تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 674 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک مشکلی دارم نه تو 2010 نه تو 2011 نمی تونم پنالتی بزنم نه دروازبان مپره نه شوت هام توگل می ره همه یا وسط میزنه یا بیرون میزنه دوستان کمک میکنند
    برای زدن پنالتی تو 2011 باید از کلید A استفاده کنی اول A رو میزنی بعد بلافاصله یکی از جهتها یا راست یا چپ رو فشار میدی هرچی بیشتر جهتها را فشار بدی بیشتر میره به گوشه دروازه .
    برای گرفتن پنالتی هم از A و جهتها استفاده میکنی.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک مشکلی دارم نه تو 2010 نه تو 2011 نمی تونم پنالتی بزنم نه دروازبان مپره نه شوت هام توگل می ره همه یا وسط میزنه یا بیرون میزنه دوستان کمک میکنند

واسه پنالتی زدن (در جریان بازی) :

1) فشار دادن کلید مربع (یا X واسه دسته xbox یا D واسه کیبورد) : فقط یک لحظه فشار بدید. نیازی به نگه داشتن نیست.
    2) بلافاصله پس از زدن کلید مرحله 1 کلید سمت چپ رو بزنید. (فقط برای یه لحظه)(اگه بیشتر بشه توپ ازتفاع میگیره و در 90 درصد موارد پنالتی به بالای دروازه میره ! )
    3)حالا بسته به جهتی که میخواین پنالتی رو بزنین کلید سمت بالا یا پایین رو نگه دارید ( حداکثر 1 ثانیه )
    4)از گلی که زدین لذت ببرین !

واسه پنالتی گرفتن(در جریان بازی):

1) اول جهتی رو که میخواین به سمتش برید رو بزنید و نگه دارید.
    2)قبل از اینکه بازیکن حریف پنالتی رو بزنه کلید مربع ( X یا D ) رو بزنید.

پ.ن 1 : واسه چیپ زدن (همونطور که دوست خوبمون در صفحه قبل گفت ) در مرحله 2 به جای کلید چپ کلید راست رو بزنید.

پ.ن 2 : جهت هایی که واسه پنالتی زدن گفتم مطابق شکل هستش پس اگه پنالتی سمت مخالف بود کلید های چپ . راست عوض میشه.

پ.ن 3 : اگه میخواید پنالتی که میزنین زمینی باشه و توپ ارتفاع نگیره نیازی به انجام مرحله 2 نیست.

3. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مشکلی دارم.یه بار data pack تو extra content رو دانلود کردم ولی عمل نکرد.کسی هست کمکم کنه ؟؟

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من این بازی رو تازه گرفتم به نظرم جالبه تا حالا فوتبال بازی نکرده بودم میشه بگین بخش ادامه دارش که جذاب هم باشه کودوم قسمته؟

داره خودمونی میشه arash1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام من این بازی رو تازه گرفتم به نظرم جالبه تا حالا فوتبال بازی نکرده بودم میشه بگین بخش ادامه دارش که جذاب هم باشه کودوم قسمته؟
    master leage خوبه تو اونجا تو جای یه مربی هستی و میتونی بازیکن بخری و بازیکن هارو قوی تر کنی بازیکناتو بفروشی و ....
    کلا از لحاظ ادامه دار بودن چیز خوبیه
    غیر از این become a legend هست که تو یه بازیکن رو با هر قیافه و قد و اندازه میسازی بعد چند تا تیم بهت پیشنهاد میدن تو هرکدوم میخوای میری مسابقه میدی تا قوی بشی تا تیم های بهتر تو تغیرات فصل بخرنت بعد حتی میتونی بازیکنتو تمرین هم بدی البته تمرینارو نمیبینی
    مشکلی بود در خدمتم

7. این کاربر از arash1995 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من مشکل دارم بازیکننان خیلی کندن در بازی
    مثلا من وقتی دکمه سرعت را میگرم به جای اینکه بازیکن دنبال مهاجم بدو توپو بگیره یا اینکه توپو جلو ببره شروع میکنه درجا زدن انگار پاهاش تو هم پیچیده شده
    دوم اینکه تا کلید جهت روی دسته بازی یا جهتدارها یا اون کلید دایریه ای شکل جوی استیک را میزنم بازیکن یک لحظه استپ میکنه
    انگار یک کم گیره بازی اینجوریه
    چه جوری میشه رفعش کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    مثلا من وقتی دکمه سرعت را میگرم به جای اینکه بازیکن دنبال مهاجم بدو توپو بگیره یا اینکه توپو جلو ببره شروع میکنه درجا زدن انگار پاهاش تو هم پیچیده شده
    دوم اینکه تا کلید جهت روی دسته بازی یا جهتدارها یا اون کلید دایریه ای شکل جوی استیک را میزنم بازیکن یک لحظه استپ میکنه
    چه جوری میشه رفعش کرد
    سلام
    فکر میکنم مشکل شما از تنظیم نبودن دسته بازی باشه,چون به صورت پیش فرض الها اونجوری نیست که ما بازی میکنیم.
    شما میتونید از قسمت setting و controller دسته بازی روئ درست کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مشکلی دارم.یه بار data pack تو extra content رو دانلود کردم ولی عمل نکرد.کسی هست کمکم کنه ؟؟
    سلام
    شاید کامل دانلود نشده و یا مشکل چیز دیگه ای بوده.
    بودن دوستانی که با دانلود از خود بازی مشکل داشتند.
    شما چرا از لینکهایی که دوستان گذاشتند استفاده نمیکنید و فایل دانلود شدرو به بازی انتقال نمیدید؟

داره خودمونی میشه arash1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه رفعش کرد
    امکان هم داره مشکل از دسته ی بازی باشه مثلا R1 دسته خراب یا یه مشکلی داشته باشه که اینجوری میشه با یه دسته ی دیگه امتحان کن یا از کیبورد استفاده کن

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

کسی file option جدید این بازی رو نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •