تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 1126 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان هاردم چند روزی هست مشکل پیدا کرده و هر از گاهی قبل از بالا اومدن ویندوز یه صفحه اسکن دیسک که فقط یک درایو خاص رو اسکن میکرد که ربطی هم به درایو ویندوز نداشت رو اسکن میکرد و یه فایل بوت تو اون درایو میساخت و دلیلش رو نمیدونستم امروز چکش کرم اینجور که معلومه حالش بده .

3 راه دارم :

1 - اگر بشه تعمیرش کنم که بعید میدونم تعمیر بشه چون با نرم افزار های معمول تست کردم و نشد .
    2 - هارد رو بفروشم به یه دست دوم خر و یه نو بخرم و یه مبلغی هزینه کنم .
    3 - بدم گارانتی ( حدود 3 ماه از گارانتیش مونده )

چکار کنم ؟ بدم گارانتی چکار میکنن تعویض میشه ؟

چند روز پیش هارد رو دادم گارانتی 3 سوته برام یه نو فرستادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    مدیا هارد چیه بچه ها؟!
    تعمیرکار میگه مدیا هاردت خراب شده اطلاعاتش هم به هیچ وجه بر نمی گرده! درسته این حرفش؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مدیا هارد چیه بچه ها؟!
    تعمیرکار میگه مدیا هاردت خراب شده اطلاعاتش هم به هیچ وجه بر نمی گرده! درسته این حرفش؟

سلام .

به قاب آلومنیومی مشکی رنگ با همه محتویات داخش (به جز PCB) رو مجموعه هد و دیسک (Head and Disk Assembly) یا HDA یا مدیا مینامند .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با نشکر از دوستان به خصوص EXTREME
    اگه منظورتان در DEVICE MANEGER است خیر در ضمن با دستگاه دیگه هم همیتطوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با نشکر از دوستان به خصوص EXTREME
    اگه منظورتان در DEVICE MANEGER است خیر در ضمن با دستگاه دیگه هم همیتطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام .

به قاب آلومنیومی مشکی رنگ با همه محتویات داخش (به جز PCB) رو مجموعه هد و دیسک (Head and Disk Assembly) یا HDA یا مدیا مینامند .

ممنون.
    خوب حالا یعنی اطلاعاتم قابل بازیابی هست یا نه؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال سیگیت اکسپنشن 500 گیگ هست که از دیروز به سیستم وصل میکنم بالا نمیاد! چراغ روش روشن میشه و صدای ضعیفی مثل بوق قطع و وصل میشه. اما صدای چرخیدنش اصلا نمیاد.
    بنظرتون باید چیکار کرد؟ امیدی هست که اطلاعات پاک نشن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یک هارد اکسترنال 500 گیگ FloGlex دارم. هاردم رو به سیستمی که ویندوز 7 داره نصب میکنم هیچ مشکلی نداره و بالا میاد. اما دو تا پوشه نشون میده توی صفحه اصلی هارد که نمیدونم چی هستند و حذف هم نمیشن! با یکی شون زیاد ور رفتم یه قفل هم اومد روش!
    روی ویندوز ایکس پی کلا بالا نمیاد. یعنی یک هفته روی ویندوز ایکس پی بالا میاد و دو ماه بالا نمیاد! دلیلشم نمیدونم. فقط عکس هایی که مورد نیاز هست رو گرفتم و اینجا میزارم. نود 32 با آپدیت 2013 هم نصب دارم.

عکس از محیط ویندوز 7 و پاک کردن این دو فایل با اسم های عجیب:

عکس از محیط ویندوز ایکس پی و دیسک منیجمنت :

روی ویندوز ایکس پی هاردم با چنین شکلی و بدون اسم بالا میاد اما باز نمیشه و اگر روش کلیک کنم هنگ میکنه:

این مشکل من بود که دوست عزیزی راهنمایی کردن و گفتن مشکل از نود32 هست و فکر کنم هم مشکل از همون نود32 بود. به هر حال من الان دارم توی ویندوز 7 از هاردم استفاده میکنم. اما وقتی میخوام سیم هاردم رو بکشم safe remove کار نمیکنه و به من ارور میده که ویندوز نمیتونه در حالت امن هارد شما رو خارج کنه، یعنی دسترسی به هارد از ویندوز خارج میشه و درایو هارد هم ناپدید میشه اما همچنان چراغ هارد و موتور هارد روشن میمونه، دلیلش چی میتونه باشه؟
    اینو هم بگم که usb های لب تابم رو نصب نکردم و دی وی دی نصبش رو هم ندارم. و هاردم هم از usb 3 استفاده میکنه، یعنی امکانش هست دلیلش این باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    چون من یک هارد اکسترنال mypassport دارم که سرعت انتقال اطلاعاتش خیلی پایین هست با برنامه HDD REGENATOR اسکن خواستم کنم که از داخل ویندوز در 1 ساعت فقط 114 مگابایت اسکن کرد.دوباره سی دی BOOT اش را ساختم و خارج از محیط ویندوز این کار را انجام دادم.این دفعه این پیغام را داد:
    Hard drive is not ready!
    switch off your computer,then switch on to reset the system.After the system is reset,start the proccess again.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    If your sata contoroller works in ahci mode, change it to compatible ide mode(in the system Bios)
    می خواستم بدونم می شه لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.مدل MAINBOARD امم براتون می نویسم.. GIGABYTE-GA-945PL-S3

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.
    خوب حالا یعنی اطلاعاتم قابل بازیابی هست یا نه؟
    اگر تعمیرکار مورد نظر حرفه ای بوده و تجهیزات و دستگاههای مناسبی برای تعمیرات هارد داره به احتمال زیاد تشخیصش درست بوده . میتونید برای اطمینان به تعمیرکار دیگر مراجعه کنید .

این مشکل من بود که دوست عزیزی راهنمایی کردن و گفتن مشکل از نود32 هست و فکر کنم هم مشکل از همون نود32 بود. به هر حال من الان دارم توی ویندوز 7 از هاردم استفاده میکنم. اما وقتی میخوام سیم هاردم رو بکشم safe remove کار نمیکنه و به من ارور میده که ویندوز نمیتونه در حالت امن هارد شما رو خارج کنه، یعنی دسترسی به هارد از ویندوز خارج میشه و درایو هارد هم ناپدید میشه اما همچنان چراغ هارد و موتور هارد روشن میمونه، دلیلش چی میتونه باشه؟
    اینو هم بگم که usb های لب تابم رو نصب نکردم و دی وی دی نصبش رو هم ندارم. و هاردم هم از usb 3 استفاده میکنه، یعنی امکانش هست دلیلش این باشه؟
    1. توصیه میکنم در درجه اول نوع چیپست usb3 رو شناسایی کنید و درایور مناسب را دانلود کنید .
    2. این پیغام safely remove نشدن هارد نشاندهنده این هست که هارد توسط برنامه ای در حال استفاده هست . کلیه برنامه ها رو ببندید و سپس task manager را اجرا کنید و سپس از قسمت processes گزینه explorer را end task کنید . برای راه اندازی مجدد explorer از قسمت applications دکمه new task را بزنید و explorer را وارد کنید و بررسی کنید آیا میتونید safely remove کنید !؟
    3. برای خاموش هاردهای اکسترنال و همچنین فلش مموری ها در win7 میتونید از روش رجیستری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا از روش نرم افزاری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •