داداش شما هر چند وقت یه بار میای یه سری خبر مخفی رو اینجا اعلام میکنی بعدشم ...
نکنه سوالات کنکور رو خریدی؟
جدا اینا رو از کجا میاری؟
(ناراحت نشیا)
(ناراحت نشیا)
عزیزم منظورش معدل کتبی دیپلمه دیگه. همونی که سمت چپ کارنامه دیپلمت نوشته.
منظورت همونه که تاثیر میدن تو کنکور دیگه؟
خوبه دو ساله دارم ثبت نام میکنم ولی یادم رفته![]()
یکی به داد من برسه!!سلام بچه ها
کسی سوالای کنکور آزاد سالای 84 ,85 , 86, 87 رو نداره؟ با پاسخ تشریحی...
یه سوال فنی داشتم! چه جوری دووم آوردی 3 سال پشت کنکور؟خیلی تحملت بالاس! من سال دوممه تازه سال اول نخوندم دیگه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كاربر فعال انجمن ادبيات و علوم انساني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ عضويت: Aug 2008
کم کم دارم هلاک میشم!
سلام دوست عزیزمرسی داداش...من اصلا صبحانه نمی خورم یعنی حتما باید بخوریم؟؟؟ آره اون انگیزه رو خیلی باهاش موافقم چون من همیشه بعد از اینکه درسایی رو که خوب بلدم جواب دادم خستگیم شروع می شه...دستت درد نکنه من هر وقت بچه درس خونا رو می بینم یه کم به خودم میام که یه ذره درس بخونم دیروز کلی ذوق زده شدم واسه خودم امروز از صبح 4 ساعت خوندم تازه بعد از ظهرم می خوام بخونم تا حالا که بیشتر از 5 ساعت تو 1 روز نخوندم امروز می خوام رکورد بزنم (تو رو خدا دعا کنین تا تیر همین طوری ذوق زده بمونم)
مواظب باش ذوقتو نگه داری، آخه بعد که حسش بره، یا دلزده میشی یا به زور میخونی!
به نظر من یهو نیا 7 ساعت بخون چون ذوق داری، چون مطمئن باش به احتمال خیلی زیاد روز بعدش هیچی نمیخونی! کم کم ساعتتو زیاد کن نه یک دفعه.
حس می کنم این چند وقته بیش از حد پای پی سی بودم...الان میرم کیس پی سی رو میزارم تو انباری درش رو هم 6 قفله میکنم و بست میشینم پای درسا...پس فعلا!![]()
خب من که صُب تا شب پای درس نیستم که
کارامو میکنم درسم همینطور ... اتفاقا اصلا بهم سخت نمی گذره
امسال تازه بهم بیشتر خوش گذشت !
راستش من چون بابت قبولی مطمئنم و تو این دو سال هم قبول شدم دانشگاه تهران واسه همین استرس و ... ندارم ...
چی شد بلاخره؟
منظور همون معدل کتبیه س که تاثیر میدن؟؟؟
خب خوبه..ایشالا م.شیمی دانشگاه تهران میقبولی...ب من که صُب تا شب پای درس نیستم که
کارامو میکنم درسم همینطور ... اتفاقا اصلا بهم سخت نمی گذره
امسال تازه بهم بیشتر خوش گذشت !
راستش من چون بابت قبولی مطمئنم و تو این دو سال هم قبول شدم دانشگاه تهران واسه همین استرس و ... ندارم ...
دوستان به همه ی شما این تغییر تاریخ آزمونای قلم چی رو اعلام کردن؟!
خدا رو شکر دلم خوش شد حداقل دو نفر هستن اینایی که مینویسم رو بخونن و
دیدم زمینش رو elendil جان درست کرده منم یه ذره بگم ، امسال روی آینه ها و نور سرمایه گذاری زیاد کنید(از من گفتن....) و اگر مدار چند حلقه دیدید تعجب نکنید ....
یه سوال ، این کنکور های سنجش آخر گاج رو از کی شروع کنیم به حل کردن ؟
بله آینه ها طبق سنجش به مباحثی مثل سرعت و اینا داره توجهکی میشه بد نیست که تستاش زده بشه ولی راستشو بخوای چون از 85 به اینور چندحقله ندادن و چند حلقه حل کردن کاری نداره ولی وقت گیره مثه نوشتنه معادله خط از نقطه ای خارج از آن حل کردن 4 5 تا مثالش که اتفاقا تو گاج هم به ترتیب متعلق به سالای 85 84 سنجش 884 گزینه 2 84 گزینه 2 84 و 83 و 82 هست که اینکه چند سال پشت سر هم اومده و این چند سال نیومده باعث میشه که بشه روی اومدنش مانور داد![]()
کنکور خارج از کشورا رو هم فک کنم یا 5تاس یا 6تا ( به خودم قول دادم حتی یه نگاه جزئی هم نندازم به ص154 و بعدش![]()
) که حدودا 18 تا 20 روز کافیش هست سعی کنید اگه میخواین آزاد رو از خودتون بگیرین تا قبل خرداد این کارو انجام بدین البته اگه دقیق هم بخواین کار کنید با گاج میتونین از 16 17 خرداد یه پروژه 20 روزه برای سنجش های آخر بزارین که مطمئنا نتیجه طلائی میگیرین شک نکنین
(ناراحت نشیا)
fبعد کنکور بت میگم خریده بودم یا . . .![]()
ناراحت برا چی بشم حرف بدی که نزدی که ناراحت شم
والا شما برو تستای 84 86 88 رو نگاه کن 84 واقعا خاص بود![]()
از دوستام شنیدم تلفات هم داشته =))))))) ( پسر عمه دوستم سر کنکور 84 وقتی به فیزیک رسید سوالا رو دید از حال رفت :( :( )
حالا به 86 نگاه کن سوال میدون مغناطیسی که داره مستقیم از خود هالیدی دادن + اون سوال انبساط حجمی ظرف و مایع که برا اون سال میشه گفت نوین بود در نوع خودش حالا به این مباحث کار ندارم ولی شما به اون سه سال نگاه کن به 85 87 89 هم نگاه کن
از این طرف 84 ریاضیشو با 88 ریاضی یه قیاس انجام بده
البته اینطوری باید خیلی درسا رو در نظر گرفت مثه ادبیات که 82 متحول شد یه دفعه و 86 یا شیمی پارسال کلا به بعضی چیزا دقت کردن با اهمیت نسبی دادن بهشون ( نمیگم 100% که بد برداشت بشه و بعدش بگین نه امسال اصلا اون طوری نبود و از زمین تا کره مریخ فرق داشت یه توجه نسبی داشتن میتونه حتما حتما حتما کار ساز باشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)