تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 752 اولاول ... 157557607647653654655656657658659660661667707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا تا سقف 20 تومن هدفون خوب هست چیزی؟
    هدفون های A4tech نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارند ولی همونطور که سالار عزیز گفت creative ep630 بهتره و با اختصاص بودجه بیشتر میتونید ep830 رو تهیه کنید.
    موفق و پیروز باشید.

2. 2 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی جای دیگه کسی جواب درستی نداد به من
    میخواستم یک لپ تاپ بخرم کاربردم هم فقط موسیقی و اینترنت هستش
    کدام برند و محصولش بهترین و بالاترین کیفیت خروجی صدا رو داره
    برای این که روند تاپیک به هم نخوره پیام خصوصی کنید
    ممنون میشم

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی جای دیگه کسی جواب درستی نداد به من
    میخواستم یک لپ تاپ بخرم کاربردم هم فقط موسیقی و اینترنت هستش
    کدام برند و محصولش بهترین و بالاترین کیفیت خروجی صدا رو داره
    برای این که روند تاپیک به هم نخوره پیام خصوصی کنید
    ممنون میشم
    با سلام
    ببخشين كه پيغام خصوصي نتونستم بدم چون با گوشي وصل شدم نشد.
    لپ تاپ هايي كه خروجي صداي خوبي داشته باشه بسيار كم هستن چند مدل hp و asus رو با اين مشخصات ديدم كه قيمتهاي خيلي زيادي هم داشتن ولي شما ميتونين بجاي صرف هزينه اضافي براي لپ تاپ يك مدل معمولي رو انتخاب كنين و بعد از اون با صرفه جويي كه در هزينه كردين يك كارت صوتي اكسترنال خوب ويا يك امپ پرتابل خوب كيفيت صدايي بمراتب بهتر از لپ تاپ مخصوص اين كار بدست بيارين.در مورد اينترنت هم تقريبا فرقي نميكنه چه مدل لپتاپي انتخاب كنين همشون قابليت استفاده اينترنت ضعيف ايران رو دارن.
    توضيحات تكميلي در باره امپ و صدا رو ميتونين اينجا دنبال كنين.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

با سلام
    ببخشين كه پيغام خصوصي نتونستم بدم چون با گوشي وصل شدم نشد.
    لپ تاپ هايي كه خروجي صداي خوبي داشته باشه بسيار كم هستن چند مدل hp و asus رو با اين مشخصات ديدم كه قيمتهاي خيلي زيادي هم داشتن ولي شما ميتونين بجاي صرف هزينه اضافي براي لپ تاپ يك مدل معمولي رو انتخاب كنين و بعد از اون با صرفه جويي كه در هزينه كردين يك كارت صوتي اكسترنال خوب ويا يك امپ پرتابل خوب كيفيت صدايي بمراتب بهتر از لپ تاپ مخصوص اين كار بدست بيارين.در مورد اينترنت هم تقريبا فرقي نميكنه چه مدل لپتاپي انتخاب كنين همشون قابليت استفاده اينترنت ضعيف ايران رو دارن.
    توضيحات تكميلي در باره امپ و صدا رو ميتونين اينجا دنبال كنين.
    خواهش میکنم علی جان
    پس اینطور که شما میفرمایید یک کارت صوتی بهم معرفی کنید که کیفیت صداش دیگه جای برای حرف باقی نگذاره
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خواهش میکنم علی جان
    پس اینطور که شما میفرمایید یک کارت صوتی بهم معرفی کنید که کیفیت صداش دیگه جای برای حرف باقی نگذاره
    ممنون
    بله البته بعدشم باز جايي براي حرف باقي خواهد بود و شايد نياز به امپ و كابل مناسب و .... من خودمم تو اين باتلاق صدا موندم و هر چقدر هم تلاش ميكنم باز هم بيشتر قرق ميشم .خدا اخر عاقبتمون رو بخير كنه.
    من دو مدل كارت صوتي اكسترنال خوب از creative و asus ديده بودم كه نميدونم هنوز هم تو اين وضعيت بازار ايران موجود هست يا نه يه تحقيقي انجام بدين من هم بعد از تعطيلات يه پرس و جوي ميكنم اگه بود كه خوبه اگه نشه يه امپ پرتابل خوب براتون پيدا ميكنيم انشا الله.فوروم مسائل حاشيه اي صدا رو هم مطالعه كنين خيلي مفيد هست و اساتيد نكات بينهايت با ارزشي رو در اختيارمون قرار دادن.
    موفق باشين 

8. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Ardalan_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام!
    من یه هدفون برای گوش دادن آهنگ میخوام!میخواستم ببینم نظرتون راجع به این دو تا چیه؟!

داره خودمونی میشه amirdave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من نظرات salar و آقا رضا رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که یه هدفون AKG 99 بخرم فقط اگه لطف کنین یک کارت صدا ترجیحا اینترنال (چون برای پی سی میخوام) و یک آمپ بهم معرفی کنین

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    متاسفانه هدفون energy system رو تابحال نديده بودم و هيچ مطلبي هم در بارش نخوندم.فكر نكنم مناسب موزيك باشه و با توجه به ميكروفون و مشخصاتي كه در بارش داده بيشتر براي تماس اينترنتي و چت مناسب هست.
    هدفون enzatec رو يه بار يه مدل ديگش رو تست كرده بودم كه اصلا توصيه نميكنم بخاطر صداي كاملا بسته و تو دماغي و تو ولوم بالا بسيار فركانسها بهم ميريزه و صداي بسيار تيز و ازار دهنده اي داره( البته ممكن مدلهاي ديگش متفاوت باشه)
    شما ميتونين با اين رنج قيمت هدفون akg k44 وبا كمي افزايش بودجه مدل k77 رو تهيه كنين كه صداي حرفه اي تر نسبت به اين هدفونهاي انتخابيتون دارن .موفق باشين

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من نظرات salar و آقا رضا رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که یه هدفون AKG 99 بخرم فقط اگه لطف کنین یک کارت صدا ترجیحا اینترنال (چون برای پی سی میخوام) و یک آمپ بهم معرفی کنین
    با سلام
    كارت صدا creative titanium hd توصيه ميشه ولي براي امپ هزينه مورد نظرتون رو اعلام كنين و اينكه امكان خريد از خارج ايران رو دارين؟ متاسفانه تنوع امپ داخل ايران بسيار كم هست و تعدادي هم كه موجودن با قيمتهاي خيلي بالايي عرضه ميشن.ولي كارت صوتي titanium hd قابليت درايو كامل k99 رو داره و فكر نكنم نياز به امپ باشه.

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirdave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام
    كارت صدا creative titanium hd توصيه ميشه ولي براي امپ هزينه مورد نظرتون رو اعلام كنين و اينكه امكان خريد از خارج ايران رو دارين؟ متاسفانه تنوع امپ داخل ايران بسيار كم هست و تعدادي هم كه موجودن با قيمتهاي خيلي بالايي عرضه ميشن.ولي كارت صوتي titanium hd قابليت درايو كامل k99 رو داره و فكر نكنم نياز به امپ باشه.
    آره درست میگه وقتی تو پستهای قبلیتون مطالعه کردم دیدم که این نوع هدفونها (معمولا زیر 200 هزار تومان )نیاز به آمپ ندارند
    سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه من به یک هدفون in ear هم نیاز دارم هدفونی که با پلیر cowon j3 به طور کامل درایو بشه و همین طور قیمتش بین 100 تا 150 باشه
    اگه کمک کنین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •