فراز کمالوند این روزها از سوی افراد مختلف مورد انتقادات زیادی قرار گرفته و با این شرایط انتظار میرود که حاشیههای تراکتورسازی بیشتر شود.
همسر اولروم، حسن رودباریان، سیروس دینمحمدی و چند نفر دیگر علیه او مصاحبه کردهاند که او به شدت از این شرایط ناراضی و عصبانی است.کمالوند در مصاحبهای به سوالات پاسخ داد.
به نظر میرسد بعد از بازی مقابل پرسپولیس درگیر حاشیههایی شدهاید. صحبتهای رودباریان در مورد اینکه از دست شما ناراحت است و انتظار نداشته که در مصاحبه تلویزیونی او را مقصر بدانید یکی از این حاشیههاست.
من به عنوان یک مربی این اختیار را دارم که دلیل شکست تیمم را عنوان کنم. اینکه حسن رودباریان از دست من ناراحت است یا نه زیاد مهم نیست چون این تیم متعلق به من نیست بلکه متعلق به میلیونها هوادار تبریزی است. بعد از بازی پرسپولیس هزاران تماس از طرف هواداران داشتم که چرا اینقدر به رودباریان فرصت میدهم. حسن رودباریان زمانی که به تراکتورسازی آمد ۱۶ کیلو اضافه وزن داشت و ما کلی خرج کردیم تا او به وزن ایدهآل برسد و به او رژیم غذایی مناسب دادیم. متاسفانه رودباریان به جای اینکه از هواداران عذرخواهی کند این صحبتها میگوید.
اینطور که معلوم است او از این بازی نیمکتنشین میشود. درست است؟
من حسن رودباریان را دوست دارم چون از لحاظ اخلاقی بسیار بازیکن خوبی است اما فکر میکنم به اندازه کافی به او فرصت دادهام و پیش از این نمیتوانم به او اجازه بازی بدهم. اشتباه این دروازهبان فقط در بازی مقابل پرسپولیس نبود. ابومسلم، سایپا، و دو سه بازی دیگر هم او از این اشتباهات انجام داده بود.
همسر اولروم هم در مصاحبهای اظهار داشته که شما برای سرمربیگری جوان هستید و تجربه ندارید!
اگر بازی ندادن به همسر ایشان معیار تجربه است من مربی خیلی بیتجربهای هستم. من در شان خودم نمیدانم که بخواهم جواب همسر اولروم را بدهم .
صحبتهای شما در این مورد که اولین بار است که تراکتورسازی مقابل پرسپولیس چنین بازیای انجام داده باعث ناراحتی برخی از بازیکنان قدیمی تراکتور از جمله سیروس دینمحمدی شده است.
ایشان حرف من را بد متوجه شدهاند. من چنین حرفی را نزدم و اگر هم میگفتم فکر نمیکنم حرف اشتباهی زده باشم. متاسفانه در این ۲۰ روز اخیر ۵۰ مصاحبه علیه من در روزنامهها به چاپ رسیده و همه به دنبال این هستند تا به نوعی جو تبریز را علیه من خراب کنند. بعد از پایان این دو هفته یک کنفرانس مطبوعاتی در باشگاه خواهم گذاشت و یک سری حقایق را خواهم گفت. فعلا بهتر است بیشتر از این صحبت نکنم تا شرایط تیم به هم نریزد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید