آیا میشه از طرف دیگه به سیم کارت10 هزار تومانی زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
آیا میشه از طرف دیگه به سیم کارت10 هزار تومانی زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
آخه چرا SMS های ارسالی از خارج کشور نمیرسه به ایرانسل؟؟![]()
بله جایزه هم برقراره
آخرین مهلت پایان روز 26 شهریور
توی تمامه شهر ها از طزق پست میاد
برای پیگیری راه داره - تماس با شماره 140 و 130
جشنواره 26 شهریور تمام میشه
اگر اعتباری را تا حداکثر 26 شهریور طرحی فعال کنید تا 26 مهر ادامه داره اما دائمی ها 26 شهریور تمامه
انشا ا...
اینم یه بی تی اس ایرانسل توی شیراز
![]()
Last edited by 1001; 15-01-2008 at 14:08.
خیر
هیچ تماس دریافتی و ارسالی میسر نیست
نه عزيز هر شهري فرق داره تو شهر ما فقط يكي از اين دكلهاي شبكه اي هست بقيه مثل دكل هاي تاليايي هستند كه دوستان عكسش رو تو چند صفحه پيش گذاشته بودن
اينجا همه دكلهاي استوانه اي هستند
تا اونجايي كه من فهميدم اين دكلهاي شبكه اي يه جورايي دكلهاي مركزي و اصلي ايرانسل هستند
من تا امروز 1.5 گیگ با ایرانسل دانلود کردم!
باسه من در حدود 1 ماه رسیده به 4 گیگ
4 * 1024 = 4096
4096 * 1024 = 4194304
4194304 * 1.5 = 6291456
یعنی من باید 6,291,456 تومن میدادم ؟
دوست عزیز مون آقا شاهین با راست کلیک و دیگه نمی دونم کیا یه سایت برای هواداران و طرح مسائل ایرانسل زدند
هر چند کارشون خوبه و جای قدر دانی داره ... اما چند نکته ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- آیا مباحث ایرانسل به تنهایی کشش لازم برای راه اندازی یه سایت رو داره ...
2- اینجوری آدم گیج میشه که مطلبش رو اینجا بگه یا اونجا ....
3- اگه اون سایت هم به فعالیت مناسب برسه باز به نظر میرسه مطالب باید اینجا هم گفته بشه چون اونجا بیشتر طرفداران ایرانسل میان و اینجا همه کسانی که به سایت p30world میان ممکنه یه سر به این تاپیک بزنن
در هر صورت کار خوبیه ... باید کمی عادت کنیم ... کم کمک سایت خوبی خواهد شد ... خدا کنه مثل سایت ایرانسل دیر به دیر آپ نشه ...
آپدیتش که توسط یک نفر نیست
به نظر من اونجا قدرت مانور بیشتر میشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)