تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 800 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    مشخصات سیستم من :
    pentium 4
    Ram 512 mg
    xp professional service pack 3
    حجم درایو سی که ویندوز روش نصبه به صورت شمارش معکوس کم میشد تا اینکه به صفر رسید و وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم ویندوز بالا میومد ولی این پیغام میومد :
    System error
    Isass.exe
    Insufficiant system resources exist to complete The API
    یک سی دی ویندوز اکس پی سرویس پک 1 داشتم باهاش بوت کردم و repair کردم ولی چند تا از فایل ها رو نمی تونست کپی کنه من زدم روی Escape تا بقیه مراحل repair رو تموم کنه وقتی به آخر رسید ویندوز که بالا اومد دیگه اون ارور Isass.exe نیومد و تونستم لاگ این کنم ولی متوجه شدم که چون از سرویس پک 1 برای اینکار استفاده کردم مثل اولش کار نمی کنه . رفتم یک سی دی سرویس پک 3 تهیه کردم و دوباره repair کردم . مراحل repair بدون هیچ مشکل و اروری انجام شد . الان ویندوزم درست کار می کنه اما دو مشکل دارم .
    1- اینترنت اکسپلور 8 رو که باز می کنم هنوز باز نشده بسته میشه و کار نمی کنه . در قسمت Ad Remove windws component روی next کلیک کردم و سی دی رو گذاشتم تا اینترنت اکسپلورر رو دوباره نصب کنم ولی مشکل هنوز هست و وقتی اجراش می کنم باز نمیشه
    2 - اون مشکل کم شدن ظرفیت درایو سی همچنان هست . حتی درایو c رو clean هم کردم ولی تاثیری نداره . بنظر میاد ویروس باعث این مشکل میشه . آنتی ویروسم nod32 و آپدیت هم هست ولی ویروسی پیدا نمی کنه .
    لطفا در مورد این دو مشکل منو راهنمایی کنید . آیا راهی هست که بدون اینکه ویندوز ور نصب مجدد بکنم اینترنت اکسپلور درست بشه و مشکل کم شدن حجم درایو c برطرف بشه ؟
    اگر تنها راه برطرف کردن این دو مشکل نصب مجدد ویندوز هست لطفا بگین آموزش گام به گام نصب xp proffecional service pack 3 رو از کجا می تونم تهیه کنم . برام مهمه که درایو های دیگه ام فرمت نشن

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام .من با جوابی که محمدجان دادند عمل کردم اما یک اشتباه کردم که در manage ‎مای کامپیوتر user ‎راپاک کردم والان با administatorویندوز بالا میاد میگم کسی میتونه کمک کنه که ویندوز با همان user ‎خالی بالا بیاد .اگر میشود راه دیگری رابگید اخه من یک user ‎جدید درست کردم اما موقع بالا امدن ویندوز هم adminstator ‎هست و هم user ‎که باید یکی را امتحان کنی اما قبلا فقط موقع هایبرنت user ‎بود و adminstatorوجود نداشت ومن یوزر جدیدی را که ساختم را حذف کردم والان با administator ‎ویندوز بالا میاد ایا کسی هست که راهنمایی کنه که ویندوز مانند قبل فقط user ‎داشته باشد وadministator ‎نباشد
    نرم افزار زیر رو دانلود و نصب کن . سپس در سمت چپ نرم افزار در قسمت روی Logon کلیک کن .

سپس در سمت راست تیک گزینه ی Show Administrator on Welcome Screen رو بردار :

دانلود نرم افزار :

http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=15203&d=1218391359

سلام
    من چند وقته یه مشکل جالب دارم ساعت ویندوزم تغییر میکنه بعضی وقتها تو قسمت Date and time هم گزینه هاش تیک نداره
    و یه سئوال دیگه کسی میدونه این گزینه بی اسم و نشون توی Start up چیه؟

پست زیر رو ببین :

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4929138&postcount=2

مسیر رجیستری رو که جلوش نوشته دنبال کن و بذارش اینجا تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

سلام
    مشخصات سیستم من :
    pentium 4
    Ram 512 mg
    xp professional service pack 3
    حجم درایو سی که ویندوز روش نصبه به صورت شمارش معکوس کم میشد تا اینکه به صفر رسید و وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم ویندوز بالا میومد ولی این پیغام میومد :
    System error
    Isass.exe
    Insufficiant system resources exist to complete The API
    یک سی دی ویندوز اکس پی سرویس پک 1 داشتم باهاش بوت کردم و repair کردم ولی چند تا از فایل ها رو نمی تونست کپی کنه من زدم روی Escape تا بقیه مراحل repair رو تموم کنه وقتی به آخر رسید ویندوز که بالا اومد دیگه اون ارور Isass.exe نیومد و تونستم لاگ این کنم ولی متوجه شدم که چون از سرویس پک 1 برای اینکار استفاده کردم مثل اولش کار نمی کنه . رفتم یک سی دی سرویس پک 3 تهیه کردم و دوباره repair کردم . مراحل repair بدون هیچ مشکل و اروری انجام شد . الان ویندوزم درست کار می کنه اما دو مشکل دارم .
    1- اینترنت اکسپلور 8 رو که باز می کنم هنوز باز نشده بسته میشه و کار نمی کنه . در قسمت Ad Remove windws component روی next کلیک کردم و سی دی رو گذاشتم تا اینترنت اکسپلورر رو دوباره نصب کنم ولی مشکل هنوز هست و وقتی اجراش می کنم باز نمیشه
    2 - اون مشکل کم شدن ظرفیت درایو سی همچنان هست . حتی درایو c رو clean هم کردم ولی تاثیری نداره . بنظر میاد ویروس باعث این مشکل میشه . آنتی ویروسم nod32 و آپدیت هم هست ولی ویروسی پیدا نمی کنه .
    لطفا در مورد این دو مشکل منو راهنمایی کنید . آیا راهی هست که بدون اینکه ویندوز ور نصب مجدد بکنم اینترنت اکسپلور درست بشه و مشکل کم شدن حجم درایو c برطرف بشه ؟
    اگر تنها راه برطرف کردن این دو مشکل نصب مجدد ویندوز هست لطفا بگین آموزش گام به گام نصب xp proffecional service pack 3 رو از کجا می تونم تهیه کنم . برام مهمه که درایو های دیگه ام فرمت نشن
    تاپیک زیر رو نگاه کن :

http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2128853

برای مشکل کم شدن ظرفیت درایو :

http://www.4shared.com/file/7G1jyFc0/ATF-Cleaner.html

موفق باشید

3. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چرا داخل سون هراز گاهی restore pointها می پرن؟!
    یعنی وقتی می خوای ریستور کنی میگه re.point موجود نیست؟
    سیستم هم پاکه، ویروسی نی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی بابت جوابتون این نتیجش:
    راجب سئوال دوم اون گزینه داخل Start up ویروسه؟ راستی وقتی تو Task manager گزینه New task و بعد Explorer میزنم My document اجرا میشه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مرسی بابت جوابتون این نتیجش:
    راجب سئوال دوم اون گزینه داخل Start up ویروسه؟ راستی وقتی تو Task manager گزینه New task و بعد Explorer میزنم My document اجرا میشه!

پیشنهاد می کنم با یکی از برنامه های مدیریت startup خیال خودتون را راحت کنید...

حذف ، مسیر ، و تنظیمات بسیاری در اختیار شما خواهد بود.

Startup Manager

Startup Defende

startup control panel
    Last edited by shahedi; 17-10-2010 at 18:58.

7. 2 کاربر از shahedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

چرا داخل سون هراز گاهی restore pointها می پرن؟!
    یعنی وقتی می خوای ریستور کنی میگه re.point موجود نیست؟
    سیستم هم پاکه، ویروسی نی!
    با سلام

اول اینکه کاش توی انجمن مربوط به خودش میپرسیدید

ویندوز 7

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -----
    شما یعنی ریستور پوینت میسازید دستی و بعد که میخواید برگردید نیست؟!

موفق باشید.

9. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تاپیک زیر رو نگاه کن :

http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2128853

برای مشکل کم شدن ظرفیت درایو :

http://www.4shared.com/file/7G1jyFc0/ATF-Cleaner.html

موفق باشید
    ممنون از پاسخ سریعت
    قبلا با C Cleaner درایو رو کلین کرده بودم تاثیری نداشت . این برنامه ATF-Cleaner رو هم اجرا کردم اما مشکل کم شدن درایو سی همچنان هست . به جز این اینترنت اکسپلورم هم هنوز باز نمیشه . اگر تنها راه برطرف کردن این دو مشکل ، نصب مجدد ویندوز هست لطفا بگید آموزش گام به گام نصب اکس پی سرویس پک 3 رو از کجا تهیه کنم . نمی خوام اشتباهی بکنم که درایو های دیگه ام فرمت بشن .

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ سریعت
    قبلا با C Cleaner درایو رو کلین کرده بودم تاثیری نداشت . این برنامه ATF-Cleaner رو هم اجرا کردم اما مشکل کم شدن درایو سی همچنان هست . به جز این اینترنت اکسپلورم هم هنوز باز نمیشه . اگر تنها راه برطرف کردن این دو مشکل ، نصب مجدد ویندوز هست لطفا بگید آموزش گام به گام نصب اکس پی سرویس پک 3 رو از کجا تهیه کنم . نمی خوام اشتباهی بکنم که درایو های دیگه ام فرمت بشن .
    آموزش نصب ويندوز xp

کد:
    آموزش تصویري نصب ويندوز xp

کد:

12. 4 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چگونه می توان فهمید که تا کنون آیا فلش مموری به سیستم وصل شده است یا خیر
    آیا در ویندوز ثبت میشود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به نظرتون چطوری میتونم این ارور رو حل کنم و اسم درایوامو درست کنم یعنی توی سون درست میشن اما توی xp برعکسن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •