تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 3017 اولاول ... 15755760764765365465565665765865966066166770775711571657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سایت hidem.... هیچ کدوم از ای پی هاش کار نمیکنن دانلود منجر نمیتونه دانلود کنه اگه ای پی سالم با سرعت داری بفرست

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

بچه ها کی میدونه توی این قسمت باید چی رو بذاریم که بهتر باشه؟من او.لی رو روی Auto و دومی رو هم مثل عکسی که گذاشتم تنظیم میکنم.شما چی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

افت سرعت دارم شما ها هم دارین الان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان تو سایت مخابرات انگار زده بود 2 تا 7 صبح رایگان،جدیدا کردنش6؟راستی یکی بچه های قم که اینترنت مخابرات داره از Ve p n استفاده کرده بعد همش ارور 651 میداد رفته مخابرات میگه چون فلیتر شکن استفاده کردی اتومات قطع شده!!!(یعنی وی پی ممنوع)اینجا که اینطور نیست؟

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام
    دوستان خواهشا یکی کمک کنه واقعا کلافه شدم
    بنده مدتیه که اومدم ADSL مخابرات مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی گوشی تلفن رو بر میدارم و بعضی وقتها وقتی گوشی رو میذارم چراغ ADSL و Internet مودمم خاموش و روشن میشه درو اقع مودمم ریست میشه زنگ زدم پشتیبانی همونجایی که رفتم ثبت نام که خود مخابرات مرکزی هست و خونه مون تا اونجا چندتا خیابون بیشتر نیست پورتمو چک کرد خطمو چک کرد هیچکدوم مشکلی نداشتن گفتن تلفنت اتصالی داره تلفن همسایه رو گرفتم بازم مشکل پابرجاست دوتا اسپلیتر داشتم و بازم یه اسپلیترنو خریدم بازم مشکل پابرجاست خط تلفنم اصلا صدای خش نداره خود 117 که زنگ زدم برای خرابی گفت تلفنت در بهترین حالت ممکنه الان میگن سیم کشی خونه مشکل داره در صوتی که من از سیم کشی مطمئنم که سالمه یه نکته رو هم بگم که یه اسپلیتر قدیمی دارم که هیچ نوشته ای نداره و معلومه از اون اسپلیترهای پوکیده س وقتی اونو میذارم صدای خش توی گوشی تلفن به وضوح شنیده میشه منتها وقتی گوشی رو برمیدارم یا میذارم مودمم اصلا ریست نمیشه و همه چی اوکی هست ولی بعضی وقتها هم قاطی میکنه و قطع میشه لطفا یکی از دوستان یه راه حلی جلو پام بذاره شنیدم میگن که ممکنه کابل دیتا و تلفن رو جابه جا زدن که به مسئول اونجا گفتم گفت نه درسته از این لحاظ مشکلی نداره کلا کلافه شدم اساسی.Help ME Please

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    دوستان خواهشا یکی کمک کنه واقعا کلافه شدم
    بنده مدتیه که اومدم ADSL مخابرات مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی گوشی تلفن رو بر میدارم و بعضی وقتها وقتی گوشی رو میذارم چراغ ADSL و Internet مودمم خاموش و روشن میشه درو اقع مودمم ریست میشه زنگ زدم پشتیبانی همونجایی که رفتم ثبت نام که خود مخابرات مرکزی هست و خونه مون تا اونجا چندتا خیابون بیشتر نیست پورتمو چک کرد خطمو چک کرد هیچکدوم مشکلی نداشتن گفتن تلفنت اتصالی داره تلفن همسایه رو گرفتم بازم مشکل پابرجاست دوتا اسپلیتر داشتم و بازم یه اسپلیترنو خریدم بازم مشکل پابرجاست خط تلفنم اصلا صدای خش نداره خود 117 که زنگ زدم برای خرابی گفت تلفنت در بهترین حالت ممکنه الان میگن سیم کشی خونه مشکل داره در صوتی که من از سیم کشی مطمئنم که سالمه یه نکته رو هم بگم که یه اسپلیتر قدیمی دارم که هیچ نوشته ای نداره و معلومه از اون اسپلیترهای پوکیده س وقتی اونو میذارم صدای خش توی گوشی تلفن به وضوح شنیده میشه منتها وقتی گوشی رو برمیدارم یا میذارم مودمم اصلا ریست نمیشه و همه چی اوکی هست ولی بعضی وقتها هم قاطی میکنه و قطع میشه لطفا یکی از دوستان یه راه حلی جلو پام بذاره شنیدم میگن که ممکنه کابل دیتا و تلفن رو جابه جا زدن که به مسئول اونجا گفتم گفت نه درسته از این لحاظ مشکلی نداره کلا کلافه شدم اساسی.Help ME Please
    در مسیر مودم هم از اسپلیتر استفاده میکنی؟اگه آره ... اسپلیتری که سر راه مودمت گذاشتی بردار ببین حل میشه یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1 مگ نامحدود

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

در مسیر مودم هم از اسپلیتر استفاده میکنی؟اگه آره ... اسپلیتری که سر راه مودمت گذاشتی بردار ببین حل میشه یا نه
    آقا همه کاری کردم مثلا یه دوشاخه ی دو سکوته برای پریز تلفن خریدم اومدم یه سیم رو ازسوکت اول به مودم مستقیم زدم سیم بعدی رو از سوکت دوم به اسپلیتر و گوشی تلفن زدم بازم همین آشه و همین کاسه برعکسش کردم حل نشد!!!

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شایدم قندشکنت داخلیه یه وقت از اون کارا باش نکنی گیر بیفتی

راستی اگه اپلودت فیکه الان از هر سروری که بگیری همین قدر میده یا فقط از سرور خود قندشکن؟
    نه داخلی نیست اسپید تست قاط زده , کلا امروز همه چیز قاط زده
    از کدوم کارا؟
    آپلود با همه سرورا همونقدره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

بچه ها نت من قاط زده. واسه شما هم اینجوریه ؟

512 نامحدود

11. این کاربر از hexor007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •