تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 1805 اولاول ... 15755760764765365465565665765865966066166770775711571657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مگه نمیدونستی ؟

شما الان می تونی با یوزر و پسورد من به اینترنت وصل بشی به راحتی

فقط من نباید اون موقع به اینترنت وصل باشم

اون چوری هم که فکر می کنی بی سروته نیست هر وقت کسی وصل میشه به حساب کاربریت ip طرف به همراه منطقه ای که وصل شده ثبت میشه

اگه فکر می کنی کسی از حجمت دزدیده می تونی پیگیری کنی

ولی دردسرش زیاده

تازه اون بد بختی هم که داره استفاده می کنه ابروش میره بهتره فقط رمز مودم و سامانه رو عوض کنی تا دیگه این جوری نشه

اون اولا من هم خیال میکردم کسی نمی تونه از حجم من استفاده کنه ولی تمام کسانی که در استان خراسان رضوی هستند می تونند از اکانت هم دیگه استفاده بکنند
    ولی مطمئنا نمیشه از اکانت دیگران استفاده کرد چون اگر اینطور بود ریز کارکرد که مبتنی بر شماره و ای پی هست معنی نداشت. ...و وضع به مراتب شیر تو شیر تر از الان بود و بعضی ها رقیب مخابرات میشدن!!!

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام
    با تماس به شماره 2020 و اینکه بر روی پورت شما mac addres کامپیوتر تعریف شود دیگر کسی نمیتواند از طریق پورت شما وصل شده و از حجم شما استفاده نماید حتما این کار را انجام دهید

3. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

با سلام
    با تماس به شماره 2020 و اینکه بر روی پورت شما mac addres کامپیوتر تعریف شود دیگر کسی نمیتواند از طریق پورت شما وصل شده و از حجم شما استفاده نماید حتما این کار را انجام دهید
    آقای جعفریان، لطفا به موضوع کم شدن شارژ کاربران رسیدگی ویژه ای بکنید! من 10 گیگ داشتم، الان شده 2 گیگ! به کی بگم من!

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام
    در صورتیکه رمز مودم شما admin باشد از طریف ip monitorin و بدست آوردن ip مودم شما میتوانند وارد مودم شما شده و رمز شما را بدست آورند و از یک نقطه دیگر وارد شده و حجم شمارا استفاده میکنند برای جلوگیری از ین موضوع میبایستی در زمانی که به شبکه وصل هستید و تماس با 2020 به اپراتور تاکید شود ادری مک شمارا روی پورت نصب کرده و حتما pass مودم خودتان را تغیر دهید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عرض ادب جناب ملک جعفریان
    قربان من هم مشکلم رو با اجازه انون می گم که فکرکنم مشکل این روزای خیلی ازدوستان هستش
    واون اینکه مشکل محدودیتی که الان دو هفته ایی هستش بروی سرعت شبانه اعمال شده اونم بدون اینکه تفاوتی بین طرح های قائل بشن یعنی پایین ترین با طلایی و نقره ایی همه روی 770kbps محدود شدن
    اخه جناب ملک جغفریان باورکنید ما به مخابرات اعتماد کردیم و یکساله طرح کمپین رو برداشتیم وقرار به سرعت دو مگ بود حالا افت سرعت شبانه هست حرفی نیست ولی مخابرات هیچ وقت مثل شرکت های خصوصی عمل نمی کرد که بیاد دستی محدود کنه اما متاسفانه دقیقا دو هفته است دقیقا راس 1.10دقیقه این محدو.دیت رو اجرا می کنند البته بجزطرح اشنای خانواده
    واین جوری عملا جناب ملک جعفریان اون همه طرحی که مخابرات توتعرفه ها گذاشته دیگه هیچ فرقی با هم ندارن یعنی من بی خود بی جهت رفتم بهترین طرح مخابرات رو گرفتم
    خواهشا این مورد رو رسیدگی کنید

7. 4 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

با سلام
    در صورتیکه رمز مودم شما admin باشد از طریف ip monitorin و بدست آوردن ip مودم شما میتوانند وارد مودم شما شده و رمز شما را بدست آورند و از یک نقطه دیگر وارد شده و حجم شمارا استفاده میکنند برای جلوگیری از ین موضوع میبایستی در زمانی که به شبکه وصل هستید و تماس با 2020 به اپراتور تاکید شود ادری مک شمارا روی پورت نصب کرده و حتما pass مودم خودتان را تغیر دهید
    تنها مشکل من نیست که! هرکی که توی این تاپیک هست حجمشون کم شده! در ضمن من رمز مودمم رو عوض کرده بودم! حالا جوابتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    با سلام خدمت آقای مهندس ملک جعفریان
    آقای مهندس بنده به نمایندگی از چند نفر سوالاتی از شما دارم که خواهش میکنم جواب بدید با تشکر
    1- چرا اینترنت نامحدود دیگه ارایه نمیشه ؟ در صورتی که قبلا ارایه میشد !
    2- چرا سرویس های جدید مخابرات دانلود شبانه ندارن ؟
    3- چرا سرعت شبانه افراد همه مثله همه ؟ یعنی کسی که 2 مگ داره (طلایی) با کسی که نقره ای داره و کسی که 1مگ (بعثت) داره همه شبانه باهم مساوی هستند و این مسئله مغایر عدالته ! چون مبالغ متفاوتی پرداخت شده
    4- چرا مرکز مخابرات برای تخلیه پورت تعلل میکنه و تهدید به رفتن خط روی pcm میکنه ؟
    5- چرا روزانه بدون حساب و بدون علت حجم از کابران کم میشه و هیچ کس هم پاسخگو نیست !
    6- چرا مخابرات طبق تعهداتش عمل نکرد و بدون اطلاع ساعت دانلود سرویس های بعثت رو از 12 به 1 تغییر داد ( در همین خلال خیلی ها به علت عدم آگاهی حجم های بسیاری از دست دادن !!)
    7- چرا علم فنی افرادی که در پشتیبانی هستند اینقدر کم هست که نمیتونن مشترک رو درست راهنمایی کنن ؟
    Last edited by saeedaz09; 30-10-2013 at 23:26. دليل: سایز فونت نامناسب - قوانین بخش را بخوانید

10. 6 کاربر از saeedaz09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اینکه در پست ها تاکید شده چرا در بعضی از استانها اینترنت نامحدود بفروش میرسد ولی در خراسان اینطوری نیست ؟
    باید بگم تعرفعه اینترنت نامحدود و تجاری بسیار گران میباشد ; که میتوانید با وارد شدن به سایت مخابرات خراسان رضوی -ارتباطات دیتا - تعرفه ها جدول ابر ip مبالغ آن را مشاهده کنید
    بهمین منظور بخث ترافیک 1 به 8 در تعرفها مطرح میشود و برای کنترل این موضوع میبایستی سرویس را بصورت حجمی تعریف کرد که استان خراسان به این صورت اقدام کرده است

12. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این درسته که قراره همه شبانه ها قط بشه؟ اگه اینجور بشه با این هزینه ها برای ما ها اصلا صرفه نداره که اینترنت حجمی بخریم.

14. 2 کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینکه در پست ها تاکید شده چرا در بعضی از استانها اینترنت نامحدود بفروش میرسد ولی در خراسان اینطوری نیست ؟
    باید بگم تعرفعه اینترنت نامحدود و تجاری بسیار گران میباشد ; که میتوانید با وارد شدن به سایت مخابرات خراسان رضوی -ارتباطات دیتا - تعرفه ها جدول ابر ip مبالغ آن را مشاهده کنید
    بهمین منظور بخث ترافیک 1 به 8 در تعرفها مطرح میشود و برای کنترل این موضوع میبایستی سرویس را بصورت حجمی تعریف کرد که استان خراسان به این صورت اقدام کرده است
    آقای مهندس با احترام اما اگر گرانه برای همه ایران گرانه و اگر ارزانه برای همه ارزان باید باشه !
    چطور میشه که در حال حاضر در تهران سرویس نامحدود ارایه میشه و همچنین در سایر شهرها -- اما در مشهد و قم ارایه نمیشه ؟

16. این کاربر از saeedaz09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •