سلام
مشخصات سیستم من :
pentium 4
Ram 512 mg
xp professional service pack 3
حجم درایو سی که ویندوز روش نصبه به صورت شمارش معکوس کم میشد تا اینکه به صفر رسید و وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم ویندوز بالا میومد ولی این پیغام میومد :
System error
Isass.exe
Insufficiant system resources exist to complete The API
یک سی دی ویندوز اکس پی سرویس پک 1 داشتم باهاش بوت کردم و repair کردم ولی چند تا از فایل ها رو نمی تونست کپی کنه من زدم روی Escape تا بقیه مراحل repair رو تموم کنه وقتی به آخر رسید ویندوز که بالا اومد دیگه اون ارور Isass.exe نیومد و تونستم لاگ این کنم ولی متوجه شدم که چون از سرویس پک 1 برای اینکار استفاده کردم مثل اولش کار نمی کنه . رفتم یک سی دی سرویس پک 3 تهیه کردم و دوباره repair کردم . مراحل repair بدون هیچ مشکل و اروری انجام شد . الان ویندوزم درست کار می کنه اما دو مشکل دارم .
1- اینترنت اکسپلور 8 رو که باز می کنم هنوز باز نشده بسته میشه و کار نمی کنه . در قسمت Ad Remove windws component روی next کلیک کردم و سی دی رو گذاشتم تا اینترنت اکسپلورر رو دوباره نصب کنم ولی مشکل هنوز هست و وقتی اجراش می کنم باز نمیشه
2 - اون مشکل کم شدن ظرفیت درایو سی همچنان هست . حتی درایو c رو clean هم کردم ولی تاثیری نداره . بنظر میاد ویروس باعث این مشکل میشه . آنتی ویروسم nod32 و آپدیت هم هست ولی ویروسی پیدا نمی کنه .
لطفا در مورد این دو مشکل منو راهنمایی کنید . آیا راهی هست که بدون اینکه ویندوز ور نصب مجدد بکنم اینترنت اکسپلور درست بشه و مشکل کم شدن حجم درایو c برطرف بشه ؟
اگر تنها راه برطرف کردن این دو مشکل نصب مجدد ویندوز هست لطفا بگین آموزش گام به گام نصب xp proffecional service pack 3 رو از کجا می تونم تهیه کنم . برام مهمه که درایو های دیگه ام فرمت نشن