--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان من به مشکل خوردم کسی میدونه چطور باید این قسمت رد کرد؟؟؟؟؟؟
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
![]()
جاتون خالي ديشب رفتيم با بچه ها Live چه حالي داد !!!
تازه فهميديم GTA چه حالي ميده ...
باید دنبال یارو با یک فاصله ی معین بریسلام دوستان من به مشکل خوردم کسی میدونه چطور باید این قسمت رد کرد؟؟؟؟؟؟
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
میره زیر پل ، بایکی دعواش میشه ، میری یارو رو می کشی
تمومه
شما باید از پشت بری دنبالش .
خیلی نباید بهش نزدیک بشی.
اگه زیاد دور بشی می ایستد و ورزش می کنه و باید بهش نزدیک بشی تا راه بیافته.
بعد میره تو یک تونل و.....
ممنون همین کارو میکنم این فاصله معین نمیدونم اصلا وقتی میخوام مثل خودش بدوم سرعت من بیشتر از اونه
نکنه مشکل از پچ جدیدی که ریختمه؟؟؟؟؟
این همون مرحله ایست که میرن بانک دزدی....؟؟؟
اگه همون باشه وقتی که رفتی داخل بانک و دزدی کردنشون تموم شد یک در منفجر میشه میری داخل در میره طبقه پایین بعد تا آخر سالن میری پولها رو بر میداره میاد بالا بعد باید از بانک خارج بشید که پلیس ها میان و باید مراقب اون دو نفر باشی همه پلیس ها رو باید بکشی تا اون دو نفر بتونن رد بشن همین جوری ادامه بدی میرن داخل مترو و بقیش هم همینجوریه.
Last edited by virus2009; 08-03-2009 at 15:59.
نه زیاد بهش نزدیک بشی میگه بهت میگه ، زیاد هم دور بشی صبر می کنه تا بیایممنون همین کارو میکنم این فاصله معین نمیدونم اصلا وقتی میخوام مثل خودش بدوم سرعت من بیشتر از اونه
نکنه مشکل از پچ جدیدی که ریختمه؟؟؟؟؟
نه هنوز به اونجا نرسیدم
فقط باید برم یه کیف را بردارم
مشکل من کشتن نیست همه رو میتونم بکشم
مشکل من این دوستام هستن که عینهو درازگوش!!! میرن جلوی دشمن وامیستان زود میمیرن
من با هزار زحمت میرم طبقه بالا کیف رو برمیدارم میام پایین دارم دشمنا رو میکشم یه دفه میبینم اون پایین پیغام داد که فلانی مرد!!
یه بارهم که قبل از ورود به اون محل یه دفه یکی از یارام کشته شدن........
(ایکاش میشد یه جورایی به همراهام بفهمونم که نرن جلو همون عقب واستان خودم میرم همه رو میکشم!!!)
ببینم چه طوری شما این مرحله رو رد میکنین؟؟؟
(خدایی خیلی خنگ هستن این یارامون)
سلام ...
کسی آموزش نصب مد رو با نرم افزار Spark IV بزاره ...من یه عالمه ماشین و ... دانلود کردم ولی نمیدونم چی کار کنم ؟ ؟ ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)