برای زدن پنالتی تو 2011 باید از کلید A استفاده کنی اول A رو میزنی بعد بلافاصله یکی از جهتها یا راست یا چپ رو فشار میدی هرچی بیشتر جهتها را فشار بدی بیشتر میره به گوشه دروازه .
برای گرفتن پنالتی هم از A و جهتها استفاده میکنی.
برای زدن پنالتی تو 2011 باید از کلید A استفاده کنی اول A رو میزنی بعد بلافاصله یکی از جهتها یا راست یا چپ رو فشار میدی هرچی بیشتر جهتها را فشار بدی بیشتر میره به گوشه دروازه .
برای گرفتن پنالتی هم از A و جهتها استفاده میکنی.
واسه پنالتی زدن (در جریان بازی) :
1) فشار دادن کلید مربع (یا X واسه دسته xbox یا D واسه کیبورد) : فقط یک لحظه فشار بدید. نیازی به نگه داشتن نیست.
2) بلافاصله پس از زدن کلید مرحله 1 کلید سمت چپ رو بزنید. (فقط برای یه لحظه)(اگه بیشتر بشه توپ ازتفاع میگیره و در 90 درصد موارد پنالتی به بالای دروازه میره ! )
3)حالا بسته به جهتی که میخواین پنالتی رو بزنین کلید سمت بالا یا پایین رو نگه دارید ( حداکثر 1 ثانیه )
4)از گلی که زدین لذت ببرین !
واسه پنالتی گرفتن(در جریان بازی):
1) اول جهتی رو که میخواین به سمتش برید رو بزنید و نگه دارید.
2)قبل از اینکه بازیکن حریف پنالتی رو بزنه کلید مربع ( X یا D ) رو بزنید.
پ.ن 1 : واسه چیپ زدن (همونطور که دوست خوبمون در صفحه قبل گفت ) در مرحله 2 به جای کلید چپ کلید راست رو بزنید.
پ.ن 2 : جهت هایی که واسه پنالتی زدن گفتم مطابق شکل هستش پس اگه پنالتی سمت مخالف بود کلید های چپ . راست عوض میشه.
پ.ن 3 : اگه میخواید پنالتی که میزنین زمینی باشه و توپ ارتفاع نگیره نیازی به انجام مرحله 2 نیست.
![]()
سلام دوستان.من یه مشکلی دارم.یه بار data pack تو extra content رو دانلود کردم ولی عمل نکرد.کسی هست کمکم کنه ؟؟
سلام من این بازی رو تازه گرفتم به نظرم جالبه تا حالا فوتبال بازی نکرده بودم میشه بگین بخش ادامه دارش که جذاب هم باشه کودوم قسمته؟
master leage خوبه تو اونجا تو جای یه مربی هستی و میتونی بازیکن بخری و بازیکن هارو قوی تر کنی بازیکناتو بفروشی و ....
کلا از لحاظ ادامه دار بودن چیز خوبیه
غیر از این become a legend هست که تو یه بازیکن رو با هر قیافه و قد و اندازه میسازی بعد چند تا تیم بهت پیشنهاد میدن تو هرکدوم میخوای میری مسابقه میدی تا قوی بشی تا تیم های بهتر تو تغیرات فصل بخرنت بعد حتی میتونی بازیکنتو تمرین هم بدی البته تمرینارو نمیبینی
مشکلی بود در خدمتم![]()
سلام
من مشکل دارم بازیکننان خیلی کندن در بازی
مثلا من وقتی دکمه سرعت را میگرم به جای اینکه بازیکن دنبال مهاجم بدو توپو بگیره یا اینکه توپو جلو ببره شروع میکنه درجا زدن انگار پاهاش تو هم پیچیده شده
دوم اینکه تا کلید جهت روی دسته بازی یا جهتدارها یا اون کلید دایریه ای شکل جوی استیک را میزنم بازیکن یک لحظه استپ میکنه
انگار یک کم گیره بازی اینجوریه
چه جوری میشه رفعش کرد
سلام
فکر میکنم مشکل شما از تنظیم نبودن دسته بازی باشه,چون به صورت پیش فرض الها اونجوری نیست که ما بازی میکنیم.
شما میتونید از قسمت setting و controller دسته بازی روئ درست کنید.
سلام
شاید کامل دانلود نشده و یا مشکل چیز دیگه ای بوده.
بودن دوستانی که با دانلود از خود بازی مشکل داشتند.
شما چرا از لینکهایی که دوستان گذاشتند استفاده نمیکنید و فایل دانلود شدرو به بازی انتقال نمیدید؟
امکان هم داره مشکل از دسته ی بازی باشه مثلا R1 دسته خراب یا یه مشکلی داشته باشه که اینجوری میشه با یه دسته ی دیگه امتحان کن یا از کیبورد استفاده کن
کسی file option جدید این بازی رو نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)