپرست باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: برنامه‌هاي ويژه‌اي براي مسابقات آينده داريم. به كرانچار گفتم دوست ندارم ديگر طعم شكست را در تهران بچشيم. وقتي تماشاگران با چشمان اشك آلود ورزشگاه را ترك مي‌كنند، واقعاً ناراحت كننده است.
    وي در مورد شايعه ناراحتي كريم باقري از وي به دليل رفتن به رختكن استيل‌آذين تاكيد كرد: من با باقري صحبت كردم و اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد.
    سرپرست باشگاه پرسپوليس با اشاره به صحبت‌هاي حسين هدايتي كه گفته بود كاشاني با من مشكل دارد يادآور شد: من با هدايتي مشكل ندارم و همه را دوست دارم، اما بايد بدانيم هر كاري بايد در جايگاه خاص خودش قرار بگيرد.
    كاشاني خاطرنشان كرد: باز هم مي‌گويم تغيير كادرفني به صلاح نيست و ديگر بايد بازي استيل‌آذين را فراموش كنيم. اميدوارم با يك بازي خوب و با برنامه بتوانيم مقابل ابومسلم 3 امتياز را كسب كنيم.
    پرسپوليس در هفته شانزدهم ليگ برتر پنجشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف ابومسلم مي‌رود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض نيكبخت واحدي: به پرسپولیس برمی گردم /فدراسيون اعلام نكرده كه مي‌توانم بازي كنم يا نه

عليرضا واحدي نيكبخت گفت: باشگاه تراكتورسازي به تعهداتش عمل نكرد و من در اين تيم بازي نخواهم كرد.

بازيكن فصل گذشته‌ي پرسپوليس كه پس از حضورش در تيم تراكتورسازي بنا به حكم كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال تا پايان نيم فصل از حضور در ليگ منع شد، در پاسخ به اين سوال كه آيا با صادر شدن كارت بازي حنيف عمران‌زاده كارت بازي شما هم صادر شده است، اظهار كرد: تا اين لحظه فدراسيون فوتبال به من اعلام نكرده كه آيا مي‌توانم در ليگ برتر بازي كنم يا خير و مدير برنامه‌هايم به دنبال كارهايم است. اما، منتظر پايان نيم فصل مي‌مانم تا با انتخاب تيم جديدم براي آن تيم بازي كنم.

نيكبخت در پاسخ به اين سوال كه مگر شما عضو باشگاه تراكتورسازي نيستيد، گفت: باشگاه تراكتورسازي به تعهداتش عمل نكرده و چك‌هاي من برگشت خورده است. وقتي باشگاه به تعهداتش عمل نمي‌كند، من خودم را بازيكن آزاد مي‌دانم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا باشگاه تراكتورسازي هم از تصميم شما اطلاع دارد، گفت: من نمي‌دانم كه آيا آنها از تصميم من مطلع هستند يا خير. اما، من تصميمم را گرفته‌ام و در تيم تراكتورسازي بازي نخواهم كرد.

نيكبخت درباره‌ي وضعيت خود گفت: خدا را شكر با انجام تمرينات در وضعيت خوبي قرار دارم.

نيكبخت در پايان در پاسخ به اين سوال كه قضيه‌ي بازگشت شما به پرسپوليس به كجا انجاميد، گفت: انشاءالله پس از انجام صحبت‌ها اين قضيه مشخص مي‌شود. اما، بازگشتم به پرسپوليس در شرف انجام شدن است.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض 7 بازيكن جديد به تيم ملي فوتبال دعوت شدند

در فهرست جديد قطبي
    7 بازيكن جديد به تيم ملي فوتبال دعوت شدند

خبرگزاري فارس: اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال از سوي سرمربي اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي بازيكنان دعوت شده از سوي قطبي به شرح زير است:
    سيد مهدي رحمتي، وحيد طالب لو، ميثاق معمارزاده، سوشا مكاني، محمد نصرتي، سيدجلال حسيني، اميرحسين صادقي، هادي عقيلي، فرشيد طالبي، احسان حاج صفي، هاشم بيك زاده، خسرو حيدري، حسين كعبي، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، مجيد غلام نژاد، فرهاد مجيدي، پژمان نوري، ايمان مبعلي، محمد نوري، مسعود شجاعي، اميرحسين فشنگچي، محمدرضا خلعتبري، مجتبي زارع، جواد كاظميان، امير محبي، مهرزاد معدنچي، كريم انصاري فرد، ميلاد ميداودي و آرش برهاني

اين اردو از تاريخ 17/8/88 دركمپ تيم هاي ملي برگزار مي شود و بازيكنان بايد خود را ساعت 10 صبح به كادر فني معرفي كنند.
    افشين قطبي در خصوص اين فهرست اظهار داشت: بعد از مسافرت هاي زياد من و همكارانم با ماشين و هواپيما و مطالعات طولاني روي DVD مسابقات و همچنين ديدن بازي از تلويزيون و بحث هاي مختلف و بررسي همه شرايط تكنيكي، تاكتيكي و روان شناسي، 30 بازيكن بالا براي حضور در اردوي تداركاتي تيم ملي جهت انجام 4 ديدار كه شامل 2 ديدار تداركاتي و 2 ديدار رسمي در قالب مسابقات جام ملت هاي آسيا است،به تيم ملي دعوت شدند.
    وي ادامه داد: در اين ليست سعي كرديم كه تعادلي مطلوب برقرار شود به گونه اي كه هم به بازيكنان جوان و هم بازيكنان با تجربه انتخاب كنيم تا بتوانيم پايه ريزي يك تيم ملي خوب براي آينده داشته باشيم.
    سرمربي تيم ملي در ادامه افزود: از آنجائي كه جام ملت هاي آسيا يك سال ديگر به طول مي انجامد، هنوز اين شانس براي ساير بازيكنان وجود دارد كه به تركيب اضافه شوند. سعي داريم رقابت سالم ميان همه بازيكنان ايراني براي كسب مدارج بالاتر و ورود به تيم ملي وجود داشته باشد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض جلالي: يك باشگاه به صورت سازماندهي شده به بازيكنان مواد نيروزا تزريق مي‌كرد

سرمربي فولاد خوزستان اعلام كرد در يكي از تيم‌هايي كه در آن فعاليت مي‌‌‌كرده ،دوپينگ از طريق مدير باشگاه انجام مي‌شده است.

سايت گل ـ مجيد جلالي كه شب گذشته مهمان برنامه نود بود،‌ در ادامه‌ صحبت‌هاي جنجالي خود درباره دوپينگ در فوتبال ايران دست به خود افشاگري زد و از وجود دوپينگ سيستماتيك در باشگاه‌هاي ايراني خبر داد.
    او بدون آنكه نام خاصي را به زبان بياورد، از باشگاهي نام برد كه در حين مربيگري در آن متوجه اين شده كه پزشك تيم به بازيكنان دارو نيروزا تزريق مي‌كند.
    جلالي گفت:«من با اين پزشك به بحث پرداختم و او را از انجام اين كار منع كردم اما او گفت كه از مدير باشگاه دستور مي‌گيرد» او ادامه داد:«بعد از آنكه كه من با اين پزشك درگير شدم، روابطم با مدير باشگاه بد شد و سرانجام آنها عذر من را خواستند.» جلالي كه اين بار در لفافه حرف مي‌زد اجازه نداد كه كسي بفهمد كه كدام تيم دوران مربيگري او اين تخلف آشكار را انجام داده است.
    جلالي در تيم‌هاي پيام مقاومت،‌ پاس، شهيد قندي، استقلال اهواز، صبا باتري و فولاد مربيگري كرده است. البته او سابقه هدايت تيم وحدت را هم دارد اما او زماني سرمربي وحدت بود كه دوپينگ اختراع نشده بود.

کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض يادداشت ويژه،‌ در نقد افشاگري جلالي و مايلي كهن؛ مدعي العموم هاي ابن الوقت

اين فوتبال آدم مسئول ندارد و مدعي العموم ها وقتي به ميدان مي آيند كه منفعتي را در خطر مي بينند.

سايت گل ـ سال‌ها پيش از آنكه مجيد جلالي، ناراحت از شكست مقابل پاس، از وجود دوپينگ در ليگ برتر فوتبال ايران حرف بزند، علي مولايي، بازيكن مس كه به دليل استفاده از مواد نيروزا محروم شده بود،‌ در مصاحبه‌اي با روزنامه دنياي فوتبال از نقش سرمربي تيمش در تزريق اجباري داروي نيروزا در تمام تيم گفت و جنجال بزرگي به پا كرد. صبح، ساعتي بعد از آنكه خبرنگاران از محتواي اين گفتگوي پرسرو صدا مطلع شدند، در تماس با سرمربي علي مولايي، به سرعت تهديديه اي مبني بر شكايت از روزنامه را در صدر اخبار خود قرار دادند. سپس نوبت علي مولايي بود كه بعد از چند تماس تهديد آميز، گفت و گويش را از بيخ تكذيب كند، حال آنكه در مصاحبه مجدد نيز بر برخي جملات خود تاكيد داشت. پايان اين داستان نه در آن روز كه در زماني دورتر اتفاق افتاد. زماني كه سردبير روزنامه، به اجبار از جناب سرمربي مي خواست از شكايتش صرف نظر كند.
    اين لحظه عجيبي بود كه جاي شاكي و متشاكي تغيير كرده بود چرا كه مديرمسئول حوصله دادگاه و دادگاه كشي را نداشت. شكر خدا جناب سرمربي رضايت داد و ماجرا مثل همه داستان هاي پرسرو صداي قبلي فوتبال ايران به فراموشي سپرده شد. آن روزها محمد مايلي كهن، در هيچ تيمي به فعاليت مشغول نبود و مجيد جلالي هم مشغول برگزاري جلسات كانون مربيان بود. آن روزها نه خبري از واژه دستمالي شده فوتبال پاك بود و نه مايلي و جلالي ضرورتي مي ديدند كه در اين زمينه حرف بزنند.

قهرمانان سوءتفاهم
    صرف نظر از بحث اصلي، اينكه فوتبال ايران به دوپينگ آلوده است يا نه، بايد به اين نكته نيز توجه كرد كه مجيد جلالي و محمد مايلي كهن در چه شرايطي اقدام به افشاگري عليه بقيه مي كنند. جلالي كه در بازي گذشته بالاخره اولين پيروزي را با فولاد به دست آورد در تمام لحظات مربيگري اش در دو هفته گذشته، زير فشار شديد ناكامي بوده و در عين حال محمد مايلي كهن نيز، درست مثل سال گذشته و البته سال هاي پيش تر هميشه به گاه شكست تبديل به مدعي العموم فوتبال ايران مي شود.
    آنچه كه بايد به آن توجه كرد چيزي جز اين نيست كه فوتبال ايران در فقر جدي روشنفكرها و كساني است كه بايد شالوده فاسد آن را مورد سوال قرار بدهند. كساني كه البته فارغ از منفعت هاي سالي دويست تا چهارصد ميليون تومان، به قصد تغيير تلاش كنند. كساني غير از جلالي و مايلي كهن كه خود بخشي از همين فوتبال هستند. وقتي مجيد جلالي از وجود دوپينگ سازماندهي شده در يكي از تيم هاي زيرنظرش حرف مي زد و مي گفت كه به همين دليل از اين باشگاه كناره گيري كرده است، لحظه اي از خود سوال كرديم كه چرا اين افشاگري چند سال با تاخير انجام مي شود؟ پاسخ ساده و روشن است. هيچ كدام از ما براي سالم سازي از درآمد ساليانه هنگفت مربياني مثل جلالي و مايلي كهن نمي گذريم و آنها هم همينطور...

پژمان راهبر

کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نتايج اوليه نظر سنجي محبوب ترين بازيکن جهان؛ کريمي در دره پنجم، مهدوي کيا بيستم

علي کريمي از ايران با کسب 12178 راي در رده هشتم و مهدي مهدوي کيا با 5056 راي در رده بيستم فهرست کانديداهاي محبوبترين بازيکنان جهان در سال 2009 قرار دارند.

سايت گل- فدراسيون جهاني تاريخ و امار فوتبال امروز نتايج اوليه چهارمين دوره انتخاب محبوبترين بازيکن جهان را منتشر کرد که بر اين اساس علي کريمي از ايران با کسب 12178 راي در رده هشتم و مهدي مهدوي کيا با 5056 راي در رده بيستم فهرست کانديداهاي محبوبترين بازيکنان جهان در سال 2009 قرار دارند. در رده بندي قاره آسيا نيز کريمي در رده دوم و مهدوي کيا در رده چهارم قرار دارد. لي جين يو از چين در اين قاره فعلا پيشتاز است. بر اساس نتايج اوليه اين راي گيري اينترنتي، کارلوس پاوون از هندوراس با بيش از 98 هزار راي در رده اول قرار گرفته است. اين راي گيري تا دو ماه ديگر ادامه خواهد داشت. براي شرگت در اين نظر سنجي به آدرس ذيل مراجعه نمائيد:

کد:
    کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض قلعه نويي: مايلي كهن اراجيف مي گويد

آقاي واعظ به من گفت چطوری پهلوان و کلاً صحبتهای خیلی دوستانه ای مطرح شد، وظیفه من هم بود که به عنوان یک مسلمان(البته خیلی ها که معتقدند اصلاً ما مسلمان نیستیم) ایشان را حلال کنم. همین جا از واعظ هم می خواهم مرا حلال کند.

سایت گل- امروز امیر قلعه نوعی سوژه شماره یک مصاحبه بود. تماس واعظ با او و ماجرای جالب حلالیت طلبیدن مدیرعامل استقلال، حمله مجدد مایلی کهن به سرمربی این فصل زردها و باز شدن در دل او در مورد دلایل برکناری اش از تیم ملی مواردی بود که امیر به صراحت در مورد آنها اظهار نظر کرد. قلعه نویی در مصاحبه با سایت گل در رابطه با صحبتهای مایلی کهن گفت: وقتی تیم آقا نتیجه نمی گیرد با یک سری اراجیف سعی می کند مانع از رسانه ای شدن شکست تیمش شود.
    * سپاهان در دیدار با پیکان همه بازیکنانش را دارد، حتی محرم. این شما را خوشحال می کند؟
    - بله واقعاً جالب است که در هفته شانزدهم بالاخره بازیکنان ما همگی حضور دارند. البته هنوز هم علی مولایی را نداریم. محرم یک بازیکن وزنی است که حضور او می تواند متضمن قدرت مضاعف ما باشد. عقیلی هم در این هفته برمی گردد که این بسیار خبر خوبی است.
    *اما تحلیل کارشناسان این است که قلعه نویی با بازگشت مهره های بزرگش در انتخاب ترکیب اصلی دچار مشکلات عدیده خواهد شد. تیم او بدون محرم و عقیلی هم نتیجه می گیرد و اضافه شدن اینها دست زدن به ترکیب تیم برنده را می طلبد؟
    - قبول دارم که کار ما برای انتخاب بازیکن دچار مشکل می شود ولی همه بازیکنان ما می دانند که در تیم بزرگی چون سپاهان باید ظرفیت نیمکت نشینی داشته باشند. ما مشکلی احساس نمی کنیم.
    * در بازی با ابومسلم بالاخره به رحمان احمدی میدان دادید، در حالی که در تیمهای بزرگ اگر دروازه بان اول مصدوم نشود و آماده باشد، هیچگاه به دروازه بان دوم میدان نمی دهند. فکر نمی کنید این انتخاب شما مغایر اصول حرفه ای بود؟
    - نه رحمان 15 هفته روی نیمکت نشست و صدایش در نیامد و مهدی رحمتی هم بهترین دروازه بان آسیا در حال حاضر است. وقتی رحمان اینقدر آماده است، نمی توانستیم از او راحت عبور کنیم و ترجیح دادیم به او بازی دهیم.
    *اکنون با این بازی خوب رحمان شاید هر دو دروازه بان مدعی باشند در بازی با پیکان باید درون دوازه بایستند؟
    -این دیگر به تصمیم کادر فنی مربوط می شود. و هر دو بازیکن شرایط تیم را درک می کنند.
    *پیکان را ببرید، احتمالا قهرمانی شما در نیم فصل بسیار زیاد می شود ؟
    - اصلاً برای ما این عنوان اهمیتی ندارد. تمکز ما روی رشد فنی تیم است و اینکه هفته به هفته به ایده آلمان نزدیک شویم. از این خوشحالم که با تیمی بازی داریم که فوتبال بازی می کند و توانایی های زیادی در کارهای هجومی دارد.
    * روز گذشته از ضریح جدید حرم امام حسین(ع) در خوراسگان اصفهان دیدن کردید؟
    - بله لطف خدا بود. ما فصل گذشته در قم از ضریح جدید که اتفاقاً ساخته دست استادان اصفهانی بود دیدن کردیم و حالا هم سعادت تبرک جستن از درب ضریح را داشتیم.
    * حمید معماریان بازیکن هم دوره شما و کاپیتان دهه هفته سپاهان دچار بیماری دوبینی شده و کیومرث فرحناک بازیکن دهه 60 و هفتاد هم در آسایشگاه از بیماری رنج می برد( تصاویری که در برنامه نود نشان داد). فکر نمی کنید باشگاه نسبت به بازیکنان گذشته خود کم لطفی می کند؟
    -ببینید من قضیه آقای فرهناک و پخش آن در برنامه نود را از شما می شنوم و شک نکنید با کل تیم از او عیادت خواهیم کرد.
    *مگر نود را نمی بینید؟
    -نه، تصمیم گرفته ام شبها زود بخوابم.
    *پس صحبتهای مایلی کهن را هم نشنیدید؟
    -خیر، ولی دوستان گفتند که چه صحبتهایی کرده اند.
    *و موضع شما؟
    -ببینید. این تاکتیک این آقاست. تا تیمش نتیجه نمی گیرد یک مشت اراجیف را مطرح می کند تا بتواند خبرنگاران را از سوال راجع به نتیجه نگرفتن خودش منحرف کند. یک روز به آجرلو، یک روز دایی، یک روزکریمی، یک روز قلعه نویی ولی دیگر این تاکتیکها را همه می شناسند. البته همه هم فراموش می کنند بپرسند چرا تیم این آقا در تهران چهار تا گل می خورد!
    او گفته از من حمایت شده و من قهرمان شدم. این حمایت است که 15 پنالتی در طول فصل برای استقلال نگرفته اند. ما بدترین نتایج را در انتهای فصل گرفتیم. اگر قرار بود حمایت شود که باید در پایان فصل می شد تا ما به هدفمان برسیم. این چه حمایتی است که ما در هفته آخر به لطف آقا امام رضا(ع) در مشهد قهرمان شدیم.
    -اصلاً ماجرای این فصل چه ربطی به فصل گذشته دارد. 22 سال در استقلال بودم، الان که در سپاهان هستم به خودم اجازه نمی دهم راجع به استقلال حرف بزنم، آنگاه این آقا به خودش اجازه می دهد هر اراجیفی که می خواهد بگوید. شاید منظور این آقا حمایتهای خداوند است که خواست دهان یک سری افراد بسته شود.
    *او معقتد بود چرا تیمی که اینقدر ادعا دارد نتوانست در آسیا نتیجه بگیرد؟
    -دو تیمی که در آسیا با آنها هم گروه بودیم هر دو به نیمه نهایی لیگ قهرمانان راه یافتند و الاتحاد مدعی شماره یک قهرمانی است. ما بدشانسی آوردیم و همه دیدند.
    *فکر نمی کنید اگر در فصل گذشته در مورد آن بیانیه جواب قاطعی می دادید، اکنون دوباره به شما حمله نمی شد؟
    - من وقت این کارها را ندارم. من دارم کارم را انجام می دهم و فکر و ذکرم خوشحالی مردم اصفهان است.
    *روز گذشته یک تماس خیلی غیرمنتظره داشتید، وقتی واعظ برای حلالیت طلبیدن با شما تماس گرفت؟ ریز صحبتها چه بود.
    - بله. فکر می کنم وظیفه هر مسلمان است که برای حج از همه حلالیت بطلبد و آقای واعظ هم اینکار را انجام داد. او به من گفت چطوری پهلوان و کلاً صحبتهای خیلی دوستانه ای مطرح شد، وظیفه من هم بود که به عنوان یک مسلمان(البته خیلی ها که معتقدند اصلاً ما مسلمان نیستیم) ایشان را حلال کنم. همین جا از واعظ هم می خواهم مرا حلال کند. چون حلالیت یک امر دو طرف است و از ایشان بابت تماسشان تشکر می کنم.
    * می شود همه صحبتهای چند ماه اخیر را به راحتی آب خوردن فراموش کرد؟
    - آقای واعظ گفت به هیچ وجه منظور صحبتهایش من نبودم!
    * فکر می کنید بعد از سفر واعظ، دوباره ماجرا از سر گرفته شود؟
    - امیدوارم اینگونه نشود
    * اگر شما قرار بود به جای واعظ به حج بروید با او تماس می گرفتید و حلالیت می طلییدید؟
    -چرا تماس نمی گرفتم. این وظیفه یک مسلمان است.

احسان بعیدی

کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فردوسي پور عذرخواهي كرد؛ مايلي كهن نپذيرفت

سايت گل - عادل فردوسي پور بالاخره موفق شد پس از مدت ها از محمد مايلي كهن در برنامه 90 استفاده كند. پس از آنكه فردوسي پور مايلي كهن را به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ايران به برنامه نود دعوت كرد و آن برنامه را يكسره به انتقاد از مايلي كهن اختصاص داد اين مربي ديگر با برنامه نود صحبت نكرد و بارها در مصاحبه هايش از اين برنامه با الفاظي مثل كاسبكارانه و عاري از عدالت نام برد.
    فردوسي پور شب گذشته بالاخره مايلي كهن را روي خط تلفن برنامه آورد و با او گفتگو كرد. مايلي كهن گفت من فقط به خاطر آقاي جلالي حاضر به پاسخگويي شدم وگرنه همانطور كه قبلا گفته بودم كاري با برنامه شما ندارم.
    در ادامه بحث فردوسي پور رسما مقابل بينندگان برنامه از مايلي كهن عذرخواهي كرد وگفت در آن برنامه من بيش از حد انتقاد كردم و كلا شب خوبي نداشتم. قبول دارم كه آن شب خيلي تند رفتم و كلا برنامه خوبي اجرا نكردم. اما مايلي كهن به طور تلويحي عذرخواهي عادل را نپذيرفت و گفت: «شما در برنامه هفته بعد از آن هم نهايت تلاشت را براي بركناري من كردي و در نهايت هم به هدفت رسيدي.»

کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض چلنگر، مترجم غیر رسمی کرانچار: زنگ زدم و از عادل تشکر کردم

سايت گل - عادل فردوسی پور در بخشی از برنامه نود به محرومیت رضا چلنگر،مترجم آشنای فوتبال ایران پرداخت و گفت:"محرومیت جهارساله یک مترجم به دلیل مشارکت در دوپینگ از آن اتفاقات عجیب و غریب فوتبال ایران است"اما رییس کنیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون این محرومیت را حداقل آنچه چلنگر استحقاقش را داشته عنوان کرد.چلنگر درباره این ماجرا می گوید:"همین آقای هاشمیان یک تنه مقابل همه ایستاده و اجازه نمی دهد محرومیت من بخشیده شود.من به عادل زنگ زدم و از او تشکر کردم.فکر می کنم در بهترین زمان ممکن به محرومیت من اشاره کرد."
    چلنگر این روزها به مترجم غیر رسمی کرانچار تبدیل شده و به دلیل محرومیت نمی تواند در بازی ها و مصاحبه های رسمی حاضر شود.باشگاه پرسپولیس در بازی ها و مصاحبه های رسمی از پیپل زاده استفاده می کنند اما در تمرینات و مصاحبه های غیر تلویزیونی این وظیفه برعهده چلنگر گذاشته است.گفته می شود کرانچار از شیوه ترجمه چلنگر رضایت بیشتری دارد.

کد:
    2009/11/3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •