کولا اپلود اشنای اول یعنی همون مخابرات فقط تا 2 مگابایت اپلود میده یا اگه برم رو سرویس های دیگه سرعت اپلود بهتری میگیرم؟ منظورم از سرویس های دیگه رو همین خط تلفن هستا.
کولا اپلود اشنای اول یعنی همون مخابرات فقط تا 2 مگابایت اپلود میده یا اگه برم رو سرویس های دیگه سرعت اپلود بهتری میگیرم؟ منظورم از سرویس های دیگه رو همین خط تلفن هستا.
قطعی ندارم، فقط افت سرعت که مجبورم هر چند ساعت یکبار مودم رو خاموش روشن کنم
البته مواقعی که سرعت پایین میاد تو تنظیمات که نگاه میکنم SNR و ریت هیچ تغییری نکرده و فقط سرعت پایین میاد
اینم از وضعیت اسفناک خط ما ... جالبه همسایه خطش تا 20 مگو میکشه ..... اونم همسایه بالایی .. بنظرتون برقکار میتونه کاری کنه
محتوای مخفی: وضعیت خط
Last edited by 4amin; 10-04-2019 at 03:14.
این مربوط به فاصله مرکز مخابراتی هم هست کیفیت پایین خطوط و خود ISP هم به جای خود
شما بجای خط مستقیم از سر خط چند بار با سیم کوتاه از پریز خونه تست بگیر ببین بازم افت سرعت پیدا میشه؟
حتما ی چکی بگین بیان بزنن نویز خط بالاس بهتر از این باید باشه
مامور مخابرات اومد تست گرفت از سر خط گفت مشکلی نیست .... مشکل از سیم کشی داخلیه ....به یک مورد دیگه هم اشاره کرد و گفتش که اینجا کلی کابل reserve هستش .... ولی من دیگه خودم پیگیر نشدم .. الانم به یه برقکار زنگ زدم .. شاید بتونه مشکلمو حل کنه .
مشکل از سیمای ورودی بود و خودم حلش کردم
سلام من می خوام سیم کشی خونه عوض کنم سیم خوب چی بگیرم. سیم تلفن از نزدیک آسانسور بالا میاد و تعداد واحد های ساختمون زیاده
دوستان من نوسان snr خیلی شدید دارم ظهر ها روی 12 الی 13 هست ولی از ساعت 6 عصر ب بعد میاد زیر 10 و تا 7 نوسان داره البته موقعی هم ک snr بالا هست باز هم نوسان داره یعنی از 12 میاد رو 10 دوباره میره بالا ب علت این نوسان Snr خطاهای Crc فوق العاده بالا هست ب نظرتون چکار کنم
وضعیت خطم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی من رفتم سر خط ک داخل باکس کنتور برق سیم ها تقسیم شده بود را آوردم بیرون از باکس کنتور برق ولی باز هم هنوز این وضع هست خط اینترنتم هم جدا هست و هیچ تلفنی بش وصل نیست.
شرکتم هم صبانت هست قبلا شاتل داشتم ک کیفیت نتم نسبت ب اون موقع با ثبات تر شده ولی این Snr بدجور اذیت میکنه.
سلام
اگر مشکلی قطعی نت و افت سرعت ندارین دنبالش نرید بهتره.خط خودم بیشتر 6 مگ نمیکشه تازشم نویز 60 و کیفیت خط هم 10 هست بدون قطعی سال ها سال هست دارم استفاده میکنم و خیلی راه ها رو رفتم و نتیجه ای که بشه درستش کنم نشد که نشد
چون شما میگید همسایتون کیفیت خط بالاست احتمال داره اکسید یا همون زنگ زده باشه پریز و دوشاخه و یا احتمال داره حستی سیمی که دالخ دوشاخه و پریز دم در ترک برداشته و وقتی باز کنی پیچ نگهداری سیمو ممکنه خورده بشه تو دشتت و یا خیلی چیزای دیگه وقتی بری سروقتش و خوب و با دقت پیگیرش باشی انجام میشه ... چون تمام چیزایی که میگم رو خودم انجام داد و اگر این مورد سالم بود پس از پورت مخابراتته (تلفن ثابت)
البته تجهیزات شرکتها هم فرق میزاره تو کیفیت ولی نا در حد معجزه .در حد معمولی با تفاوت مثلا ده یا بیست درصد تغییر کیفیت خط
Last edited by hossein019940; 17-04-2019 at 22:11.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)