تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 657 از 860 اولاول ... 157557607647653654655656657658659660661667707757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,561 به 6,570 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من میدونم این عکس چیه فکر کنم مال نسخه ژاپنی بازی بود در اول بازی که خاطرات رو مرور میکنه
    شهر هم وجود نداره شک نکنید !!!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من موندم شهر وجود نداره قبول منتم متعاقد شدم قبول فقط ای کاش من میدونستم چرا واسه بازی درصد گذاشتن اینو من فنهمیدم.....
    یا این که لوحه خانه وهزار تا کوفت دیگه میان میگن فلان کنین فلان کنین اینارو از کجا آوردن و اگه دروغه چرا نوشتن میخواستن خودشونو خراب کنن........
    ما که چندین بار بازی کردیم این بازی رو با امولاتوPSX V1.13 بازی میکردم خیلی عالی بود سیو ها و لود های لحظه ای ثانیه به ثانیه میشد لود کرد سیو کرد اول سیرک که بد رفتی یا راضی نبودی لود کنی از اول بری.
    که نمیدونم چکار میکرد:خخخخ!
    کارای زیادی میکرد خیلی عالی بود وقتی میزدی تلوزیون چیز میزاشت فروش کالا بعضی چیزارو زود تر میتونستی بخری ویه سری کارای دیگه شدید یادم رفته.....
    سفید بود شبیه مموری.

3. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه melisa.343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    جزیره

پيش فرض

منم میدونم شهر وجود نداره ولی منم میخواستم همینو بگم که به قول دوستمون چرا این حرفارو میزنن؟چند حالت داره:
    یا ما اشتباه میکنیم و شهر و بقیه چیزا وجود داره/یا اونا (لوحه خانه) از خودشون دراوردن که عجیبه که با چه عقلی تونستن اینکارو کنن/یا نسخه اصلی داره که دست ما نیست و این سایتا فقط ترجمه نسخه اصلیو گذاشتن/یا ما درست میگیم و همچین چیزایی وجود نداره
    مورد آخر فکر کنم بیشتر صدق میکنه
    راهنمای کاملیم واسه این بازی گذاشتن ولی از کجا اومده معلوم نیست.

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

یا شایدم این راهنما قبل از اینکه این بازی منتشر بشه با همکاری خود شرکت سازنده نوشته شده و بعدش شرکته دیده که نمیتونه همه این چیزارو جا بده بیخیالش شده یا چیزی شبیه اون پول کم اووردن و غیره

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یا شایدم این راهنما قبل از اینکه این بازی منتشر بشه با همکاری خود شرکت سازنده نوشته شده و بعدش شرکته دیده که نمیتونه همه این چیزارو جا بده بیخیالش شده یا چیزی شبیه اون پول کم اووردن و غیره
    راهنما قبل از بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    عمرا مگه میشه هیچ شرکتی قبل از اومدن بازی راهنماشو نمیده بیرون اول فروش میکنه بعد......
    ببینین نسخه اصل وجود داره مال10الی12سال پیشه اگه گیر بیارین حله بدون پوکت استیشن میشه برین شهر با بچه بزرگ شده گویا واسه تحصیل میرن شهر البته فکر نکنم حقیقت داشته باشه فقط دنبال نسخه اصل باشین وسلام.
    من یه بار از یکی از رفقای خیلی خییلی قدیمی پرسیدم بچه پایین شهر بود از اون شرا پلی 1 داشتن باکلیییییییییییییی بازی هاروست مون رو میگفتن شهرشو دیدن به همه چی هم قسم خوردن که دیدن فقط تو سالا باید اون یارو مرده زاک رو خوشحال نگه دارین مثلاً60بار تو سال بخنده یا اگه زیاد موقع خالی کردن جعبه بخنده وزمستون سال سوم چند بازی بخنده روز موعود روز اول بهارسال چهارم به شهر دار گزارش میده که مزرعه رو عالی اداره کرده و من راضیم کارگرخوبی بوده وبهت پیشنهاد کار تو شهر میده البته اونا میگفتن قسم هم میخوردن دیگه من مونده بودم.....
    به نظر منطقی هم میاد:دئ
    ولی تا نسخه اصلی نباشه هیچ راه واحتمالی وجود نداره.
    اینا خفن ناقصه.
    Last edited by Advanced Ali-001; 02-04-2012 at 20:06.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

این عکس مال نسخه ی دخترِ بازیه همون اولش اینو نشون میده. در اصل مال دمو بازی بود این نسخه اش هم ژاپنی بود

شهر هم میره دوستان راهشو بلد نیستین!!
    من 8 سال پیش این بازی رو روی ps1 بازی کردم ، من دارم میگم شهر میره حالا هی بگین نه !! من این بازی رو با کنسول بازی کردم و مو به مو بازی رو از روی کتاب رمز پلی استیشن 1 رفتم که تو اون کتاب بیش از 50 60 صفحه در مورد این بازی و ترفند هاش توضیح داده، تازه میتونین به وسیله ی گیم شارک کدهای گیم شارک بازی رو بزین و همه شگفتی های این بازی رو ببینین (البته با خود کنسول)
    من هم آزار ندارم بیام اینجا حرف بی اساس بزنم برین کتاب شو بخونین کد گیم شارک هم توش فراوونه

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

این عکس مال نسخه ی دخترِ بازیه همون اولش اینو نشون میده. در اصل مال دمو بازی بود این نسخه اش هم ژاپنی بود

شهر هم میره دوستان راهشو بلد نیستین!!
    من 8 سال پیش این بازی رو روی ps1 بازی کردم ، من دارم میگم شهر میره حالا هی بگین نه !! من این بازی رو با کنسول بازی کردم و مو به مو بازی رو از روی کتاب رمز پلی استیشن 1 رفتم که تو اون کتاب بیش از 50 60 صفحه در مورد این بازی و ترفند هاش توضیح داده، تازه میتونین به وسیله ی گیم شارک کدهای گیم شارک بازی رو بزین و همه شگفتی های این بازی رو ببینین (البته با خود کنسول)
    من هم آزار ندارم بیام اینجا حرف بی اساس بزنم برین کتاب شو بخونین کد گیم شارک هم توش فراوونه
    شما مو به مو همه رو انجام دادین به شهر رفتین؟ من که میشه گفت اون صفحات لوح نامه رو حفظ شده بودم از بس خونده بودمش.
    کدهای گیم شارک هم زدیم و نرفتیم. سوال اینجاست که الان چرا یه عکس از شهر داخل نت موجود نیست. چرا فیلمی از شهر داخل یوتیوب نیست.
    این درصد مزرعه هم معماییه برا خودش. کاش با چیت میشد 100 کردش.
    ---------
    یادش بخیر. کتاب نوشته بود در آخر 3 سال. سگ های وحشی و سریعی از شهر میارن که در میدان مرکزی فکر کنم فروخته میشن. به چه چیزهایی دل بسته بودیم
    آخه نمیشه که این همه دروغ نوشت. بالاخره یه چیزی هست.
    Last edited by pcsoft; 02-04-2012 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

شما مو به مو همه رو انجام دادین به شهر رفتین؟ من که میشه گفت اون صفحات لوح نامه رو حفظ شده بودم از بس خونده بودمش.
    کدهای گیم شارک هم زدیم و نرفتیم. سوال اینجاست که الان چرا یه عکس از شهر داخل نت موجود نیست. چرا فیلمی از شهر داخل یوتیوب نیست.
    این درصد مزرعه هم معماییه برا خودش. کاش با چیت میشد 100 کردش.
    ---------
    یادش بخیر. کتاب نوشته بود در آخر 3 سال. سگ های وحشی و سریعی از شهر میارن که در میدان مرکزی فکر کنم فروخته میشن. به چه چیزهایی دل بسته بودیم
    آخه نمیشه که این همه دروغ نوشت. بالاخره یه چیزی هست.
    این قرمزه حرف حساب بود بحثی توش نیست

راستشو بخوای نه نرفتم اخه هیچ جور نمیشه همه ایتم هارو کامل کنیم همیشه یه جا گند میزدم،
    دروغ واسه این اینا چه سودی داره؟!
    تا حالا کسی از دوستان بوده تمام ایتم ها و همه چیز رو کامل رفته باشه؟؟
    من فکر کنم اگه بازی کامل تموم بشه یه دمو هم از شهر نشون میده منظور اینا هم همونه.
    Last edited by A/|\IR; 02-04-2012 at 21:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم بابابزرگش وسط بازی میمیره دیگه نمیاد ببرش شهر

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

فکر کنم بابابزرگش وسط بازی میمیره دیگه نمیاد ببرش شهر
    حالا تناقض رو داشته باش.
    یه جا گفتن بعد از سه سال اگر همه چیز ردیف و کامل باشه پدربزرگش میاد و اون سه تا گزینه رو میده.
    پدربزرگش که تا جایی که یادم میاد اصلا مرده بوده بعد از شروع بازی. روحش اومده بوده اون 3 تا گزینه رو بیاره؟؟

12. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •