سایت hidem.... هیچ کدوم از ای پی هاش کار نمیکنن دانلود منجر نمیتونه دانلود کنه اگه ای پی سالم با سرعت داری بفرست
سایت hidem.... هیچ کدوم از ای پی هاش کار نمیکنن دانلود منجر نمیتونه دانلود کنه اگه ای پی سالم با سرعت داری بفرست
بچه ها کی میدونه توی این قسمت باید چی رو بذاریم که بهتر باشه؟من او.لی رو روی Auto و دومی رو هم مثل عکسی که گذاشتم تنظیم میکنم.شما چی؟
افت سرعت دارم شما ها هم دارین الان
دوستان تو سایت مخابرات انگار زده بود 2 تا 7 صبح رایگان،جدیدا کردنش6؟راستی یکی بچه های قم که اینترنت مخابرات داره از Ve p n استفاده کرده بعد همش ارور 651 میداد رفته مخابرات میگه چون فلیتر شکن استفاده کردی اتومات قطع شده!!!(یعنی وی پی ممنوع)اینجا که اینطور نیست؟
سلام
دوستان خواهشا یکی کمک کنه واقعا کلافه شدم
بنده مدتیه که اومدم ADSL مخابرات مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی گوشی تلفن رو بر میدارم و بعضی وقتها وقتی گوشی رو میذارم چراغ ADSL و Internet مودمم خاموش و روشن میشه درو اقع مودمم ریست میشه زنگ زدم پشتیبانی همونجایی که رفتم ثبت نام که خود مخابرات مرکزی هست و خونه مون تا اونجا چندتا خیابون بیشتر نیست پورتمو چک کرد خطمو چک کرد هیچکدوم مشکلی نداشتن گفتن تلفنت اتصالی داره تلفن همسایه رو گرفتم بازم مشکل پابرجاست دوتا اسپلیتر داشتم و بازم یه اسپلیترنو خریدم بازم مشکل پابرجاست خط تلفنم اصلا صدای خش نداره خود 117 که زنگ زدم برای خرابی گفت تلفنت در بهترین حالت ممکنه الان میگن سیم کشی خونه مشکل داره در صوتی که من از سیم کشی مطمئنم که سالمه یه نکته رو هم بگم که یه اسپلیتر قدیمی دارم که هیچ نوشته ای نداره و معلومه از اون اسپلیترهای پوکیده س وقتی اونو میذارم صدای خش توی گوشی تلفن به وضوح شنیده میشه منتها وقتی گوشی رو برمیدارم یا میذارم مودمم اصلا ریست نمیشه و همه چی اوکی هست ولی بعضی وقتها هم قاطی میکنه و قطع میشه لطفا یکی از دوستان یه راه حلی جلو پام بذاره شنیدم میگن که ممکنه کابل دیتا و تلفن رو جابه جا زدن که به مسئول اونجا گفتم گفت نه درسته از این لحاظ مشکلی نداره کلا کلافه شدم اساسی.Help ME Please
در مسیر مودم هم از اسپلیتر استفاده میکنی؟اگه آره ... اسپلیتری که سر راه مودمت گذاشتی بردار ببین حل میشه یا نه
آقا همه کاری کردم مثلا یه دوشاخه ی دو سکوته برای پریز تلفن خریدم اومدم یه سیم رو ازسوکت اول به مودم مستقیم زدم سیم بعدی رو از سوکت دوم به اسپلیتر و گوشی تلفن زدم بازم همین آشه و همین کاسه برعکسش کردم حل نشد!!!
نه داخلی نیست اسپید تست قاط زده , کلا امروز همه چیز قاط زده
از کدوم کارا؟
آپلود با همه سرورا همونقدره
بچه ها نت من قاط زده. واسه شما هم اینجوریه ؟
512 نامحدود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)