نه دوست عزیز من در طول روز با سرعت 480 کیلوبایت دانلود می کنم. مشکل کشش خط نیست. شب ها رو 250 قفل می شه و بالاتر نمی ره. هر شب تا 4/5 گیگ دانلود دارم.
نه دوست عزیز من در طول روز با سرعت 480 کیلوبایت دانلود می کنم. مشکل کشش خط نیست. شب ها رو 250 قفل می شه و بالاتر نمی ره. هر شب تا 4/5 گیگ دانلود دارم.
قدیم شاید اینطوری بوده چون فن آوا کمتر شناخته شده نسبت به شرکت های دیگه و دیرتر به روز شده
واسه همین تا قبل اینکه یوزرهای شرکت های دیگه کوچ کنن باز بود و شب ها بیشتر هم میگرفت ولی الان اگه مرکز مخابراتی خلوت هم باشه نمیشه
چون خوشون گفتن مهم نیست روز رو چند ببندن خود اکانتینگ سرویس هر چی که باشه شب محدود میکنن
به صورت زیر
512 رو 1 مگ محدود میشه : سرعت نهایت با حساب نوسان 120
1 مگ رو 1.5 شب ها محدود میشه " با حساب نوسان 190
2 مگ هم رو همون مقدار با حسبا نوسان : 245/250
شیطــونه میگه این ماه 2 مگ محدود رو بگیرما![]()
سلام
فناوا از لحاظ پینگ چطوره ؟؟ بدرد گیم میخوره؟؟(اگه ممگنه یه تست با 8888 بذارید)
سرویسهای 1 و 2 مگ محدود رو روی چند میبندن؟؟
سرویس 1 مگ نامحدود تا چقدر سرعت دانلود میده؟؟
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن بالاخره سرعت شبانه 120 هست یا 190 ؟![]()
پس فرق 2 تا سرویس 1 مگ نامحدودی که داره چیه که قیمتشون فرق میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bu میشه Bronze Unlimited
Gu میشه Gold Unlimited
که توی ضریب اشتراک فرقشون هست
مثلا 1 مگ Gu سرعت دانلودش تا 200 میره که از نظر قیمت 2 مگ Bu به صرفه تر هست![]()
این بخش ترافیک مصرفی نمیخواد درست بشه؟ همش این پیام رو میده:
کاربر گرامی، متاسفانه نرم افزار در اجرای عملیات مورد نظر شما با خطا روبه رو شده است، لطفا با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)