سلام
بعد از نصب بازی jericho با این پیغام مواجه میشم لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
![]()
سلام
بعد از نصب بازی jericho با این پیغام مواجه میشم لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
![]()
متاسفانه مطمئن نيستم!
اين بازي يه سري مشكلاتي داشت مثل سيو نشدن بازي يا همين مشكل دوربين كه شما مي گي ولي نمي دونم پچ هايي كه اومده مشكلت رو حل مي كنه يا نه!
نرم افزاري چيزي نصب كردي؟ فن كامپيوترت سالمه؟ دماي cpu رو چك كن ببين مشكلي نداره
مشخصات سيسمت؟
Last edited by Ar@m; 16-09-2008 at 22:32.
آقا این بازی my horse and me اصلا فایل ایمیجی توش نیست که با این روش بخوایم اجراش کنیم...!![]()
يا اصلا كرك بازي رو نريختي يا مشكل كرك داره
مي توني از برنامه هاي virtual os استفاده كني و ويندوز مورد نظرت رو بدون نصب اجرا كني مثل virtual box يا VMWare
اين بازي بايد كرك بشه تو تاپيك زير درخواست بدين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Splinter Cell Chaos Theory رو نصب کردم ولی وقتی فایل اجرایی رو باز میکنم ، بازی اجرا نمیشه ! (»
)
درضمن من قبلا این بازی رو روی سیستمم نصب کرده بودم مشکلی نداشت ولی الان که نصب میکنم با این مشکل رو به رو میشم .
لطفا زودتر کمکم کنید !
آقا این بازی my horse and me رو کسی میدونه چطور باید اجرا کرد؟ کرک نداره تو دی وی دیش... موقع اجرا میگه سی دی رو توی درایو بذارید...
هیچ ایمیجی هم توش نیست که بشه با daemon اجراش کرد...
ممنون...
اين بازي باگ داره منم همين مشكلو داشتم
بايد پچ بازي رو نصب كنيد تا درست بشه
براي گرفتن كرك اينجا درخواست بديد :آقا این بازی my horse and me رو کسی میدونه چطور باید اجرا کرد؟ کرک نداره تو دی وی دیش... موقع اجرا میگه سی دی رو توی درایو بذارید...
هیچ ایمیجی هم توش نیست که بشه با daemon اجراش کرد...
ممنون...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار که نه.مثلا چه نرم افزاری.فن هم سالمه.دمای سی پی یو هم رو 40 و 45 هست.نرم افزاري چيزي نصب كردي؟ فن كامپيوترت سالمه؟ دماي cpu رو چك كن ببين مشكلي نداره
من بازی grid رو در کامپیوتر نصب کردم وکرک اونو کپی کردم ولی توی بازی نمیره باید چیکار کنم؟
روي فايل اجرايي اصلي بازي راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows xp service pack 2 روانتخاب كن و ok كن
روي شورتكات بازي راست كليك كن برو به properties و run as an administrator رو انتخاب كن
مشخصات سيستمت رو بگو
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)