بهترین کانتر یک و هفته. نه از این جور مشکلات داره نه دنگ و فنگیه. کلی باگ خفن هم داره
کسی بلد نیست چه جوری میشه کانتر سورس رو تو گارنا بازی کرد؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
بهترین کانتر یک و هفته. نه از این جور مشکلات داره نه دنگ و فنگیه. کلی باگ خفن هم داره
کسی بلد نیست چه جوری میشه کانتر سورس رو تو گارنا بازی کرد؟
چطور شد بقیه دوستان میگفتند 1.6 بهترینه
شما میگین 1.7
سلام
من Sxe رو دانلود کردم
ولی وقتی بازش میکنم کانتر نمیاد!
یا باید برنامه آنتی چیت باز باشه یا کانتر!
چی کار کنم؟
بابا از دعای خیر ما دور نمیمونید تو رو خدا بدید دیگه![]()
بستیگ داره چه جوری بهش نگاه کنی. اگه آدم بخواد با ضعیف تر از خودش بازی کنه 1.7. اگه بخواد بازیشو قوی تر کنه 1.6.
اما من با 1.7 بیشتر حال میکنم. من از بچگی عادت نداشتم منصفانه بای کنم برا همین دل و روز خوشی از 1.6 ندارم. چون باگاش رو گرفتن. من از کانتر 1.7 حدود چهارصد تا باگ بلدم. چون از باگ ها استفاده میکنم برا همین برنده مشم همیشه. اما کانتر 1.6 خیلی از باگای ردیفش رو گرفتن. به خاطر همین جالب نیست به نظر من.
سلام
البته من کانتر سورس رو سیستم ندارم!
اما می تونید در سایت های dll فایل تون رو پیدا کنید.
لینک دانلود vguimatsurface.dll
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس بگو جریان چیه
حالا واسه ما که ضعیف هستیم همون 1.6 بهتره
پس بگو بعضیها چطور براحتی میبرند
از همین باگها استفاده میکنند
راستی بعضیها هستند نشونه را مثلا میزارند 1 متر بالاتر از سر و شلیک میکنند
و براحتی هم میکشند
و اکثرا هم هد شات میشه
این نشونه گیری خیلی بد قلق هست تو کانتر
باگ به عده ای از ایرادهای گیم گفته مبشه
البته برنامه ها هم باگ دارند
که اکثرا همه از باگ بدشون میاد و همیشه سعی در رفعش هستند
و بعضی وقتها هم خوب هست مثل دوستمون که اشاره کردند
Last edited by golmohammadi; 17-07-2010 at 20:38.
سلام
راهی هست که بشه اسم رو تو باری عوض کرد طوری که رنک ثابت بمونه؟
اون کد نشون دادن فریم ریت چیه؟
بعدش هم چند تا از این باگ ها رو بگید استفاده کنیم![]()
من چنین حرفی نزدم. من کی باشم که بخوام درمورد بقیه نظر بدم. کلا اولا که آدم میخواد کانتر بازی کنه باید کانتر سورس یا 1.6 بازی کنه چون بوت هاش خیلی قوی ترن. بعد که تو اونا حرفه ای شد آدم باید بره 1.7. باگ از سر و روی 1.7 میباره. اونی که شما گفتی یه باگ خیلی تابلو و معروفه. همون طور که گفتم حدود چهارصد تا باگ بلدم. اگه عمری باقی باشه اگه بقیه خواستن میگم. یه دونه باگ تمیز رو هم میگم برید حال کنید. اگه مگسی (Schim Scooter( (معروف به اسنایپ نقره ای) ورداشته باشید اگه به مچ پای حریف شلیک کنید هدشات میشه!
یه اعتراف کوچولو هم بکنم! من اگه بخوام مهارتی بازی کنم له میشم ولی هیچ وقت تو کانتر نمیبازم چون هی از باگ ها استفاده میکنم. شما هم اگه میخواستید بفهمید یارو از این جور آدمای دقله یا نه فقط ببینید که آیا ه پیشنهاد به ظاهر به نفع شما میده یانه. مثلا اگه گفت من ترور شما سی تی ولی m4 نباید داشته باشید مطمئن باشید از همون شغال هاست!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)