تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 657 از 870 اولاول ... 157557607647653654655656657658659660661667707757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض کمالوند: در شان من نیست جواب همسر اولروم را بدهم.

فراز کمالوند این روزها از سوی افراد مختلف مورد انتقادات زیادی قرار گرفته و با این شرایط انتظار می‌رود که حاشیه‌های تراکتورسازی بیشتر شود.
    همسر اولروم، حسن رودباریان، سیروس دین‌محمدی و چند نفر دیگر علیه او مصاحبه کرده‌اند که او به شدت از این شرایط ناراضی و عصبانی است.کمالوند در مصاحبه‌ای به سوالات پاسخ داد.
    به نظر می‌رسد بعد از بازی مقابل پرسپولیس درگیر حاشیه‌هایی شده‌اید. صحبت‌های رودباریان در مورد اینکه از دست شما ناراحت است و انتظار نداشته که در مصاحبه تلویزیونی او را مقصر بدانید یکی از این حاشیه‌هاست.
    من به عنوان یک مربی این اختیار را دارم که دلیل شکست تیمم را عنوان کنم. اینکه حسن رودباریان از دست من ناراحت است یا نه زیاد مهم نیست چون این تیم متعلق به من نیست بلکه متعلق به میلیون‌ها هوادار تبریزی است. بعد از بازی پرسپولیس هزاران تماس از طرف هواداران داشتم که چرا اینقدر به رودباریان فرصت می‌دهم. حسن رودباریان زمانی که به تراکتورسازی آمد ۱۶ کیلو اضافه وزن داشت و ما کلی خرج کردیم تا او به وزن ایده‌آل برسد و به او رژیم غذایی مناسب دادیم. متاسفانه رودباریان به جای اینکه از هواداران عذرخواهی کند این صحبت‌ها می‌گوید.
    اینطور که معلوم است او از این بازی نیمکت‌نشین می‌شود. درست است؟
    من حسن رودباریان را دوست دارم چون از لحاظ اخلاقی بسیار بازیکن خوبی است اما فکر می‌کنم به اندازه کافی به او فرصت داده‌ام و پیش از این نمی‌توانم به او اجازه بازی بدهم. اشتباه این دروازه‌بان فقط در بازی مقابل پرسپولیس نبود. ابومسلم، سایپا، و دو سه بازی دیگر هم او از این اشتباهات انجام داده بود.
    همسر اولروم هم در مصاحبه‌ای اظهار داشته که شما برای سرمربیگری جوان هستید و تجربه ندارید!
    اگر بازی ندادن به همسر ایشان معیار تجربه است من مربی خیلی‌ بی‌تجربه‌ای هستم. من در شان خودم نمی‌دانم که بخواهم جواب همسر اولروم را بدهم .
    صحبت‌های شما در این مورد که اولین بار است که تراکتورسازی مقابل پرسپولیس چنین بازی‌ای انجام داده باعث ناراحتی برخی از بازیکنان قدیمی تراکتور از جمله سیروس دین‌محمدی شده است.
    ایشان حرف من را بد متوجه شده‌اند. من چنین حرفی را نزدم و اگر هم می‌گفتم فکر نمی‌کنم حرف اشتباهی زده باشم. متاسفانه در این ۲۰ روز اخیر ۵۰ مصاحبه علیه من در روزنامه‌ها به چاپ رسیده و همه به دنبال این هستند تا به نوعی جو تبریز را علیه من خراب کنند. بعد از پایان این دو هفته یک کنفرانس مطبوعاتی در باشگاه خواهم گذاشت و یک سری حقایق را خواهم گفت. فعلا بهتر است بیشتر از این صحبت نکنم تا شرایط تیم به هم نریزد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اين آقا هيچ كس را در شان و رده خودش نمي دونه . نمي دونم كي بهش گفته تو هم كسي هستي. وقتي كه شفق مدير تيمي باشه همينه ديگه.
    كلا امثال همين آقا به درد قاضي شريفي ميخورن.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما ها نگران نباشين. اين حاشيه سازي ها تو ايران براي هر تيم محبوبي وجود داره. ( روي ايران تاكيد ميكنم!) ماشالا كمالوند خودش ژورناليست بوده و قلق همشونو بلده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ای کاهش حاشیه برای هیچ تیمی نباشه تا فقط قدرت بین تیما حاکم باشد

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

راست می گه خب! همسر الروم کیه دیگه!
    همه شدن کارشناس!

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض کريمي مهمتر از کل ليگ

يادداشت روز ؛ کريمي مهمتر از کل ليگ

کريمي هم اواخر دهه 70 چهره شد و هنوز فوتبال ايران دارد نان غريزه عجيب و پاهاي هنرمند او را مي خورد. در دهه 80 اما روز به روز از تعداد اين مهره هاي نخبه کم شد و اگر در زمينه هاي فني پيشرفتي نداشته ايم، فوتباليستهاي هنرمند غريزي هم ديگر نداريم

سايت گل - در فوتبال اروپا يک واژه خاص براي مهره هاي تکنيکي که سرنوشت بازي را تغيير مي دهند وجود دارد. به بازيکناني مثل کريس رونالدو و مسي و روني،صفت «تغيير دهنده» را نسبت مي دهند. يعني آنها مي توانند وقتي تيمشان دارد بد بازي مي کند يا تحت فشار قرار دارد،با قدرت خلاقه خود، سرنوشت بازي را در يک لحظه تغيير دهند.
    فوتبال ايران در دهه 70 مهره هاي ويژه از اين جنس زياد توليد مي کرد که البته درصد کمي از آنها مي توانستند خود را به سطح تيم ملي برسانند. خداداد عزيزي نمونه شاخص اين جور بازيکنان بود؛ بازيکناني که با وجود پيچيدگيهاي فوتبال، هنوز با غريزه حساسشان بازي مي کنند و حتي براي مربي و تيم خودشان هم غيرقابل پيش بيني هستند. علي کريمي هم اواخر دهه 70 چهره شد و هنوز فوتبال ايران دارد نان غريزه عجيب و پاهاي هنرمند او را مي خورد. در دهه 80 اما روز به روز از تعداد اين مهره هاي نخبه کم شد و اگر در زمينه هاي فني پيشرفتي نداشته ايم، فوتباليستهاي هنرمند غريزي هم ديگر نداريم. شايد مهمترين دليل اين پسرفت خطرناک، کمرنگ شدن فوتبال خياباني باشد.
    فوتبال ايران، فوتبالي تکنيکي و شکننده است، اما کم کم داريم شاخصه اصلي خود را هم از دست مي دهيم. اصلاً در همين ليگ برتر چند نيروي تهاجمي هستند که در مواقع خاص، سرنوشت بازي را به سود تيم خود تغيير دهند؟ ستاره، به تأثيرگذاري لحظه اي اش،چهره شده و ستاره است. مثل ضربه کاشته اي که علي کريمي در دقيقه 90 به پرسپوليس زد و از يک زاويه بسته، باعث باز شدن دروازه اين تيم شد. فوتبال ايران در دوران رکود شديد و بحران همه جانبه خود، هنوز يک ستاره از دهه 70 را کنار خود دارد؛ بازيکني که از خود ليگ و تمام فوتبال ايران جذابتر شده است. حتي کساني که ليگ برتر را دنبال نمي کنند، هر هفته سراغ کريمي را مي گيرند و سعي مي کنند گزيده بازي او در هر هفته را تماشا کنند.
    اين اتفاق جالب و غريبي است؛ اينکه يک بازيکن، از فوتبال يک کشور جلو بزند و مرجع نگاه همه شود. علي کريمي محصول آکادمي هاي فوتبال ايران نبود؛ آکادمي هابي که در ايران وجود خارجي ندارند. کريمي يک فوتباليست غريزي بود که خودش رشد کرد و در قالب فوتبال ايران قرار گرفت. اين جور بازيکنان را بخصوص در فوتبال کم امکانات و بي استراتژي ايران، نمي توان تربيت کرد. بايد پاي درخت نشست و اميدوار بود به رشد يک ميوه شيرين و درست و حسابي؛ ميوه اي که شايد تا سالها، نظيرش در فوتبال بي حساب و کتاب ايران،در نيايد.
    فرزاد حبيب اللهي

کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما ها نگران نباشين. اين حاشيه سازي ها تو ايران براي هر تيم محبوبي وجود داره. ( روي ايران تاكيد ميكنم!) ماشالا كمالوند خودش ژورناليست بوده و قلق همشونو بلده!
    ممنون

راست می گه خب! همسر الروم کیه دیگه!
    همه شدن کارشناس!
    تائید میکنم

بنظر من خیلی ها میخواهن تراکتور رو تخریب کنن
    حاشیه سازی برای مربی هم یکی از اینهاست

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض صدا و سيما به كارشناسان ورزشي پول نمي دهد

كارشناساني كه براي تحليل و بحث هاي فني در برنامه هاي مختلف ورزشي حاضر مي شوند، غالبا هيچ پولي از اين بابت دريافت نمي كنند.

سايت گل - با آغاز دور جديد ليگ برتر فوتبال ايران، برنامه فوتبال برتر نيز با شكل تازه به جمع برنامه هايي كه از كارشناس داوري و فني استفاده مي كنند اضافه شده است.
    اين برنامه كه به پخش مستقيم مسابقات اختصاص دارد، به همراه يك مجري محور از دو كارشناس استفاده مي كند كه اين شبيه به روش كاري برنامه نود است كه كارشناسان داوري ثابتي دارد اما مهمانان فني آن فقط در برخي برنامه هاي ويژه حضور دارند. از كارشناساني كه به صورت ثابت و با شرايط چرخشي در برنامه هاي شبكه سه شركت مي كنند مي شود به هوشنگ نصيرزاده، رضا غياثي،‌امير حاج رضايي، مجتبي تقوي، محمد فنايي و ... اشاره كرد كه حضور آنها به اعتبار برنامه نود و فوتبال برتر اضافه كرده است.
    با اين حال اين دو برنامه براي استفاده از نظرات كارشناسان وجهي پرداخت نمي كنند كه اين مساله گرچه اعتراض رسمي كارشناسان را به همراه نداشته اما كاري غيرمعمول محسوب مي شود. نكته مهم اينجاست كه با توجه به برد برنامه نود و البته فوتبال برتر در جامعه فوتبال، كارشناسان براي آنكه در بورس بمانند هرگز تقاضاي پول نمي كنند و طبيعتا جناب تهيه كننده از اين مخارج فاكتور مي گيرد.
    البته تعدادي از كارشناسان، به صورت خصوصي از اين رويه گلايه كرده اند اما آنچه كه مسلم است آنها بين مجاني كار كردن و در ديد نبودن، اولي را انتخاب مي كنند. به نظر مي رسد يكي از دلايل سطحي بودن بحث هاي كارشناسي در برنامه هاي ورزشي تلويزيون همين باشد.

کد:
    2009/11/2

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دلخوري برهاني از مباحث كلاس روانشناسي

سايت گل – آرش برهاني روز گذشته در مصاحبه اي اعلام كرد كه در فصل جاري به دنبال آقاي گلي نيست و اين عنوان را شايسته ديگران مي داند. اين ادعاي برهاني به نوعي واكنش منفي او به برخي حرف و حديث ها محسوب مي شود.
    در جلسه هفته گذشته بازيكنان استقلال با دكتر منتظري كه به بحث هاي روانشناسانه اختصاص داشت يكي از مهاجمان استقلال از دكتر منتظري خواست درباره عواقب خودخواهي و پاس ندادن بازيكنان به يكديگر صحبت كند. بحث به تدريج به خط حمله كشيده شد و موضوعاتي مثل اهميت آقاي گلي براي برخي از بازيكنان و تاثير آن در خودخواهي و پاس ندادن مطرح شد.
    برهاي پس از اين جلسه ناراحتي خود را نسبت به اين بحث نشان داد و در اولين مصاحبه اش عطاي آقاي گلي را به لقاي آن بخشيد. بايد منتظر ماند و ديد اين دلخوري در شيوه مهاجم اول استقلال تاثير خواهد داشت يا نه.

کد:
    2009/11/2

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شكايت شفيع زاده از جلالي و تسويه حساب اختلافات قديمي

به اعتقاد اطرافيان جلالي شكايت شهرام شفيع زاده از اختلافات قبلي اين دو نفر نشات گرفته و شفيع زاده قصد دارد با استفاده از اين فرصت مناسب به نوعي با جلالي تسويه حساب كند.

سايت گل – مجيد جلالي لحظاتي قبل از بازي فولاد و صبا متوجه شد كه به دليل شكايت باشگاه استقلال اهواز بايد به زودي در يكي از دادسراهاي اين شهر حاضر شود.
    شهرام شفيع زاده به دليل اتهاماتي كه جلالي بعد از داربي خوزستان به بازيكنان استقلال اهواز وارد كرد از او شكايت كرده است و اين مربي بايد در دادسرا پاسخگوي اتهاماتش باشد. به اعتقاد اطرافيان جلالي شكايت شهرام شفيع زاده از اختلافات قبلي اين دو نفر نشات گرفته و شفيع زاده قصد دارد با استفاده از اين فرصت مناسب به نوعي با جلالي تسويه حساب كند. پيش از آغاز فصل جاري مديرعامل استقلال اهواز در تماس هاي مكرر با جلالي از او خواست كه به استقلال برگردد و سرمربيگري اين تيم را بپذيرد.
    اما جلالي به دليل اختلافات گذشته نه تنها اين پيشنهاد را نپذيرفت بلكه ماجراي درخواست مجدد شفيع زاده را به رسانه ها كشاند و موجبات دلخوري شديد شفيع زاده را فراهم كرد. به نظر مي رسد اين شكايت ريشه در همين اختلافات قديمي دارد.

کد:
    2009/11/2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •