سرعت دانلود 1 مگ باید چه قدر باشه؟؟ برای من ثابت روی 126 هست.
و یک سوال دیگه من سرویسم اعتباری هست هزینه دوره بعدی رو چه جوری باید واریز کنم خودشون توی پانل کاربری فاکتور صادر میکنن یا باید خودم زنگ بزنم؟
ممنون
سرعت دانلود 1 مگ باید چه قدر باشه؟؟ برای من ثابت روی 126 هست.
و یک سوال دیگه من سرویسم اعتباری هست هزینه دوره بعدی رو چه جوری باید واریز کنم خودشون توی پانل کاربری فاکتور صادر میکنن یا باید خودم زنگ بزنم؟
ممنون
سرعتش نزدیک یه ماهه مسخره شده. خیلی وقتا گوگل رو هم باز نمیکنه. تقریبا با هیچ فیل ...شکنی هم نمیشه کار کرد. دیگه داره خسته کننده میشه...
معمولا وایمکس اول و آخر ماه خرابه خیلی فقط 10 روزه وسط خوبه که الان باید خوب باشه
براي من با دانلود منجر ثابت روي 119 هست.
سلام
این چند روزه سرعت وایمکس من داغونه !!!
نه
برای من هم همینطور . البته خیلی بیشتر از چند روزه . از وقتی گفتن اینترنت قراره ملی شه سرعت من افت داشته تا الان![]()
این که خیلی بد شد ! تا اون جایی که من می دونم اکثر شرکت های خصوصی ، دانلود شبانه ی رایگان دارن ! ایرانسل تافته ی جدا بافته شده ! جالبه که قیمت هاش هم گرونتر از ADSL هست !
از شانس بد من ، منطقه ی ما رو هیچ ADSL ای پوشش نمیده ! به نظرتون برای مشاهده ی آنلاین فوتبال ( و یا سایر کانال های ماهواره ای که با نرم افزار باز میشن ) ، چه سرعت وایمکس با چه ترافیکی نیاز هست ؟
کانال ها HD باشن فکر کنم 1 مگ کافی باشه سرعت دانلود هم بسته به منطقه از 128 هست تا 250 کیلوبایت
نه منظورم کیفیت HD نیست چون احتمالا تو ایران با 2 مگ هم نمیشه دید اونا رو !منظورم همین کیفیت در حد ویدئو های یوتیوب ( یه کم بیشتر ) هست . اگر کسی تجربه ی مشاهد ه ی آنلاین این طور کانال ها رو داره ، لطف کنه بگه با چه سرعتی میشه بدون لگ و تاخیر تصاویر رو دریافت کرد و چقدر ترافیک میبیره معمولا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)