تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 905 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من 2 روز پیش شلنگ بخاری ماشینم چیکه میکرد ضدیخ و اب رادیاتور ازش میریخت بردم پیش دوستم نمایندگی سایپا گفت بر یه کلیپس بخر بیار تا برات بزنم بهش من خریدم انداخت بهش الان دو روز گذشته امروز صبح رفتم بیرون برگشتم دیدم دوباره اون قسمت ضدیخ و اب رادیاتور ریخته چیکار باید بکنم من؟شلنگ رو عوض کنم؟؟؟یه شلنگ ریز دیگه همانند شلنگ V هم درست کنارشه اونم چکه میکنه اونم باید تعویض کنم؟مرسی

عکس بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
    احتمال داره لوله بخاری پوسیده باشه، و یا ایراد از خود رادیاتور بخاری باشه

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عکس بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
    احتمال داره لوله بخاری پوسیده باشه، و یا ایراد از خود رادیاتور بخاری باشه
    سلام داداش رو ماشینم چادر کشیدم دیگه حوصله نداشتم برم باز کنم عکس بگیرم اینم عکس که مثل ماشین منه از تو نت پیدا کردم این شیلنگ بزرگه هست>>>

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان دو عدد کمک فنر براید پراید صبا مدل87 میخواستم چی پیشنهاد میدید بخرم و قیمت مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام داداش رو ماشینم چادر کشیدم دیگه حوصله نداشتم برم باز کنم عکس بگیرم اینم عکس که مثل ماشین منه از تو نت پیدا کردم این شیلنگ بزرگه هست>>>

احتمالا لوله های بخاری پوسیده شده و باید تعویض بشه،
    اما دقت کنید که موقع بازکردن لوله ها، به رادیاتور بخاری آسیب وارد نکنید چون محل اتصال لوله های ورودی خود رادیاتور بخاری ،معمولا ضعیف ساخته شده و ممکنه فشار ناگهانی و بیش از حد و یا کج و راست کردن ، باعث شکسته شدن این لوله ها از محل اتصال به رادیاتور بشه که نهایتا باید رادیاتور بخاری تعویض بشه.

در مورد کمک فنر عقب پراید، اگر ماشین گاز سوز هست، باید از کمک فنرهای گازی/روغنی استفاده کنید و اگر گازسوز نیست همان کمک روغنی معمولی مناسبه.
    مارکهای زیادی در بازار پیدا میشه که قیمتهای متفاوتی داره و اکثرا هم خوب کار میده، منتها نمونه های ساخت ایران بطور کلی چندان قابل اطمینان نیست و سعی کنین هر نمونه ای که خریداری میکنید حتما ضمانت هم داشته باشه.
    قیمت نمونه های روغنی هر عدد حدود 45000 و نمونه های گازی روغنی از حدود 60000 شروع میشه.

6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد لوله فکر نکنم چون شلنگ اونجایی که لوله بهش وصله ترک ترک شده همین مشکل رو با شلنگ V داشتم عوض کردم اوکی شدش فکر نمیکنم لوله پوسیده باشه مدل 87 هست
    در مورد کمک فنر برا جلو میخوام قربان کمی روغن ازش در اومده نمیدونم عوضش کنم یا فعلا کار میکنه؟ اگر نه چه مارک و مدلی بخرم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد لوله فکر نکنم چون شلنگ اونجایی که لوله بهش وصله ترک ترک شده همین مشکل رو با شلنگ V داشتم عوض کردم اوکی شدش فکر نمیکنم لوله پوسیده باشه مدل 87 هست
    در مورد کمک فنر برا جلو میخوام قربان کمی روغن ازش در اومده نمیدونم عوضش کنم یا فعلا کار میکنه؟ اگر نه چه مارک و مدلی بخرم بهتره؟

کمک فنر جلو هم مثل عقب همین وضعیت را داره ( روغنی ، یا گازی روغنی ) و از نظر قیمت هم با عقب یکی هست ( حداقل تا الان اینطوری بوده)

همانطور که گفتم ،مارکهای زیادی در بازار هست که خیلی از اونها خوب کار میده، منتها سعی کنید نمونه ای بگیرید که حتما ضمانت داشته باشه ( 1 هفته به بالا) و ترجیحا ایرانی نخرید که خیلی مشکل داره و بیشتر شانسی جواب میده.
    من بیشتر دو مارک مانند ALSTER , KDS , فروختم و خیلی خوب جواب دادن، البته نمونه های دیگه هم هست که کیفیت خوب داره. توی بازار بگردید حتما مارکهای خوب هم پیدا می کنید
    اگر توی دست اندازه صدای برخورد شدید از بخش جلو یا عقب ماشین میاد، یعنی کمک فنر نمیتونه به درستی کار بده و باید تعویض بشه، در غیر این صورت میشه هنوز استفاده کرد.

9. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کمک فنر جلو هم مثل عقب همین وضعیت را داره ( روغنی ، یا گازی روغنی ) و از نظر قیمت هم با عقب یکی هست ( حداقل تا الان اینطوری بوده)

همانطور که گفتم ،مارکهای زیادی در بازار هست که خیلی از اونها خوب کار میده، منتها سعی کنید نمونه ای بگیرید که حتما ضمانت داشته باشه ( 1 هفته به بالا) و ترجیحا ایرانی نخرید که خیلی مشکل داره و بیشتر شانسی جواب میده.
    من بیشتر دو مارک مانند ALSTER , KDS , فروختم و خیلی خوب جواب دادن، البته نمونه های دیگه هم هست که کیفیت خوب داره. توی بازار بگردید حتما مارکهای خوب هم پیدا می کنید
    اگر توی دست اندازه صدای برخورد شدید از بخش جلو یا عقب ماشین میاد، یعنی کمک فنر نمیتونه به درستی کار بده و باید تعویض بشه، در غیر این صورت میشه هنوز استفاده کرد.
    ممنونم لطف کردین نظرتون در مورد شرکتی سایپا چی هست؟اون دو مدلی که گفتید ایرانی هستن یا خارجی؟ قیمتاشون در چه حدوده و ساخت کجا هستن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چون تابحال نمونه های شرکت سایپا را از نزدیک ندیدم، دقیقا نمیتونم بگم چقدر کیفیت داره، و البته تا جایی که متوجه شدم شرکت سایپا قطعات خریداری شده را بسته بندی میکنه و به نام سایپا و شرکتی میفروشه که ممکنه ساخت هر شرکتی و یا کشور دیگه ای باشه.

دو نمونه ای که نام بردم هر دو ساخت خارج هستند ( بازار مشترک آلمان و تایوان با چین ) و قیمت مدلهای روغنی از 45 تومان تا 50 تومان و نمونه های گازی/ روغنی از 60 تا 70 تومان هست.

تصور میکنم بهتره اول با یک تعمیرکار خبره مشاوره کنید و اگر نیاز به تعویض کمک فنر بود، اقدام به تعویض کنید و البته با کمی جستجو در بازار و دیدن مارکهای مختلف کمک فنر نسبت به خرید مدل مورد نظر اقدام کنید.

12. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چون تابحال نمونه های شرکت سایپا را از نزدیک ندیدم، دقیقا نمیتونم بگم چقدر کیفیت داره، و البته تا جایی که متوجه شدم شرکت سایپا قطعات خریداری شده را بسته بندی میکنه و به نام سایپا و شرکتی میفروشه که ممکنه ساخت هر شرکتی و یا کشور دیگه ای باشه.

دو نمونه ای که نام بردم هر دو ساخت خارج هستند ( بازار مشترک آلمان و تایوان با چین ) و قیمت مدلهای روغنی از 45 تومان تا 50 تومان و نمونه های گازی/ روغنی از 60 تا 70 تومان هست.

تصور میکنم بهتره اول با یک تعمیرکار خبره مشاوره کنید و اگر نیاز به تعویض کمک فنر بود، اقدام به تعویض کنید و البته با کمی جستجو در بازار و دیدن مارکهای مختلف کمک فنر نسبت به خرید مدل مورد نظر اقدام کنید.

ممنون مرسی راهنمایی بزرگی کردید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    عزیزان من امروز به واشر کارتل شک دارم
    تو افتاب روغن خوب میریخت ازش اما سایه که شد و هوا خنک شد دیگه روغن نریخت
    راست میگن ، این کارتل میگن بخواد واشرش عوض کنه، بعدش فیلتر و روغن هم عوض کنم؟ یا هزینه اضافی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •