چند روز پیش هارد رو دادم گارانتی 3 سوته برام یه نو فرستادن![]()
چند روز پیش هارد رو دادم گارانتی 3 سوته برام یه نو فرستادن![]()
سلام
مدیا هارد چیه بچه ها؟!
تعمیرکار میگه مدیا هاردت خراب شده اطلاعاتش هم به هیچ وجه بر نمی گرده! درسته این حرفش؟
سلام .
به قاب آلومنیومی مشکی رنگ با همه محتویات داخش (به جز PCB) رو مجموعه هد و دیسک (Head and Disk Assembly) یا HDA یا مدیا مینامند .
![]()
با نشکر از دوستان به خصوص EXTREME
اگه منظورتان در DEVICE MANEGER است خیر در ضمن با دستگاه دیگه هم همیتطوره
با نشکر از دوستان به خصوص EXTREME
اگه منظورتان در DEVICE MANEGER است خیر در ضمن با دستگاه دیگه هم همیتطوره
ممنون.
خوب حالا یعنی اطلاعاتم قابل بازیابی هست یا نه؟
سلام
یه هارد اکسترنال سیگیت اکسپنشن 500 گیگ هست که از دیروز به سیستم وصل میکنم بالا نمیاد! چراغ روش روشن میشه و صدای ضعیفی مثل بوق قطع و وصل میشه. اما صدای چرخیدنش اصلا نمیاد.
بنظرتون باید چیکار کرد؟ امیدی هست که اطلاعات پاک نشن؟
این مشکل من بود که دوست عزیزی راهنمایی کردن و گفتن مشکل از نود32 هست و فکر کنم هم مشکل از همون نود32 بود. به هر حال من الان دارم توی ویندوز 7 از هاردم استفاده میکنم. اما وقتی میخوام سیم هاردم رو بکشم safe remove کار نمیکنه و به من ارور میده که ویندوز نمیتونه در حالت امن هارد شما رو خارج کنه، یعنی دسترسی به هارد از ویندوز خارج میشه و درایو هارد هم ناپدید میشه اما همچنان چراغ هارد و موتور هارد روشن میمونه، دلیلش چی میتونه باشه؟
اینو هم بگم که usb های لب تابم رو نصب نکردم و دی وی دی نصبش رو هم ندارم. و هاردم هم از usb 3 استفاده میکنه، یعنی امکانش هست دلیلش این باشه؟
سلام
چون من یک هارد اکسترنال mypassport دارم که سرعت انتقال اطلاعاتش خیلی پایین هست با برنامه HDD REGENATOR اسکن خواستم کنم که از داخل ویندوز در 1 ساعت فقط 114 مگابایت اسکن کرد.دوباره سی دی BOOT اش را ساختم و خارج از محیط ویندوز این کار را انجام دادم.این دفعه این پیغام را داد:
Hard drive is not ready!
switch off your computer,then switch on to reset the system.After the system is reset,start the proccess again.
---------------------------------------------------------------------------------------
If your sata contoroller works in ahci mode, change it to compatible ide mode(in the system Bios)
می خواستم بدونم می شه لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.مدل MAINBOARD امم براتون می نویسم.. GIGABYTE-GA-945PL-S3
اگر تعمیرکار مورد نظر حرفه ای بوده و تجهیزات و دستگاههای مناسبی برای تعمیرات هارد داره به احتمال زیاد تشخیصش درست بوده . میتونید برای اطمینان به تعمیرکار دیگر مراجعه کنید .
1. توصیه میکنم در درجه اول نوع چیپست usb3 رو شناسایی کنید و درایور مناسب را دانلود کنید .
2. این پیغام safely remove نشدن هارد نشاندهنده این هست که هارد توسط برنامه ای در حال استفاده هست . کلیه برنامه ها رو ببندید و سپس task manager را اجرا کنید و سپس از قسمت processes گزینه explorer را end task کنید . برای راه اندازی مجدد explorer از قسمت applications دکمه new task را بزنید و explorer را وارد کنید و بررسی کنید آیا میتونید safely remove کنید !؟
3. برای خاموش هاردهای اکسترنال و همچنین فلش مموری ها در win7 میتونید از روش رجیستری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا از روش نرم افزاری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)