تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 2605 اولاول ... 15755760764765365465565665765865966066166770775711571657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مدیر جان (ببخشید بزرگ ارتش داران) سایتی که 2 تا کانکشن فقط میده اگه بخوای با نت مخابرات بخصوص بعداز ظهر تا اخر شب دانلود کنی از یک پنجم پهنای باندت استفاده میکنی ولی با راهی که دوستمون گفتند با همون 2 تا کانکشن پهنای باند کامل رو داد!خوب این خیلی برای بچه هایی که پرمیوم ندارند بدرد میخوره چون تقریبا تمام سایتهای رایگان تنها 2 کانکشن میدن.
    اونی هم که شما میگید به ندرت اتفاق افتاده فقط من رود فایل رو دیدم که سرعت هر کانکشن رو روی 10 کیلو اورده بود.

بین این که با 16 کانشکن به اون سرعت برسی یا با 2 کانکشن به نظر شما فرقی نیست؟فرقش توی اینه که واسه 16 کانکشن شما باید حتما اکانت پرمیوم داشته باشی ولی 2 کانکشن رو تمام سرورهای رایگان میدن
    منظور من رو خوب متوجه نشدی...اگه محدودیت از طرف سرور اعمال بشه مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یک کانکش بهت میده حداکثر سرعت ممکن هم مثلا 60 حالا فرقی نمیکنه شما 512 یا کمتر داشته باشی که بشه حداکثر پهنای باندت چه 2 مگ داشته باشی!حالا این لینک رو با هر تحریم شکنی هم بری بازم همون حداکثر رو میگیری! سرور دیگه ممکنه محدودیت ها متفاوت باشه ... حرف من این بود که محدودیت سرعت از طرف سرور با این شیوه برطرف نمیشه!

بحث اینجا به این شکل که : لینک بدون محدودیت سرور و بدون IDM تک کانکشن ساعت 2 شب با حداکثر سرعت دانلود میشه همون لینک طول روز 20-30 هست!برای این راه حل بدین جز تغییر ip و https و ...

+
    اول اینکه اکانتهای این سایتها یا لیچر ها معمولا خیلی ارزون هستند چیزی در حد همون هزینه تحریم شکن!!بعدش هم خیر نیاز نیست حتما پرمیوم باشی برای 16 کانکشن!شما با IDM میتونی چند تا فایل رو همزمان بذاری برای دانلود از سرورهای مختلف!

مفهومه سرباز؟!

نهایتا این فقط یه نظره ممکنه این سرور تحریم شکن داخل ایران که کاملا رایگانم هست! هیچ مشکلی هم نداشته باشه چه دانلود چه وبگردی...

2. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرور داخلی الان خیلی گرون هر یک سرور با باند 15 گیگ حدود 40 50 در میاد ...... اون مثلا رم 256...
    فقط یک سری سرور تو یزد من دیدم با رم 512 و باند نامحدود حول 80 اینا بود ........ماهانه
    دیتا سنتر پارس و افرانت سرور دیدم که اصلا نگو

ولی جدیدا مخابرات با ای پی داخلی تایم اوت داره کمتر سرور دیدم نداشته مثل سرور سایت اپارت .... که مال مبنا نت ....
    همون ای پی که دوستمون گذاشت چک کنید تایم اوت داره ........
    Last edited by Fusi0n; 15-04-2013 at 10:05.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ارتباطات : تعرفه تلفن همراه با اجراي فاز دوم هدفمندي تغيير نمي‌کند / افزايش پهناي باند شبکه داخلي تا 15 روز ديگر

محمد حسن نامي با بيان اينکه براي تکميل طرح هاي نيمه تمام با شدت فعاليت ها را آغاز کرده ايم، افزود: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم يعني دو سال و نيم ديگر راه اندازي خواهد شد.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تأکيد بر اينکه اينترنت پاک نيز در کشور افزايش باند خواهد داشت، تصريح کرد: با افزايش درگاه هاي اينترنتي ديگر استفاده جرم آميز از اينترنت کاهش مي يابد.
    نامي از ثابت ماندن نرخ تعرفه مکالمه همراه اول بعد از هدفمندي يارانه ها خبر داد و گفت: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم راه اندازي خواهد شد.
    وي با بيان اين مطلب که تا ۱۵ روز ديگر افزايش باند براي شبکه داخلي اينترنت انجام مي شود افزود: محدوديتي نيز براي استفاده از اينترنت براي کاربران وجود ندارد فقط موارد مجرمانه در استفاده از شبکه جهاني کنترل خواهد شد.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به ثابت ماندن تعرفه تلفن همراه بعد از اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه تصريح کرد: با اجراي فاز دوم هدفمندي افزايشي در تعرفه ها اتفاق نمي افتد.
    نامي با يادآوري مشکلات رايتل، اپراتور سوم براي واردات تجهيزات مورد نياز،گفت: پيوست فرهنگي در اين زمينه در حال انجام است و اين در حال حاضر در اختيار شوراي عالي مجازي بوده تا تصميم گرفته و ما را با خبر کنند.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات يادآور شد: افزايش باند براي شبکه داخلي تا چند روز آينده انجام گرفته و استفاده کاربران بدون هيچ محدوديتي انجام مي شود.
    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

5. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ارتباطات : تعرفه تلفن همراه با اجراي فاز دوم هدفمندي تغيير نمي‌کند / افزايش پهناي باند شبکه داخلي تا 15 روز ديگر

محمد حسن نامي با بيان اينکه براي تکميل طرح هاي نيمه تمام با شدت فعاليت ها را آغاز کرده ايم، افزود: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم يعني دو سال و نيم ديگر راه اندازي خواهد شد.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تأکيد بر اينکه اينترنت پاک نيز در کشور افزايش باند خواهد داشت، تصريح کرد: با افزايش درگاه هاي اينترنتي ديگر استفاده جرم آميز از اينترنت کاهش مي يابد.
    نامي از ثابت ماندن نرخ تعرفه مکالمه همراه اول بعد از هدفمندي يارانه ها خبر داد و گفت: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم راه اندازي خواهد شد.
    وي با بيان اين مطلب که تا ۱۵ روز ديگر افزايش باند براي شبکه داخلي اينترنت انجام مي شود افزود: محدوديتي نيز براي استفاده از اينترنت براي کاربران وجود ندارد فقط موارد مجرمانه در استفاده از شبکه جهاني کنترل خواهد شد.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به ثابت ماندن تعرفه تلفن همراه بعد از اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه تصريح کرد: با اجراي فاز دوم هدفمندي افزايشي در تعرفه ها اتفاق نمي افتد.
    نامي با يادآوري مشکلات رايتل، اپراتور سوم براي واردات تجهيزات مورد نياز،گفت: پيوست فرهنگي در اين زمينه در حال انجام است و اين در حال حاضر در اختيار شوراي عالي مجازي بوده تا تصميم گرفته و ما را با خبر کنند.
    وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات يادآور شد: افزايش باند براي شبکه داخلي تا چند روز آينده انجام گرفته و استفاده کاربران بدون هيچ محدوديتي انجام مي شود.
    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

اقا این یارور وزیر؟ چیزی تاحالا راجب به شبکه و اینترنت خونده؟

فکر کنم فرمانده چیزی باشه

7. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما مشکل قطعی داشتی حل شد؟
    اسپیدتست هم با تحریم شکنت باز کن لود که شد تحریم شکن رو ببند تست بگیر
    6 ماه بیخودی خودم و برادرا/خواهرای زحمت کش مخابرات رو سر کار گذاشته بودم مودم قبلی رو اسقاط کردم یه تی پی لینک وایرلس گرفتم البته از وایرلسش بلد نیستم استفاده کنم!

احسن احسن ماشالا به نبوع جوان ایرانی اینم تست 512 ما بعد سال ها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور من رو خوب متوجه نشدی...اگه محدودیت از طرف سرور اعمال بشه مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یک کانکش بهت میده حداکثر سرعت ممکن هم مثلا 60 حالا فرقی نمیکنه شما 512 یا کمتر داشته باشی که بشه حداکثر پهنای باندت چه 2 مگ داشته باشی!حالا این لینک رو با هر تحریم شکنی هم بری بازم همون حداکثر رو میگیری! سرور دیگه ممکنه محدودیت ها متفاوت باشه ... حرف من این بود که محدودیت سرعت از طرف سرور با این شیوه برطرف نمیشه!
    بابا بزرگ ارتش داران من تو پست قبلیم خیلی ساده گفتم که متوجه بشید ولی شما باز همون مطالب قبلی رو فرمودید.محدودیت سرور رو که خودم بعنوان استثناء (رودفایل) گفتم و تا سرعتهای مخابرات (چون اینجا تاپیک مخابراته و فرض بر اینه حداکثر سرعت کاربرها همون 1 مگ باشه) سرورها تک کانکشن شون حداکثر سرعت رو میده.

بحث اینجا به این شکل که : لینک بدون محدودیت سرور و بدون IDM تک کانکشن ساعت 2 شب با حداکثر سرعت دانلود میشه همون لینک طول روز 20-30 هست!برای این راه حل بدین جز تغییر ip و https و ...
    راه حل قرار نبود بدیم که . دوستمون گفتن استفاده نکنید گفتم با این شیوه سرعت تک کانکشن برای مخابرات بالا میره پس استفاده کردنشون توی idm خیلی اتفاقا بدرد بخور هست
    بعدش هم خیر نیاز نیست حتما پرمیوم باشی برای 16 کانکشن!شما با IDM میتونی چند تا فایل رو همزمان بذاری برای دانلود از سرورهای مختلف!
    اول این که ساعت 4 ظهر تا 1 شب با 16 کانکشن منی که 512 دارم حداکثر سرعت رو نمیگیرم چه برسه به کسی که 1 مگ داره باید 32 کانکشن کنم ثانیا شما از چند تا سایت باید لینک بگذاری تا 32 کانکشن بگیری!خود اپلودباز در زمان غروب گاهی تا 10 کانکشن بیشتر نمیده و چند تا لینک سایت با حداکثر 2 کانکشنی که میدن بگذاری تا نهایت سرعتت رو بگیری.احتمالا 10 تا 20 تالینک!! تازه یه مشکل دیگه که داره اینه که اگه اینجوری فیلم و مسابقه دانلود کنی احتمالا ماه هفته بعد میتونی ببینیشون.

10. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام

مرکز مخابراتی ما جماران هست ، یکی از همسایه های ما اینترنت 128 داشت رفت کرد 512 سرعتش تکون نخورده هیچ کمتر هم شده !

رفتم خونشون از اونجا زنگ زدم پشتیبانی میگم این طوریاست مشکل سیستم نیست و غیره! میگه ، همینی که هست می خواهی بخواه نمی خواهی نخا!

حالا الان شک کردم از اینکه 256 رو عوض کنم 512 بگیرم! (به همین راضی شدم)

نظر شما چیه ، این بلا سر منم میاد ؟

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تو سایت مخابرات 3 بار درخواست دادم سرعتم کمتر کنن بعد 3 4 روز هیچ اتفاقی نیفتاده
    شماره پیگیریشم که میزنم میزنه معتبر نیست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بابا بزرگ ارتش داران من تو پست قبلیم خیلی ساده گفتم که متوجه بشید ولی شما باز همون مطالب قبلی رو فرمودید.محدودیت سرور رو که خودم بعنوان
    استثناء (رودفایل) گفتم و تا سرعتهای مخابرات (چون اینجا تاپیک مخابراته و فرض بر اینه حداکثر سرعت کاربرها همون 1 مگ باشه) سرورها تک کانکشن شون حداکثر سرعت رو میده.
    چرا انقدر خودتو اذیت میکنی :محدودیت سرعت دانلود اعمال شده از طرف سرور برای کاربر (رایگان) با عوض کردن ip و رمزنگاری برطرف نمیشه کجاشو نمیفهمی؟ فرض اینکه امن باشه و بی مشکل شما با این کار محدودیتی که ISP روت گذاشته رو رفع میکنی!نه سرور مقصد رو!هیچوقت شما با مخابرات که هیچی با اینترنت کشورهای دیگه از سروری که مثلا رایگانش رو محدودیت سرعت گذاشته بیشتر از اون سرعت نمیتونی دانلود کنی!شایدم ترفندهایی هست من بلد نیستم
    ببین عمو جون مثلا سایت uploaded.net یوزر رایگانش محدودیت سرعت داره شما با هر سرعتی هر تحریم شکنی بیایی نمیتونی بیشتر از این حداکثر بگیری!!یا همون لینکی که بهت دادم رو شما رایگانش رو چه با سرعت 1 مگ چه 512 چه هرچی هر ساعتی تست کنی از اون حداکثر سرعت بیشتر نمیشه!خیلی ساده هستا!!!حالا تعداد کانکش و حداکثر سرعت و کلا محدودیتهای دانلود برای سایتهای مختلف متفاوته!!

راه حل قرار نبود بدیم که . دوستمون گفتن استفاده نکنید گفتم با این شیوه سرعت تک کانکشن برای مخابرات بالا میره پس استفاده کردنشون توی idm خیلی اتفاقا بدرد بخور هست
    باشه عزیز بروکسی سرور داخل ایران اونم رایگان خیلی امن و مناسبه خوبه!؟ ایرادی نداره که شما با این دانلود کن حالشم ببر! دعوا نداریم که ...این همه انرژی و منطق!رو جایی صرف کن که باید معلوم بشه چرا پهنای باند خارجی محدود شده چرا اینترنت داره بی سر و صدا و مرحله مرحله نابود میشه!؟خلاصه دلخوش به این ترفندها نباشید!! طبق گفته وزیر محترم سال 92 نه قطعی داریم نه کندی!!

مرسی که متوجه میشی ...

14. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

آقا من دوشنبه ی پیش زنگ زدیم مخابران ثبت نام سرعت 1 مگ کردم، گفت ظرف 72 ساعت براتون ارجا میشه اگه کارشناسامون زنگ نزدن تماس بگیرین... امروز بعد 1 هفته خبری نشد زنگ زدم خانومه گفت درخواستتون رو برای مخابرات ارسال کردم تا دو روز دیگه تماس بگیرید... خلاصه 24 ساعت نشده ساعت 9 شب از 2828 زنگ زدن که سرویس ADSL تون برقرار شد حالا نه کد رهگیری دادن نه یوزری دادن نه پسوردی هیچی کلا همینجوری سرویس وصل شد فردام هزینش میاد نصف شارژمم رفته!! هیچی دیگه به طرف گفتم من درخواست مودم و ارسال کارنشاس داده بودم چی شد؟ میگه اینجا چیزی ثبت نشده ولی تا فردا باهاتون تماس میگیرن

خلاصه من موندم جریان چیه میشه امیدی داشت بشه از این سرویس استفاده کرد یا کلا دنبال نخود سیاهم من؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •