من میدونم این عکس چیه فکر کنم مال نسخه ژاپنی بازی بود در اول بازی که خاطرات رو مرور میکنه
شهر هم وجود نداره شک نکنید !!!
من میدونم این عکس چیه فکر کنم مال نسخه ژاپنی بازی بود در اول بازی که خاطرات رو مرور میکنه
شهر هم وجود نداره شک نکنید !!!
من موندم شهر وجود نداره قبول منتم متعاقد شدم قبول فقط ای کاش من میدونستم چرا واسه بازی درصد گذاشتن اینو من فنهمیدم.....
یا این که لوحه خانه وهزار تا کوفت دیگه میان میگن فلان کنین فلان کنین اینارو از کجا آوردن و اگه دروغه چرا نوشتن میخواستن خودشونو خراب کنن........
ما که چندین بار بازی کردیم این بازی رو با امولاتوPSX V1.13 بازی میکردم خیلی عالی بود سیو ها و لود های لحظه ای ثانیه به ثانیه میشد لود کرد سیو کرد اول سیرک که بد رفتی یا راضی نبودی لود کنی از اول بری.
کارای زیادی میکرد خیلی عالی بود وقتی میزدی تلوزیون چیز میزاشت فروش کالا بعضی چیزارو زود تر میتونستی بخری ویه سری کارای دیگه شدید یادم رفته.....که نمیدونم چکار میکرد:خخخخ!
سفید بود شبیه مموری.
منم میدونم شهر وجود نداره ولی منم میخواستم همینو بگم که به قول دوستمون چرا این حرفارو میزنن؟چند حالت داره:
یا ما اشتباه میکنیم و شهر و بقیه چیزا وجود داره/یا اونا (لوحه خانه) از خودشون دراوردن که عجیبه که با چه عقلی تونستن اینکارو کنن/یا نسخه اصلی داره که دست ما نیست و این سایتا فقط ترجمه نسخه اصلیو گذاشتن/یا ما درست میگیم و همچین چیزایی وجود نداره
مورد آخر فکر کنم بیشتر صدق میکنه
راهنمای کاملیم واسه این بازی گذاشتن ولی از کجا اومده معلوم نیست.![]()
یا شایدم این راهنما قبل از اینکه این بازی منتشر بشه با همکاری خود شرکت سازنده نوشته شده و بعدش شرکته دیده که نمیتونه همه این چیزارو جا بده بیخیالش شده یا چیزی شبیه اون پول کم اووردن و غیره![]()
راهنما قبل از بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یا شایدم این راهنما قبل از اینکه این بازی منتشر بشه با همکاری خود شرکت سازنده نوشته شده و بعدش شرکته دیده که نمیتونه همه این چیزارو جا بده بیخیالش شده یا چیزی شبیه اون پول کم اووردن و غیره
عمرا مگه میشه هیچ شرکتی قبل از اومدن بازی راهنماشو نمیده بیرون اول فروش میکنه بعد......
ببینین نسخه اصل وجود داره مال10الی12سال پیشه اگه گیر بیارین حله بدون پوکت استیشن میشه برین شهر با بچه بزرگ شده گویا واسه تحصیل میرن شهر البته فکر نکنم حقیقت داشته باشه فقط دنبال نسخه اصل باشین وسلام.
من یه بار از یکی از رفقای خیلی خییلی قدیمی پرسیدم بچه پایین شهر بود از اون شرا پلی 1 داشتن باکلیییییییییییییی بازی هاروست مون رو میگفتن شهرشو دیدن به همه چی هم قسم خوردن که دیدن فقط تو سالا باید اون یارو مرده زاک رو خوشحال نگه دارین مثلاً60بار تو سال بخنده یا اگه زیاد موقع خالی کردن جعبه بخنده وزمستون سال سوم چند بازی بخنده روز موعود روز اول بهارسال چهارم به شهر دار گزارش میده که مزرعه رو عالی اداره کرده و من راضیم کارگرخوبی بوده وبهت پیشنهاد کار تو شهر میده البته اونا میگفتن قسم هم میخوردن دیگه من مونده بودم.....
به نظر منطقی هم میاد:دئ
ولی تا نسخه اصلی نباشه هیچ راه واحتمالی وجود نداره.
اینا خفن ناقصه.
Last edited by Advanced Ali-001; 02-04-2012 at 20:06.
این عکس مال نسخه ی دخترِ بازیه همون اولش اینو نشون میده. در اصل مال دمو بازی بود این نسخه اش هم ژاپنی بود
من 8 سال پیش این بازی رو روی ps1 بازی کردم ، من دارم میگم شهر میره حالا هی بگین نه !! من این بازی رو با کنسول بازی کردم و مو به مو بازی رو از روی کتاب رمز پلی استیشن 1 رفتم که تو اون کتاب بیش از 50 60 صفحه در مورد این بازی و ترفند هاش توضیح داده، تازه میتونین به وسیله ی گیم شارک کدهای گیم شارک بازی رو بزین و همه شگفتی های این بازی رو ببینین (البته با خود کنسول)
من هم آزار ندارم بیام اینجا حرف بی اساس بزنم برین کتاب شو بخونین کد گیم شارک هم توش فراوونه
شما مو به مو همه رو انجام دادین به شهر رفتین؟ من که میشه گفت اون صفحات لوح نامه رو حفظ شده بودم از بس خونده بودمش.
کدهای گیم شارک هم زدیم و نرفتیم. سوال اینجاست که الان چرا یه عکس از شهر داخل نت موجود نیست. چرا فیلمی از شهر داخل یوتیوب نیست.
این درصد مزرعه هم معماییه برا خودش. کاش با چیت میشد 100 کردش.
---------
یادش بخیر. کتاب نوشته بود در آخر 3 سال. سگ های وحشی و سریعی از شهر میارن که در میدان مرکزی فکر کنم فروخته میشن. به چه چیزهایی دل بسته بودیم
آخه نمیشه که این همه دروغ نوشت. بالاخره یه چیزی هست.
Last edited by pcsoft; 02-04-2012 at 21:06.
این قرمزه حرف حساب بودبحثی توش نیست
راستشو بخوای نه نرفتم اخه هیچ جور نمیشه همه ایتم هارو کامل کنیم همیشه یه جا گند میزدم،
دروغ واسه این اینا چه سودی داره؟!
تا حالا کسی از دوستان بوده تمام ایتم ها و همه چیز رو کامل رفته باشه؟؟
من فکر کنم اگه بازی کامل تموم بشه یه دمو هم از شهر نشون میده منظور اینا هم همونه.
Last edited by A/|\IR; 02-04-2012 at 21:54.
فکر کنم بابابزرگش وسط بازی میمیره دیگه نمیاد ببرش شهر![]()
حالا تناقض رو داشته باش.
یه جا گفتن بعد از سه سال اگر همه چیز ردیف و کامل باشه پدربزرگش میاد و اون سه تا گزینه رو میده.
پدربزرگش که تا جایی که یادم میاد اصلا مرده بوده بعد از شروع بازی. روحش اومده بوده اون 3 تا گزینه رو بیاره؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)