تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 1049 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان این دستگاه کاربردش چی هست . توسیستم ?rs33

آنتن AM! اون گردالي سر به ميخي چيزي آويزان ميكني براي دريافت راديو AM
    Last edited by davood-d; 19-07-2012 at 23:38.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی از راهنمایی تون . یه سوال دیگه هم دارم این که دوستانی که از فروشگاه راستین خرید کردن آیا بهشون گفتند که صدا رو در rs33 بالا تر 60 نبرند . ( توی موزیک هایی مثل راک و پاپ و.... )
    به چه دليل؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با تشکر ، منم rs33 گرفتم دیروز ، خیلی صدای توپی داره فقط 2 تا مشکل دارم باهاش :
    1- نتونستم با hdmi زسیورشو به tv وصل کنم یعنی از hdmi out ----- به tv که وصل می کنم هیچی نمی شناسه . پشت دستگاه dvd هم که hdmi نداره .
    2 - تنظیمات صداش چه جوری انجام میشه ؟ من هر چی دکمه های setting , setup روی کنترل ----- می زنم می نویسه cant select !!!

لطفا کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه نباید hdmi out تی وی رو به ----- بدی ؟؟؟
    شما برعکس نگفتین؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مگه نباید hdmi out تی وی رو به ----- بدی ؟؟؟
    شما برعکس نگفتین؟؟؟
    نه دیگه و ما می خوایم که تصویر ----- تو تلویزیون بیفته و اصلا تلویزیون hdmi out نداره ، فقط hdmi in داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من منظورم ----- rs33 بود شرمنده

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر ، منم rs33 گرفتم دیروز ، خیلی صدای توپی داره فقط 2 تا مشکل دارم باهاش :
    1- نتونستم با hdmi زسیورشو به tv وصل کنم یعنی از hdmi out ----- به tv که وصل می کنم هیچی نمی شناسه . پشت دستگاه dvd هم که hdmi نداره .
    2 - تنظیمات صداش چه جوری انجام میشه ؟ من هر چی دکمه های setting , setup روی کنترل ----- می زنم می نویسه cant select !!!

لطفا کمکم کنید
    مبارک باشه.
    1-فکر کنم این ----- قابلیت این رو نداره که تصویر آنالوگ رو بگیره و از دیجیتال خارج کنه یعنی ورودی آنالوگ رو به HDMI تبدیل نمی کنه.باید پلیر رو عوض می کردید و مدل 420 یا 430 رو بر می داشتید.اینطوری دردسرتون کمنر بود.تا دیر نشده تماس بگیرید و بهشون بگید که می خواید پلیر رو با مدل 420 یا 430 عوض کنید.اگر هم این کار رو نکردید باید تصویر پلیر رو به تلویزیون وصل کنید و صداش رو به آمپ.پلیر خروجی کواکسیال داره و صدای چند کانال هم از این طریق می تونید انتقال بدید.
    2-اول رو کنترل دکمه receiver رو بزن و بعد دکمع setup رو بزن.البته تنظیمات صدا ربطی به قسمت setup سیستم نداره.شما تو قسمت setup می تونید پارامترهای بلندگو و ... رو تنظیم کنید.برای تنظیمات صدا باید روی کنترل از دکمه های auto direct و stereo و standard و todoroki و ... استقاده کنید.
    Last edited by mr_rayan; 20-07-2012 at 16:03.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مبارک باشه.
    1-فکر کنم این ----- قابلیت این رو نداره که تصویر آنالوگ رو بگیره و از دیجیتال خارج کنه یعنی ورودی آنالوگ رو به HDMI تبدیل نمی کنه.باید پلیر رو عوض می کردید و مدل 420 یا 430 رو بر می داشتید.اینطوری دردسرتون کمنر بود.تا دیر نشده تماس بگیرید و بهشون بگید که می خواید پلیر رو با مدل 420 یا 430 عوض کنید.اگر هم این کار رو نکردید باید تصویر پلیر رو به تلویزیون وصل کنید و صداش رو به آمپ.پلیر خروجی کواکسیال داره و صدای چند کانال هم از این طریق می تونید انتقال بدید.
    2-اول رو کنترل دکمه receiver رو بزن و بعد دکمع setup رو بزن.البته تنظیمات صدا ربطی به قسمت setup سیستم نداره.شما تو قسمت setup می تونید پارامترهای بلندگو و ... رو تنظیم کنید.برای تنظیمات صدا باید روی کنترل از دکمه های auto direct و stereo و standard و todoroki و ... استقاده کنید.

خیلی ممنون ، آره قضیه HDMI را فهمیدم ، اره خودم دقیقا همون کارو کردم یعنی تصویر پلیرو رو مستقیم به Tv وصل کردم و صداشو به ----- ، راستی این خروجی کواگزیال کابل مخصوص می خواد یا همین کابل های آنالوگ ؟ کیفبت صداش بهتره این جوری ؟
    ولی مشکل اصلیم هنوز حل نشد یعنی تو کنترل رسیورو می زنم و بعدش هر کدام از دکمه های auto/direct, satnadard , adv surr, audio parameter ,setup را میزنم می نویسه cant sel !! هر کاری میکنم درست نمی شه !! تو رو خدا اگه کسی rs33 داره ببینه مشکل از دستگاه منه یا من قلقشو بلد نیستم ؟؟ ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خیلی ممنون ، آره قضیه HDMI را فهمیدم ، اره خودم دقیقا همون کارو کردم یعنی تصویر پلیرو رو مستقیم به Tv وصل کردم و صداشو به ----- ، راستی این خروجی کواگزیال کابل مخصوص می خواد یا همین کابل های آنالوگ ؟ کیفبت صداش بهتره این جوری ؟
    ولی مشکل اصلیم هنوز حل نشد یعنی تو کنترل رسیورو می زنم و بعدش هر کدام از دکمه های auto/direct, satnadard , adv surr, audio parameter ,setup را میزنم می نویسه cant sel !! هر کاری میکنم درست نمی شه !! تو رو خدا اگه کسی rs33 داره ببینه مشکل از دستگاه منه یا من قلقشو بلد نیستم ؟؟ ممنون
    کابل کواکسیال یک کابل جداگونه هست و باید جداگونه تهیه بشه.مطمئنا کفیت صدای بهتری نسبت به آنالوگ داره.
    برای مشکلتون هم تماس بگیرید نمایندگی بصورت تلفنی کمکتون می کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کابل کواکسیال یک کابل جداگونه هست و باید جداگونه تهیه بشه.مطمئنا کفیت صدای بهتری نسبت به آنالوگ داره.
    برای مشکلتون هم تماس بگیرید نمایندگی بصورت تلفنی کمکتون می کنند.
    من از مشهد گرفتم دستگاهم را ولی نمایندگی نبود ، شما شماره نمایندگی تهران را دارید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •