تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 1138 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لابد کسی میخواسته چرخ رو ببره و کارش نصفه کاره مونده و اینجوری شده!!!
    اگرم رینگهای اسپرت زیرش بوده ممکنه رینگش مشکل داشته!اگه رینگ کمی تاب داشته باشه کم کم میتونه پیچها رو شل کنه
    خلاصه خدا رو شکر که خودتون اسیب ندیدید و یا به ماشین دیگری نخوردید که اونجوری خیلی بد میشد

2. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سرعت 115 كيلومتر لاستيك جلو در بياد، ماشين هنوز در حد زيادي قابل كنترل باشه و فقط با خسارت جزئي بدنه متوقف بشه..
    اين تفاوت اصلي انتخاب آمريكايي بجاي بقيه ماشينها است.
    در مورد تاير ( كه 2 كيلومتر جلوتر پيدا شد) خيلي شانس آورديد ، با اون سرعت و اينرسي كه تاير داشته اگر به ماشين و يا آدم ديگه برخورد ميكرد، خسارات شديد مالي و جاني بوجود مي آورد و يا حتي ممكن بود باعث چپ شدن يه ماشين ديگه بشه،
    من فكر ميكنم كار همون تعميركار كج دست باشه و ميخواسته انتقام بگيره، مراقب باشيد چون گويا برنامه شكايت شما از اون خيلي داره براش گران تمام ميشه و كينه به دل گرفته.
    در مورد كمربند رنگي، من روي نوا تا الان فقط مشكي ديدم، دقيقا يادم نيست كه رنگهاي ديگه هم باشه، شايد فقط توي مدلهاي آمريكايي اينجوري پيدا بشه، اما اگر كمربند كاپريس به اون بخوره ميشه آبي و سورمه يا رو پيدا كرد.
    در مورد كولر ماشين دارم اطلاعات بيشتري جمع ميكنم و قراره برم با يك كولرساز وارد( طبق گفته يك نفر) صحبت و مشاوره بكنم، اونوقت در مورد اين يافته هاي جديد با هم تبادل نظر بكنيم..
    گاهي وقتها فكر ميكنم قراره از نو ،كولر ماشين رو اختراع و راه اندازي كنيم، چون تقريبا هيچكس از اين قشر تعميركار پاسخ علمي و مناسبي براي سوالات ما نداره..!!!

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکی از بچه های تبریز روی بلیزر 82 خودش کمپرسور کولر 405 با سایر قطعات فابریک بلیزر و درایر فابریک نصب کرده و از گاز جدید هم سیستم رو پر کرده و راضی هم هست.
    در حالی که یه برنامه ی اموزشی که از شبکه ی 7 پخش میشد داشت در مورد درایر صحبت میکرد و میگفت که استفاده از درایر مخصوص گاز قدیمی برای گاز جدید غیر ممکنه و بازده پایین میاد چون سیستم کولری که با گاز جدید پر میشه به شدت به رطوبت حساسه و درایر کارکرده یا قدیمی بازده اون رو پایین میاره.همچنین میگفت که درایر نو رو اگه دربش رو باز کنید و خلا اون خارج بشه رطوبت هوا رو جذب میکنه و پر میشه(چون وظیفه درایر هم تبدیل گاز به مایعه و هم مثل یه فیلتر عمل میکنه) و دیگه بازده نداره و کولر رو ضعیف میکنه.
    در واقع میگفت دیگه گاز 12 تولید نمیشه و باید سیستمهای کولر قدیمی با گاز جدید پر بشن.اما دقیقا نگفت که چه تغییراتی باید اعمال کرد.
    کمپرسور کولر نویی که دارم روی جعبش نوشته گاز 134 ولی روی خود کمپرسور هیچ نکته ی خاصی ننوشته ولی داخل کمپرسور روغن داره که حتما برای تغییر گاز به قدیمی باید پاک بشه.کلا فکر میکنم که توی کمپرسور و کندانسور نیازی به تغییر نیست(موقع تغییر گاز) ولی شیر انبساط و درایر باید عوض بشن

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود.
    علی اقا اینم عکسایی که قرار بود بزارم.

داستان از این قرار هست که اتصالان برقی کوئل و دلکو بهم ریخته.خواستم ردیفش کنم.
    کوئلی که دارم 4 تا جا فیش داره.ئدو تا برای مثبت و دو تا برای منفی
    یه سیم از پشت سوییچ میخوره به یکی از سری های مثبت کوئل.
    یه سیم هم که از دلکو میاد میخوره یه اون یکی سری مثبت کوئل.
    این اتصالاتو وصل کردم و رفتم سوییچو که باز کردم دیدم سیمی که از دلکو خوره به مثبت کوئل دود کرده و روکشش آب شده.فورن سویچو بستم و سر باطری رو قطع کردم.
    حالا نمیدونم دلیلی این اتفاق چی بوده.
    حتی چک کردم که سیم ها جایی اتصال بدنه نداشته باشند اما اتصالی پیدا نکردم.

Last edited by diyukis; 08-07-2013 at 13:45.

8. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام آقا محسن، ببخشيد دير جواب دادم،
    متاسفانه بخاطر سالها عدم استفاده از ماشين پلاتيني، اين قضيه مثبت و منفي رو قاطي كرده بودم!!! رفتم يه نگاه انداختم و قضيه دستگيرم شد:
    اينطور كه مشخص شد، بايد منفي كوئل رو به ورودي دلكو وصل كنيد، چون اون منفي در واقع مثبت به حساب مياد كه توسط سيم پيچ ثانويه داخل كوئل تقويت شده.
    بنابراين منفي خروجي كوئل به سيم ورودي دلكو وصل ميشه،
    مثبت مغزي سوئيچ هم به مثبت كوئل متصل ميشه
    واير شمع وسط برج كوئل هم به وسط برج دلكو متصل ميشه.
    اگر همه چيز مرتب باشه بايد ماشين روشن بشه،
    تنظيمات پلاتين و دلكو هم اگر لازمه، انجام بديد.
    ......................
    آقا محمد، اتفاقا امروز دنبال همين قضيه بودم و چون ميخوام اطلاعات بيشتري رو از يه كولرساز وارد( اينطور كه راوي ميگفت) بدست بيارم، بنابراين توضيحات كامل رو ميذارم وقتي كه اون رو ديدم و باهاش صحبت كردم،
    اما اين شخص معرفي كننده كه فروشنده قطعات كولر و يخچال بود و بعضي از محصولات تكميل كننده گاز كولر خودرو و يخچال و..را داشت ،ميگفت كه گاز R12 هنوز توليد ميشه و خيلي هم استفاده ميشه هم براي كولرهاي ماشينهاي قديمي و هم يك سري يخچال و كولرهاي موجود در بازار( شايد بازار كشورهايي مثل ايران هنوز براي اين گاز وجود داره) اما توي سايتهاي خارجي هم مدام صحبت از گاز R12 بود كه گويا اونها هم كماكان هنوز استفاده ميكنن.

10. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان گل من هم جدیدا با کولر به مشکل خوردم وقتی کولر میگیرم بعد از 15 تا 20 دقیقه ماشین جوش میاره توجه که کردم دیدم به 15 تا 20 دقیقه که میرسم تو یه چشم بهم زدن آمپر آب میره رو 100 پیش کولر ساز رفتم گفت سلونوئیدت خراب شده کار من نیست باید ببری کاربرات ساز ( چه باید کرد )

12. 3 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام آقا محسن، ببخشيد دير جواب دادم،
    متاسفانه بخاطر سالها عدم استفاده از ماشين پلاتيني، اين قضيه مثبت و منفي رو قاطي كرده بودم!!! رفتم يه نگاه انداختم و قضيه دستگيرم شد:
    اينطور كه مشخص شد، بايد منفي كوئل رو به ورودي دلكو وصل كنيد، چون اون منفي در واقع مثبت به حساب مياد كه توسط سيم پيچ ثانويه داخل كوئل تقويت شده.
    بنابراين منفي خروجي كوئل به سيم ورودي دلكو وصل ميشه،
    مثبت مغزي سوئيچ هم به مثبت كوئل متصل ميشه
    واير شمع وسط برج كوئل هم به وسط برج دلكو متصل ميشه.
    اگر همه چيز مرتب باشه بايد ماشين روشن بشه،
    تنظيمات پلاتين و دلكو هم اگر لازمه، انجام بديد.

درود بر دوستان و هم قطارهای گرامی.
    علی اقا بابت راهنمایی بسیار ممنون.
    کارم راه افتاد.ماشین هم روشن شد.بعد از 5 ماه صداشو شنیدم حال کردم.

حالا تصمیم گرفتم سیستم پلاتین این عزیز دلو تبدیل کنم به مگنت.سوالی که برام پیش اومده دلکوی مگنتی همه آمریکایی های 8 سیلندر یکی هست؟؟؟
    الان موتور ماشینم 460 فورد هست.دلکوی مگنتی این 460 با مثلن 350 جی ام یکیه؟؟؟؟

کسی از دوستان قیمت دلکو مگنتی نداره؟؟؟

14. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم من چندروز پیش موتور ماشینمو شستم چند روزی بد کار میکرد وخوب شد ولی الان برق کم میاره مثلا شب که چراغها روشنه کولر هم روشنه وقتی توقف کردم بوغ وراهنما نمیزنه حتما باید دور موتور حسابی بالا بره تا بزنه یا حتی صدا ضبط را هم که از نصف بالاتر میبرم ضبط خاموش روشن میشه به نظر شما عیبش چیه باید چکارکنم؟

16. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوشحالم كه مشكل برطرف شد.
    در مورد تعويض دلكو ، بزرگترين مسئله تشابه دنده هاي انتهاي ميل دلكو است، كه احتمالا مشابه نيستند، و اگر نمونه شورلت رو روي فورد بخواهيد سوار كنين، اولين ايراد جا نرفتن دنده هاي انتهاي ميل دلكو با دنده ميل سوپاپ هست.
    موارد ديگه اندازه طول پايه دلكو، محل نصب پيچ تنظيم و اينجور چيزهاست.
    تصور كنم بايد يك آزمايش بكنين اما فكر نكنم جور در بياد مگر اينكه واقعا اين دو شركت براي ساخت اين قطعات با همديگه هماهنگي كرده باشن تا بتونن قطعات مشابه رو روي مدلهاي همديگه سوار كنن.
    از اونجا كه شركت دلكو رمي تامين كننده عمده قطعات برقي و وسائل الكتريكي چند كمپاني آمريكايي بوده، اين احتمال هم هست كه تشابه ساختماني زيادي داشته باشن و بشه از مدل يكي ، روي نمونه ديگه استفاده كرد، مثل موتورهاي برف پاكن كه گويا با تغييرات جزئي در شركتهاي GM , AMC, و FORD استفاده ميشه.
    قيمتش يه زماني حدود 50 تومان بود، الان كه ديگه خيلي بيشتره،
    .....................
    جوش آوردن ماشين در زمان كولر زدن، خيلي رايجه كه به چند چيز مربوطه اما اول بايد ببينيم شما روي ماشين از فن اضافه براي خنك كردن بيشتر كندانسور و رادياتور استفاده كرديد؟
    اگر بله ابعاد و اندازه هاي اون مشخص بشه و در ادامه ، پروانه نصب شده روي ماشين چند پر و به چه اندازه است؟
    وضعيت رادياتور چطوريه؟ چند لول ؟ آب رادياتور و درب اون و سلامت واتر پمپ و تنظيم بودن موتور و سوپاپها و...
    اون قطعه كه به نام سونولوئيد معروفه، فقط براي گاز دادن بيشتر به موتور جهت بالا بردن دور موتور و جبران كم شدن توان به هنگام استفاده از كولر و درگير شدن كمپرسور با موتور هست و فكر نميكنم نبودنش تاثير آنچناني در گرم شدن موتور داشته باشه، بخصوص كه وقتي گاز ميديد، عملا اون قطعه ديگه كاري انجام نميده.
    توضيح تعميركار براي اين قضيه چي بود؟

در مورد اتصالي و بهم خوردن وضعيت كار موتور بعد از شستشو، احتمال زياد آب وارد بخشهايي از قطعات الكتريكي و برقي ماشين شده، مثل دلكو و سر واير شمعها و اتومات استارت، اما بيشترين احتمال مربوط به جعبه فيوز ميشه كه بدجايي تعبيه شده و اتفاقا پشت جعبه فيوز درست در قسمت پايين و پشت بوستر ترمز، از بدنه( جايي كه به FIRE WALL معروفه) بيرون آمده و دسته سيمكشي هم درست از همان بخش وارد جعبه فيوز ميشه.
    از اون محل كه به مرور زمان عايقكاري اون خراب شده، آب به راحتي به پشت جعبه فيوز نفوذ و حتي وارد اون ميشه و به مرور باعث زنگ زدگي سر اتصال فيوزها شده و رسانايي بشدت كم ميشه.
    جعبه فيوز رو بازديد كنين، تمام فيوزها رو يكي يكي در بياريد، سر اتصال اونها رو در جعبه فيوز و خود فيوز تميز و سنباده بزنين، اگر خيس بود با سشوار خشك كنين و حتما با استفاده از موم، قسمت خروجي جعبه فيوز رو در FIRE WALL عايقكاري بكنين.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود.
    این سری عکس های واتر پمپ 460 فورد هست.که به علت نشتی باز شد و بعد از باز شدن با خرابی بلبرینگ و اب پخش کن مواجه شدیم.
    بعد از مراجعه به جهان فورد تهارن لوازم یدکی برای تعمیر واتر پمپ تهیه شد و بر حسب اجبار لوازم به تراشکاری در شهرستان سپرده شد تا تعمیر بشه.اما... اما از دست انسانهای مدعی بیسواد.
    همین واتر پمپ ساده دو بار توسط همین تراشکار مزخرف و حروم خور مورد تعمیر قرار گرفت اما اخر به نتیجه نرسیدم.تا اینکه دیگه بیخیال شدم و واتر پمپو سپردم به دوستم که تراشکار اشنا داشته.ایشون هم واتر پمپو اوراق کرده و ذکر کرده تمام بدنه بلبرینک به علت جوش کاری از حالت صیقلی در اومده و ...
    بالاجبار روی همین بلبرینگ کار کردیم و نتیجه شد اینکه فعلن از نشتی خبری نیست.باید به مرور کار کنه تا ببینیم چی میشه.
    برای اب پخش کن هم باز بالاجبار از اب پخش کن واتر پمپ کامیون ولوو استفاده کرده و اونو تراش دادیم تا به اندازه مورد نظر برسه.امیدوارم اب پخش کن جدید به کارای قبلی و فابریکش باشه.

===========================

علی اقا یه سوال.این عکس زیر مال کوئل خشک نوای قبلیم هست.از این میتونم برای کانتیننتال با موتور 460 استفاده کنم؟؟؟کم نمیاره؟؟؟
    اصلن با توجه به اینکه دلکوی ماشین پلاتینی هست میشه از کوئل خشک استفاده کرد؟؟؟

Last edited by diyukis; 09-07-2013 at 10:03.

20. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •