تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 1045 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

نمی دونم چرا عکسو نشون نمیده این لینکه مربوط به عکس خطای پست بالاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک مشکل داره !

عکستون رو اینجا آپ کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض کمک فوری

سلام به همه دوستان عزیز
    یک مشکل بسیار بسیار فوری دارم ممنون میشم کمکم کنید
    می خوام یک جدول عرضی ( افقی ) بکشم منظورم اینه که برای دیدن متن داخلش باید صفحه کاغذ رو 90 درجه بچرخونید امیدوارم منظورم رو رسونده باشم اما تو word 2007 هر کاری میکنم فقط جدول رو عمودی میکشه و نیمیتونم مثلا کاری کنم که صفحه یا جدول 90 درجه بچرخه تا بتونم جدولم رو درست کنم... یک جا خوندم باید حتما از اکسل استفاده بشه !!! درسته ؟ من اصلا کار با اکسل رو بلد نیستم باید چیکار کنم ؟ تو همین word نمیشه؟
    آموزش ساده واسه رسم جدول تو اکسل هم دارید ممنون میشم بدید فقط خیلی ساده و مبتدی باشه چو تا حالا تو محیط اکسل هم نرفتم !!1 ممنون دوستان عزیز

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    یه مشکل برام پیش اومده وقتی تو WORD2007 شرکت یه تکست باکس اضافه میکنم و پرینت پریویو رو میزنم اون تکست باکسه دیده نمیشه اما وقتی همون کار رو تو کامپیوتر خونه میکنم درست نشون میده حالا به نظرتون ورد شرکت چه مشکلی براش پیش اومده و چطوری میشه درستش کرد؟ راستی چون نشون نمیده پرینت هم نمیکنه اما وقتی با فرمت HTML ذخیرش میکنم تو براوزر دیده میشه و پرینت هم میگیره!!!
    سلام
    برید به word option>Display تو قسمت Printing Option تیک گزینه
    Print Drawing Created in word رو بزنید.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    یک مشکل بسیار بسیار فوری دارم ممنون میشم کمکم کنید
    می خوام یک جدول عرضی ( افقی ) بکشم منظورم اینه که برای دیدن متن داخلش باید صفحه کاغذ رو 90 درجه بچرخونید امیدوارم منظورم رو رسونده باشم اما تو word 2007 هر کاری میکنم فقط جدول رو عمودی میکشه و نیمیتونم مثلا کاری کنم که صفحه یا جدول 90 درجه بچرخه تا بتونم جدولم رو درست کنم... یک جا خوندم باید حتما از اکسل استفاده بشه !!! درسته ؟ من اصلا کار با اکسل رو بلد نیستم باید چیکار کنم ؟ تو همین word نمیشه؟
    آموزش ساده واسه رسم جدول تو اکسل هم دارید ممنون میشم بدید فقط خیلی ساده و مبتدی باشه چو تا حالا تو محیط اکسل هم نرفتم !!1 ممنون دوستان عزیز
    سلام
    تو ورد فقط با این روشها فکر کنم کاری که بخواید رو بتونید انجام بدید.
    می تونید کل جدول رو انتخاب کنید و برید به تب Layout و Text Direction رو بزنید.
    و یا جدول رو Cut کنید و از قسمت Paste Special با فرمت تصویر Paste کنید و در اینصورت با هر زاویه ای می تونید جدول رو بچرخونید.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم یه جدول رو از بالای صفحه شروع کنم تا پایین کشیده بشه؟ آخر آخرش. کل برگه a4 رو پر کنه از هر چهار طرف
    مثل اینکه کسی نمیدونه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

سلام دوستان. من میخواستم بدونم چطوری میشه یه فایل متن فارسی با فرمت درست یعنی بدون به هم ریختگی کلمات و جملات مرتب از راست به چپ هم باشه و با پسوند TXT توی ورد سیو کرد. آخه من یه متن فارسی منظم رو که با فرمت UTF-8 تو ورد بصورت plain text سیو میکنم ولی با هر بر نامه دیگه ای بازش میکنم . مثلا نوت پد . دوباره همش چپ به راست و چپ چین میشه و به هم میریزه. حتما هم میخوام فرمتش TXT ذخیرش کنم چکار باید بکنم . تو ورد خوب نشون میده بقیه جاها به هم ریخته میشه دوباره. مرسی
    ببخشید دوستان متخصص این مال چند صفحه قبل بود جا موند. کسی راه حلی نداره؟ آیا امکان پذیر نیست فایل فارسی رو با فرمت تکست با ویرایش راست به چپ طوری سیو کرد که تو نوت پد هم راست چین نشون بده نه چپ چین؟؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام

دوستان محترم من یک فایل وورد نوشتم الان شده دیگه یک کتاب الان میخوام هدرش رو مثل کتاب بکنم. دیدید که مثلا شماره های صفحه در صفحه های ذوج سمت راسته و در صفحه های فرد سمت چپ یا بلعکس میخوام یک همچین کاری بکنم تو تنظیماتش راهی برای این کارهست ؟

مرسی از همه.

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه بخوام یه فایل pdf که شامل عکس هم هست به word تبدیل کنم چه کار باید بکنم

داره خودمونی میشه Whansinnig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام

دوستان محترم من یک فایل وورد نوشتم الان شده دیگه یک کتاب الان میخوام هدرش رو مثل کتاب بکنم. دیدید که مثلا شماره های صفحه در صفحه های ذوج سمت راسته و در صفحه های فرد سمت چپ یا بلعکس میخوام یک همچین کاری بکنم تو تنظیماتش راهی برای این کارهست ؟

مرسی از همه.
    سلام ،
    با اجازه ی دوستان ...
    در ورد 2007 از مسیر :
    Insert>page number>bottom of page
    که در این صورت شماره ها در پایین صفحه نمایش داده می شوند ، چپ یا راست چین بودن را همانجا می توانید در فرمت های پیشنهادی ملاحظه کنید.
    البته می تواند بالای صفحه و یا هرجای دیگر صفحه که مدنظر دارید شماره ها را لحاظ کنید.
    برای تفاوت صفحات زوج و فرد ؛ با فعال سازی header یا footer در صفحه ی فرد :
    Design> different odd and even page
    فعال سازی header یا footer در صفحه ی زوج:
    Design>page number >bottom of page
    در اینجا اگر شماره های صفحات فرد را راست چین بر گزیده اید ،این بار فرمت چپ چین را انتخاب کنید .
    Last edited by Whansinnig; 25-08-2011 at 12:26. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه Whansinnig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درود گرامیان،

احتمال می دادم سوالی که می خواهم بپرسم ، تکراری باشد اما هرچه جستجو کردم ؛ موردی نیافتم .
    پیشاپیش اگر تکراری است و یا سهل الوصل خواهشمندم ببخشایید وچنانچه میسر است، ممنون می شوم راهنمایی ام بدارید :

چگونه می توان یک عبارت را در متن چندین فایل ورد 2007 جستجو کرد ؟
    (امکانی که در ورد 2003 بود ... اما هرچه می جویم در ورد 2007 نمی یابم )
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •