اصلا تایید نمی شود .
دوربینهای سری W سونی ، از بی کیفیت ترین دوربینهای بازارند . عکسهای تار و افتضاح این دوربین رقیب ندارد .
سایت Photographyblog امتیاز کیفیت عکس آن را 2.5 از 5 داده است .
اصلا تایید نمی شود .
دوربینهای سری W سونی ، از بی کیفیت ترین دوربینهای بازارند . عکسهای تار و افتضاح این دوربین رقیب ندارد .
سایت Photographyblog امتیاز کیفیت عکس آن را 2.5 از 5 داده است .
قیمت این دوربین چنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایت آفومار ( نمایندگی کانن ) 388.000 تومان ذکر شده است .
چند روز ديگه نمايشگاه فتوكنيا است.صبر كن ببينيم شركت ها چي رو ميكنند.
من گفتم بدنه خيلي مهم نيست و بايد بعد از چند سال عوض بشه مهم لنز هاست كه بايد نگه داري.
سلام
من مدتیه که توی یک آتلیه به عنوان عکاس کار میکنم . البته تخصص زیادی ندارم فقط در حد تنظیم شاتر و دیاف و مدل دادن .
دوستان و آشنا ها میگن اگه خودت یک آتلیه کوچیک بزنی ما دوستانمون رو معرفی میکنیم و .... از این حرفا .
دوربینی که توی اون آتلیه کار میکنم nikon d80 هستش . می خواستم ببینم حدود قیمتش چنده ؟
یا یک دوربینی که بدرد این کاری که گفتم بخوره چیه ؟ البته قیمت بالا نمی خوام که اگه کارم نگرفت به عنوان دوربین شخصی استفاده کنم و زیاد دلم نسوزه ؟
ممنون پس تا اون نمایشگاه صبر میکنم.
فقط اخبار اون نمایشگاه رو از کجا میشه پیگیری کرد؟
سایتی چیزی ندارن؟
خبر عرضه مدلهای جدید در نمایشگاه فتوکینا در سایت dpreview.com ارائه خواهد شد.
Nikon D80 مدل مربوط به سال 2006 است که تولیدش متوقف شده . مدل جایگزین آن D90 است.
مدلهای پیشنهادی Nikon D90 با قیمت حدود 1.200.000 و Canon EOS-550D با قیمت 1.070.000 (گارانتی آفومار) و Canon EOS-500D با قیمت 840.000 تومان (گارانتی آفومار) است. البته مدلهای Canon را می توان با گارانتی های متفرقه با مبلغ کمتر خرید.
دوست عزیز اول تشکر میکنم بابت جوابتون به سوالم. جوابتون هم خوشحالم کرد و هم ناراحت چون دوست داشتم این دوربین این نقص رو نداشت.
اما در مورد سری دبلیو من خودم اطلاع دارم که این سری بی کیفیت ترین سری سونی هست اما این مدل w370 بین همه دوربین های سری دبلیو عکسهای قابل قبولی داره. من عکسهای همه دوربین های مد نظرم رو دانلود می کنم و بررسی میکنم و عکسهای این مدل راضی کننده بود. اونم فکر میکنم بدلیل سی سی دی جدیدیه که سونی به تازگی روی دوربین های جدید دبیلو معرفی کرده و هم به دلیل لنز نسبتا بزرگ این مدله. و الا من تایید میکنم که سری دبیلو بی کیفیت ترین سری دوربین های سونیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)